Heroes

Har suttit och kollat ihjäl mig på Heroes. Så jävla bra. Man kan inte sluta titta när man har börjat. Jag hade tänkt att hinna kolla färdigt innan onsdag för då börjar säsong 2.

Jag kom precis på att jag fyller 13 på onsdag.

Oppps Bones hav visst börjat!

Kvällsposten

Detta stod i kvällsposten idag.

Storbloggaren ska släppa en klädlinje. En klädlinje? Vem vill bära ett plagg signerat BlondinBella?

Artiklen:


Home, again

Hmmmm, hemma igen efter ett dygn hos mormor och morfar. Hmm. Laddade upp denna sjukt oseriösa filmen på mig och Carro. Hoppas ni uppskattar den!
t size="1">Original Video - More videos at TinyPic

Ändrade planer

Jag ändrade helgens planer. Jag skulle igentligen satsa mer på bloggandet. Men jag åker till Beddinge till mormor och morfar. Det är ju fint väder ute så jag vill njuta av sensommaren.

Kram Olivia

Hittade detta fotot på Allehandas hemsida:
Min lugg är bara lite CP!


Lördag = Bäst

Godmorgon bloggen. Idag är det veckans bästa dag eftersom det är:

Lördag och ingen skoldag och ne helgdag imorgon.

På fredagarna går man i skolan, så den dagen är inte lika bra.

På söndagarna är det skola dagen efer.

Det var så jag kom fram till det. Bra va?

Sitter här och läser Gossip Girl.

Måste ner och äta frukost. Kram................................................<3

Godnatt, klockan 23

Klockan är strax över 11 och jag är astrött. Men jag hade tänkt att läsa några kapitel i Gossip Girl boken jag köpte idag. Den är jättebra och den näst sista boken i serien.

Nyheter för Desperate Housewives och Heroes tittare.
Säsong 2 - Heroes kommer ut den 12/12
Säsong 4 - D H kommer ut den 15/11    Ungefära datum, men de kommer ut de månaderna och runt den dagen.

Ja, mamma och pappa kom hem nu, så jag ska gå ner och hälsa..

Sov gott.

MSN

Sitter och chattar med Julia på MSN. Kolla hur mitt skrivbord ser ut....Paint

Titta vad Paint kan göra. Är det inte underbart. Bilderna finns i min header. Den andra och den tredje tror jag. Har inte så bra koll. Men kolla iallafall. Den översta har jag som bakgrundsbild på min dator iallafall.

Min header ser ju ut så här:
Kanske byta ut den tredje bilden mot den andra längre ner???? Komenteras!
Mikaelimarknad

Jag kom precis hem efter en lång dag i skolan och en sväng ner i Trelleborg. De vill säga på Mc Donalds och Bok och papper och Åhlens. Vi blev fotograferade för Trelleborgs Allehanda också. Så har ni den tidningen kolla imorgon. Vi kanske är med.

Jag köpte förstås en massa böcker. Sex stycken för att vara exakt. Kommer att klistra in bilder här under.

När vi var på väg hem mötte vi Linn. Hon försökte spruta ner mig och Carro med något äkligt goise. Blääää.

Farmor skulle visst passa mig och mina syskon idag. Mamma och pappa ska iväg. Bra. Då kan jag låsa in mig på mitt rum och läsa, kolla på Heroes och sticka.

Omslagen är inte de samma på två av böckerna nedan men innehållet är det samma.

Böckerna.

Gossip Girl 11 - Älskar, älskar inte
Smooch - De fördömdas cirkus
Bokomslag för Året då allt gick snett

Fredag

Godmorgon bloggen, sovit gott? Jag har.

Jag sitter på mitt rum i pjyamas och väntar på att jag ska ducha. Jag ska ju till stan idag efter skolan.

Emm. Har inget att skriva men jag kommer inte att blogga förän ikväll. Jag ska iväg.....

Heroes

Har kollat på de tre första avsnitten av Heroes och stickat på min halsduk som jag gör på slöjden.

Imorgon efter vi har slutat ska jag och Carro till Trelleborg och gå och shoppa och äta på Mc Donalds. Det är Mikielimarknad i helgen så vi kan hoppas att där inte är så mycket folk.

Godnatt.

Statestiktrubbel

Ehmmm... Jag går från 9 besökare till 1 och sedan till 2 i tre dagar i sträck, vad blir nästa? 0 femton dagar i sträck eller? Jag måste värkligen försöka märka min blogg. Okej, du som läser detta, besök min blogg varje dag, tack!

Sover

Efter ytterligare en dags skolskit blir jag gkad av att komma hem till min laptop och bara sitta och blogga och kolla på film. Jag har lovat Anna att kolla på Heroes så jag får se om jag hinner. Hade tänkt att kolla på Desperate Houswives.

Jag har också bestämt mig för att inte skriva om skolan idag eftersom min bloggning blir så ensidig om jag gör det hela tiden.

Måste också måla om mina naglar idag. De blir nog svart eftersom min rosa/röda färrg inte håller måttet. De vill säga att Nagellackskungen (Anna) inte gillar det.

Vilket av dessa programmen är bäst tycker du? Komentera

DW?

Eller Heroes?

Torsdag

Godmorgon bloggen. Jag ska försöka skynda mig upp idag så jag inte blir försenad som igår. Men nu måste jag äta, Hejdå!

Varför?

Varför fick jag ett mejl som där stod att jag lika bra kunde lägga ner bloggandet idag eftersom jag inte kommer att komma någonstans i bloggvärlden? Hmm, vem vet. Så säg ingenting från ni vet säkert.

Jag vet att jag aldrig kommer att kunnas jämföras med Kenza, BlondinBella och Mirre. Men ändå. Man ska inte behöva få sådana mejl bara för att man bloggar. Jag bloggar för att jag gillar att blogga. Punkt slut.

Sitter och läser Meg Cabot´s bok Nu eller aldrig. En fortsättning på Washington D.C. Den är värkligen jätterolig. Nä, nu orkar jag inte blogga mer, jag skriver. HUNGRIG!

TOlivia´s dag idag

Wihooo halva skolveckan har gått. Jävligt bra. Idag när jag gick till bussen öste det ner med regn. Och gissa hur våt jag blev... Men jag hade paraply så jag blev inte så våt. När vi kom till skolan fick vi reda på att alla procesledarna från det gula laget var på någon utbildning. Vår engelsklärare var sjuk. Och vi hade bara vikarier idag för utom på spanskan. Då hade vi vår lärare. Sitter och läser Se & Hör. Bara en massa jävligt meningslöst skvaller. Men något måste man roa sig med.

Eftersom vi slutade 20 minuter tidigare på vår No-lektion gick jag och Linn till Entré och köpte gifflar och klubbor. När vi kom tillbaka till skolan hade vi elevensval, läxläsning har alla gula sjuor så det var inget direkt speciellt. Bara tråkigt. Vi gick tillbaka till Entré och köpte mer gifflar och klubbor efter skolans slut. Man måste ha någonting att göra när man väntar på bussen. Jag och Linn åt inte alla gifflarna. Anna och Carro åt också.

Nu ska jag lyssna på musik och läsa lite. Bye...


Onsdag

Exakt en vecka tills jag fyller år. Grattis till mig...

MMåste gå och äta frukost.

Kommer att blogga mycket i eftermidag.


Onsdag

Exakt en vecka tills jag fyller år. Grattis till mig...

MMåste gå och äta frukost.

Kommer att blogga mycket i eftermidag.


En prinsessas dagbok

För er som har missat visar de En prinsessas dagbok på 3:an idag. Jag som läste de böckerna för någon vecka sedan. Oj, nu är reklamen slut. Bye...

Dagens tema - Carro-Barro

Hemma från mormor och morfar nu. Jag tog en massa bilder på Carro idag. Det blev väl en 4 stycken.

Kolla:

Carro på spanskan

Carro och jag fick vänta på mamma...Home

Är hemma från en till underbar dag i skolan. Bara så ni vet finns det inga underbara dagar i skolan så, dagen var väl som vanligt. Jag ska vara pyttinyttelite med Carro idag om hon nu bestämmer sig för att dyka upp.

Mmmm.. Mamma sa imorse att vi skulle till mormor och morfar idag, ikväll för att morfars bror fyller 75 eller något sådant.

Nu kommer nog Carro snart.

Jag fyller faktiskt år om 8 dagar, men jag längtar inte särskilt mycket. Jag har ju redan fått min present. Datorn...

Kram.

Tisdag morgon i min säng

Ligger i min säng och har precis vaknat. Jag hade tänkt att snart gå ner och äta frukost.

Jag orkar inte blogga mer nu, men hejdå och ha en bra dag.

Kram...

Jag är as trött

Bara så ni vet så är jag jättetrött. Skolan tar verkligen ut på mina krafter. När jag är hemma brukar jag bara läsa, ligga i soffan med min laptop i knät eller kolla på DVD. Tröttheten går också ut över mitt bloggande vilket blir att jag bloggar mindre än jag vill. Jag vill blogga hela tiden. Så känns det. Jag vill ha tillgång till datorer dygnet runt. Även i skolan. Jag måste hitta på någonting. Jag kan inte gå runt och mobilblogga dygnet runt. Det kommer inte jag att klara med mina pengar. En mobilbloggning kostar ju typ 5 kroner per styck.

Jag ska gå ner och äta någonting och sedan lägga mig och läsa.

Godnatt allihopa!

Tjejloftet

Va på tjejloftet nu i kväll. Kom precis hem. Här kommer lite bilder från dagen!

Carro barro väntar på bussen

Jag väntar på bussen
+ Dagens outfit.
Tröja - Gina tricot
Byxor - Cheap Monday
Skor - Scorett

Vilken gammal buss...

Bilder från tjejloftet.
Elin anonym i klädhög...

Måndag

I morse när jag skulle blogga gick det inte att komma in på blogg.se så jag var lite smått iriterad hela dagen i skolan. Sitter här med en älskad klubba i munnen. Jag hade tänkt att lägga upp några bilder på mig och Carro från när vi väntade på bussen idag. Vi väntade i 45 minuter och när jag har tråkigt fotograferar jag allt som är onödigt. Vilket bara tar plats på mobilen och datorn. Men jag hade tänkt att lägga upp det ikväll efter jag har varit på tjejloftet.

Skolan idag var lika tråkig som vanligt. jag gillar ju inte skolan. Vi hade på morgonen, innan lunch No, Matte och So. Vem fan har gjort vårat schema. En måndag ska man typ ha bild eller slöjd på morgonen. Inget annat tråkigt skitämne. Och det blir ju knappast bättre av att vi har samma lärare i No och Matte.

Nu får jag gå ner och äta någonting. Det var lasange i dag i skolan och jag som hatar all mat nästan gillade ju så klart inte maten. Men jag har vräkt i mig godis vid busshållplatsen på Vannhögsgatan. Tack gode gud att Entré finns och att Carro hade pengar i sitt skåp. (Jag får inte glömma lämna tillbaka 10:an) Lånade också Annas Heores DVD-box.

Måste också torka upp sockervaddet från golvet.

Bye för mig så länge. Bye!

Fråga

Fick precis ett mejl från en läsare vid namn Patricia som undrade detta:

Varför började du att blogga? Och varför fortsatte du med det?

Svar: Jag började blogga för att jag ville ha någonting att göra om dagarna och ha en typ dagbok som alla andra kan läsa och inte bara ligger i en låda där ingen kan läsa den. Jag fortsatte att blogga eftersom jag tyckte det var kul. Man får någonting att läsa senare så man vet vad man har gjort. Man blir oxå beroende av att blogga. Har man en gång börjat kan man nästan inte sluta...

Jag älskar att få mejl att besvara. Jag svarar på allt. Mejla till TrelleborgOlivia@Live.se eller skriv en komentar.

Nä nu måste jag lägga mig snart om jag ska kunna gå upp till skolan imorgon.

 Bye.

Goodnight

Okej, jag kanske inte ska lägga mig men jag ska iallafall byta om till pjyamas. Sitter här med datorn i mitt knä och blir lite halft bländad av strålkastarna i mitt tak. Kanska ska byta ut lampan mot en annan som inte lyser så jävla mycket. Kollade på de sista 20 minuterna av Bones precis. Jag brukar kolla på det, d.v.s alltid. Men idag han jag inte för att jag satt vid datorn och gjorde ingenting så jag glömde bort tiden och vilken dag det var. Imorgon börjar skolan igen vilket jag tycker är väldigt tråkigt, men imorgon har ju Söderslätts bok och papper öppet så jag kanske ska dit och köpa böcker. Om jag hinner. Annars får jag åka dit efter skolan på fredag kanske. Så behöver jag inte stressa till bussen utan vi kan gå i Trelleborg någon timme. Bra ideé. Kanske ska prata med Carro om det. Imorgon så ska vi välja vad vi ska ha på elvens val. Skit trist. Men vi slutar inte för än 5 över 3 och bussen går halv. Sen på kvällen ska mamma köra mig till tjejloftet och sen åker jag buss hem där ifrån. Nu tycker pappa att jag ska ta bort kläderna från golvet inne på toan så jag får väl gå och göra det och sedan äta lite. Är jättehungrig eftersom det var falukorv och potatismos till midag vilket inte är min favorit mat.

Nu måste jag värkligen gå. Kanske kan blogga mer senare om någon timme.

God natt.

Desperate Housewives

Man kan för hellvete kolla på allt på Youtube. Jag kollar på Blue Water High, Desperate Housewives och Gossip Girl ibland Hannah Montana. Jag har glömt att lägga upp nya Hannah Montana avsnitt på bloggen men det kommer. Malva sitter ut i vardagsrummet och kollar på Disney Channel. Hon skriker på mig att jag ska skruva ner min musik. Men varför skulle jag? En del av ett avsnitt jag ska kolla på har precis buffat färdigt. Nu går jag in på YT och lägger bloggen åt sidan.

Hejdå!

Malin e här

Ni vet den knäppa tjejen från tjejloftet är här. Vi lyssnar på musik. Malin är sämst iallafall. Men nu så ska jag äta lunch.

Kram.

Jag och Malin uppochner...

Dora, världens tråkigaste dataspel

Mamma och Malva skulle spela Dora utforskaren på deras dator men eftersom ljudet inte funkade så blev jag tvingad att spela Dora med Malva på MIN dator. Efter jag spelat det i nästan en timme orkade jag inite mer så jag avinstralerade spelat och nu sitter jag vid vardagsrumsbordet och lyssnar på musik och kollar på när mamma, Malva och Wilma spelar ett Barbapapa spel. Det värkar jättekonstigt. Malva är så sur att kom skriker så att jag inte hör min musik.

Jag misstänker att Wilma fuskar. Eftersom Malva håller på att förlora.

Nu får jag hitta på något annat.

Hejdå bloggen.


Söndag

Dagarna bara flyger förbi. Det är redan söndag och helgen håller på att nå sitt slut. Vilket jag tycker är jävligt synd. Men det betyder ju att jag snart fyller 13. Jag har ju inte gjort det än.Ska ta lite foton idag som jag kan lägga upp på bloggen. Jag tog faktiskt inga foton igår.

Men vad ska jag göra idag? Det var en bra fråga. Kanske så ska jag läsa. eller så ska jag göra något annat. Måste tillexempel torka upp sockrvadden från mitt golv.

Vi kanske ses!

Kram Olivia

Nästan midnatt

Det är en timme kvar tills midnatt på en av de underbaraste dagen detta året. Ligger i min säng och bara bloggar och gör ingenting. Jag märkte precis når jag fick på toa att Malva hade spilt sockervadd på mitt golv och nu är där en stor fläck. Det ser ut som saft. Det blir så när sockervadd smälter. De sista gästerna åkte hem vid 9. Vi satt ich kollade på Turkiet bilderna med min kusin. Mina andra kusiner var inte där då.

Jag fick ju Gossip Girl nummer 10 idag och har väl läst halva nu. Den är iallafall jättebra. Längtar tills jag kan köpa 11:an och En prinsessas dagbok 5 & 6.

Nu är jag trött och funderar på att lägga mig. Ses imorgon. Kram Olivia.

Presenterna

Gissa vad jag fick... Ni kan aldrig lista ut det.

- Min älskade Laptop
- Gossip Girl - Det finns bara en av mig
- Bok - Hittta Felix
- Presentkort Söderslätts bok och papper - 350 kroner
- 150 kroner

Tack för alla presenterna. Jag älskar allt. Kommer att lägga upp en del bilder på alla mina saker imorgon. Bland annat min lovley loptop. XD Jag har blivet förälskad i den.

Just det. Jag kanske ska skriva vad jag gör just nu.
Jag har kopplat in min MP3 i datorn och sitter och spelar musik på högsta volym (nästan). Bloggar på blogg.se till min blogg TrelleborgOlivia så klart XD. Fattar ni hur glad jag är nu? Jag tror inte det. Ska skaffa ett laptop bord från Ikea någon gång när jag kan få lite pengabidrag från mina kära föräldrar. Men först och främst ska jag till Bok och papper och shoppa böcker. Nu kom Malva in på mitt rum och sjunger med i låten. Hon tjatar om att få lyssna på Tokio Hotel så jag får väl sätta igång en låt nu innan jag blir galen på henne.

Kram Olivia.

Laptop

Sitter vid min laptop och bloggar. Fick den äntligen. Jippie!

Får väl blogga mer senare när alla gäster har åkt hem.

Men.

Puss och kram alla bloggläsare.

Bilder


16,00

16,00 kommer alla gästerna. Och gissa vad jag får då?

MIN LAPTOP


Musikspelaren

Ni som vill ha en likadan musikspelare på sin blogg som jag kopierar denna länken eller går in på http://www.mixpod.com/ och gör en egen.

<center><p style="visibility:visible;"><embed src="http://assets.myflashfetish.com/swf/mp3/mff-mpodmin.swf"
quality="high" wmode="transparent" flashvars="myid=12078405&path=2008/08/23&mycolor=654d66&mycolor2=
fad9dd&mycolor3=f092ad&autoplay=true&rand=0&f=4&vol=100&pat=10&grad=true" width="158" height="208"
name="myflashfetish" align="middle"type="application/x-shockwave-flash"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" border="0" />
<br><a href="http://www.myflashfetish.com/playlist/12078405" target="_blank">
<img src="http://assets.myflashfetish.com/images/get-tracks.gif" title=
"Get Music Tracks!" style="border-style:none;" alt="Music"></a><a href="http://www.mixpod.com" target=
"_blank"><img src="http://assets.myflashfetish.com/images/make-own.gif" title=
"Create A Playlist!" style="border-style:none;" alt="Playlist"></a><br></p></center>
<img style="visibility:hidden;width:0px;height:0px;" border=0 width=0 height=0 src=
"http://counters.gigya.com/wildfire/IMP/CXNID=2000002.0NXC/bT*xJmx*PTEyMTk*
ODEyNzU3ODEmcHQ9MTIxOTQ4MTI3OTM3NSZwPTE4MDMxJmQ9Jm49Jmc9MQ==.gif" />

Lördag med träningsvärk

Nu har jag så jävla mycket träningsvärk så det är knappt sant. Det är efter vi sprang från Södan till bussen. Men iallafall så ska vi ha kalas idag. Och det betyder att jag får min laptop.

Kram Olivia

Jag visste det

Jag kunde aldrig pausa bloggen!

Men kolla dessa tröjer.

Ska skaffa några direkt.

Om ni vill trycka egna ska ni bara kopiera dt jag lägger in under bilderna på tröjorna och skriva ut på ett tröjpapper och stryka på en vit tee. Följ instruktionerna på det pappert. Men dessa måste man ha! De ska vara spegelvända.
Pausar

Nu har jag bestämt mig att jag inte ska blogga mer på denna dator utan bara blogga på min laptop. Men problemet är att jag inte har fått min laptop. Därför väntar jag med att blogga tills efter kalaset imorgon kväll. Så detta blir den sista bloggningen idag, och en sen bloggning på lördag kväll kommer. Hejdå.


T

Anna här

Anna är här.

Vi fick springa från Södan för att hinna med bussen. Nu är vi barnvakter till min syster Malva.

Hejdå.

Fredag

Idag är det fredag med en massa lätta lektioner idag. Tror jag. Vår första svensklektion. Sedan vår första bildlektion. Sen NO och SO, Lunch och Idrott på Södan. Slutar14,15 och kommer hem kvart i tre. Måste gå och klä på mig. Se om jag kan ta några bilder på mig idag! XD

Kram

Hannah Montana avsnitt kommer att komma upp idag. Har inte hunnit eftersom datorn inte har funkat.

Barnplågeri

Idag fyller ju Wilma10. Kul va? Inte specillt. Men vi fick ju tårta. Det var den ända höjdpunkten på dagen. Varit i skolan från klockan 8 till klockan 3 vilket jag anser vara barnplågeri. Jag har gått runt och ätit godis i korridorerna för att vi hade raster på 30 minuter vilket jag anser onödigt. Eftersom idag vi hade 2 x 30 minuter rast. Och det hade räckt med 10. Alltså hade vi kunnat sluta 40 minuter tidigare. D.v.s. 14,30. Det är en mer rimlig tid i mina ögon.

Måste gå och ränsa väskan, full av godispapper.

Kram.

Torsdag

Idag fyller WIlma 10. Vilket vi firar med tårta. Med andra ord. Jag åt tårta till frukost. Måste skynda mig. Sitter här i pyjamas och måste vara vid bussen om en halvtimme. Jag får datorn på lördag. Så jag är väldigt glad.

Bloggar mer senare idag.

Kram Olivia.

14 dagar

Om exakt 14 dagar fyller jag 13! Grattis till mig!

Wilma fyller år imorgon. Grattis till henne.

Just det. Höll på att glömma. Har varit i Trelleborg med mamma och shoppat. Lite saker till kalaset på lördag. Jag köpte en lila blus och ett Mavala nagellack. Riktigt plummonlila. Det är jättefint. Kolla själv:
Ska in på youtube och kolla på Blue water high. Bye!


Dyngblöt

Har varit i skolan som ma ska under dagarna. Väldigt tråkigt, jag vet. Vi kom till skolan redn fem i åtta och vår första lektion böjade ine förrän 8,25. Då hade vi engelska. Det var tråkigt. Eter det hade vi spanska viket var lite roligare. Vi fick gå till södan för att ha idrott, men vi skulle inte ha idrott utan bara gå runt och titta.Lönt att ha idrottskläder med sig? Nej. Det blev lunch. Inte den godate maten jag har ätit. Men jag äter bara saladen så det gick bra. Sen fick vi gå till NO-salen där vi skulle ha NO. Tekniskt va? Och mellan alla dessa lektioner var jag väldigt irriterad. Jag hade fått skoskav av mina nya gråa ballerina skor. Sen hade vi mentorssamtal. BORING. Vi slutade 13,50 och sen fick jag och Carro gå till bussen. Bussen går inte förrän halv tre så vi gick in på Entré och köpte bullr och godis. När vi kom fram där jag skulle hoppa av spöregnade det. Jag fick gå hem ändå men jag blev dyngblöt. Ska lägga upp fotot på mig när mitt hår ser riktigt vått ut.

Så här ska tre år fram i tiden se ut. Jag måste ha mer roligare.

Kram.

Den högra skon fick jag skoskav  av.


Onsdag

Vaknade av att klockan ringde 6,30. Måst gå upp nu!

Kram.

Onsdag

Vaknade av att klockan ringde 6,30. Måst gå upp nu!

Kram.

Tjejloftet

Hola babes.

Varit på Tjejloftet nu på kvällen. Kom precis hem. Jag försöker utnytja mitt busskort.

Bussen går 7,41 imorgon. Vilket plågeri. Måste upp halv 7...

Kram...


Kolla:
Jag tyckte inte mitt telefonnummer och personnummer skulle vara
med så jag täckte över det i Paint.


Idag såg jag ut så här. Vet ej varför mitt öga ser ut som det gör...

Jag på ett bord på tjejloftet...

Jag brottade ner Malin på golvet...

Vi blev vänner till slut. Annika höll kameran uppochner...

Annika:

Jag väntar på bussen. Onödiga foton. Jag hade tråkigt...


Första skoldn + Internetklydd

Förstaskoldagen i 7:an är över. Bra va? Jag levde hela dagen.

Internet ha inte funkat som det ska så jag får blogga när internet ger med sig. Måste byta startsida, för det är den ända sidan som funkar.

Www.Blogg.Se

Länken ovan är endast för att jag ska kunna blogga. Tangentbordet klyddar med.

Ska kanske till tjejloftet ikväll. Det va stängt igår. Har ju ftt busskort, så jag kan åka dit utan att mina föräldrar kör mig.

Kram

Dagens klädsel

Okej okej. Idag har jag faktiskt klätt på mig i annat än mina Björn Boeg shorts och Gina Tees.

Ska åka till tjejloftet någon gång mellan 5 och 6 ikväll. Har inte varit där sedan April/Maj någon gång. Det ska bli jättekul. Jag brukar åka dit varje Måndag. Men nu när det har varit sommarlov har jag inte pallat åka till Trelleborg.

Dagens:
Tunika - Gina Tricot
Byxor - Cheap Monday

Snyft

Sista dagen?

Jag bölar!

Ingen vill vara med mig idag heller. Anna skulle shoppa, Carro får jag inte tag på och Linnea var med Alicia och Pysen någonstans, om man kan lita på hennes brors ord.

Måste dra. Kollar på blue water high på youtube. Förmodligen den serien jag kommer att lägga in på bloggen efter Hannah Montana.

Bölar!!

Kram!

Måndag

Hej bloggen. Sista sommarlovs dagen idag.

Det är hemskt. Jag vill inte tillbaka till skolan. Jag gillar sommarlov och bara ligga och slappa spm man vill. Saknar Turkiet grymt mycket. Ligga och bada och äta glass och dricka iste. Måste tillbaka till Turkiet. Fast först så ska vi åka skider vecka 5. Jag lovar, jag är bäst!

Måste äta frukost.
Puss.

Städar

Jag städar hela mitt rum idag kan jag säga. Städa städa städa. Har en liten lunch och bloggnings paus nu. Har unt i ryggen som fan. Och i min nacke. Nackspärr.

Får väl ta en del bilder sedan. Pappa kallar, maten färdig.

Söndag

Bara två dagar tills skolan börjar och jag är trött som fan. Jag får väl hitta på någonting att göra idag. Läsa? Vi får se.

Nu ska jag äta frukost. Det blir inga Hannah Montana avsnitt idag. Orkar inte lägga upp och la upp hur många som helst igår. Så det räcker.

Bara 6 dagar tills jag får min dator.
Bara 17 dagar tils jag fyller 13.
Bara 2 dagar tills skolan börjar.
Bara 3 år på högstadiet.
Bara 129 dagar till julafton. XD

Kodmallar

Jag får damp på de jävla kodmallarna. Skulle sätta in en massa länkar så flyttas RSS loggan. Men jag får väl skita i det. Det löser sig nog. Sitter här med mina vita H&M shorts och en H&M pyjamaströja.

Får gå ner och äta godis innan det tar slut. Kram...


Så ser min pyjamas ut.  Hihi.

Nintendo Wii

Jag och Wilma spelar Wii. Jag äger så klart ut henne på tennisen, eftersom jag är bäst på allt. Okej okej, kanske inte allt. Jag är dösvettig. Det är faktiskt jobbigt att spela.

Jag måste tjata på pappa så att jag kan beställa Gossip girl böckerna. Innan de tar slut helst. Jag får ju inte beställa själv, och jag behöver lite pengar av pappa för att kunna köpa de. Mina räcker inte länge. Hihi XD

Kramar Oli


Malmörunda

Har varit i Malmö på Triangeln en runda och en snabb runda på Ikea. Köpte ett svartglittrigt nagellack! Det är jättefint. Så nu ska jag gå och måla naglerna!

Kramar Oli.

Hannah Montana avsnittet kommer ut senare!

Lördag...

Ja, då var det lördag morgon. bara ett par dagar till skolan börjar och en vecka tills jag får min dator. Idag ska jag bara slappa och njuta av sommarlovet.

Kram.

Harry Potter fan? Kolla hit.

Var precis inne på http://www.pottersajten.com/ och läste detta:

Dåliga nyheter för alla Sveriges mugglare. Det blir ingen ny Harry Potter-film i år.

Warner Bros släppte i går bomben att man beslutat sig för att skjuta upp premiären av "Harry Potter and the half-blood prince" från november till 17 juli 2009.
Anledningen är manusförfattarstrejken som pågick i Hollywood tidigare i år.

- Precis som alla andra känner vi av strejken. Vi bestämde oss för att vår bästa strategi var att flytta på filmen, säger Warners vd, Alan Horn till Hollywood Reporter.

Det finns bara ett ord till detta, och det är FAAAAAN!


Godnatt

Godnatt allihopa. Jag kanske inte ska sova nu men jag ska inte blogga mer idag. Så godnatt!

Bildlänk

<a href="http://trelleborgolivia.blogg.se/"target="_blank"><img src=http://i37.tinypic.com/16bj1xy.jpg alt=" " border ="0" width="90" height="62"/></a>

Är koden till min blogg om du vill bildlänka. Lägg in koden under länkningarna i kodmallar. Efter det har du världens finaste länk!

OS-final

Det blev OS final för de svenska tennisspelarna efter 4 timmar och 47 minuter. Och jag kollade i 4 timmar! XD

Sedan blev jag uttvingad på picknick med Malva. Gick till lekplatsen och sedan fick jag lura hem henne.

Ska käka pizza idag! Gott. Men det är bara gott när pappa gör den. Och pappa ska göra pizzan.

Skulle ju igentligen läsa idag, men jag fastnade vid tennismatchen.

Dessa böckerna ska jag köpa! 11:n kom ut på CDON.COM idag! Nu e jag gla!


Tennis

Sitter och kollar på tennis. Långtråkigt så att man kan döööö! Fick FRIDA tidningen idag. Läste igenom den och nu så ska jag up och hämta min bok och läsa. Har ni sett mina Hannah Montana avsnitt? Det har kommit upp 2 stycken än så länge. Ja då får jag väl gå. Hejdå"

Fredag morgon väldigt tidigt...

Okej, klockan är kvart i åtta. Jag tycker det är tidigt att vakna idag. Jag hade kunnat sova längre om det inta var för min lilla kära lillasyster som skriker som en gris. Jag blev väldigt irriterad eftersom jag somnade inte för än klockan halv ett. Men idag ska jag göra någonting som jag inte vet m. Jag får väl se vad jag hittar på. Ska lägga upp fler Hannah Montana  avsnitt idag.

Kram!

Blogg.se

Det måste ha hänt något konstigt på Blogg.Se innan idag. Det gick inte att publicera någonting. Så nu kan jag skriva det jag hde tänkt att skriva.

Jag har brutit näsan... Nä jag bara skoja. Malva knockade mig bara rakt i skallen. Hihi XD. Lurad!

Jag har tänkt att lägga upp båda säsongerna av Hannah Montana på bloggen. Det kommer upp 1-3 avsnitt per dag på bloggen. Och har du missat något avsnitt? Kolla bland kategorierna och tryck på Hannah Montana. Ska hitta någon annan serie efter Hannah Montana.

Filmerna från idag på mig och Carro kunde tyvärr inte läggas in på datorn p.g.a. min mobil dampar! Men nu så ska jag gå och ducha. Carro sprutade ner mig med parfym så jag stinker.

PS. Ge Caroline aldrig en parfymflaska. Hon blir berusad sa hon.

Kram.


Filmerna...

Jag har varit med Carro idag ju. Vi filmade een hel del med min mobil. Men eftersom min mobil vägrar att ansluta sig till satorn kan de tyvärr inte läggas upp på bloggen. Jag får försöka resten av kvällen. För det ska upp! Har en liten nedräkning tills jag får min dator. Och idag är det 9 dagar kvar! XD

Ska försöka lägga upp filmerna igen. Hejdå!


Carro-Barro Här

Okej, jag är med Carro idag. Hon håller på att slå kullerbytter i soffan så det är lite störigt. Mer än lite! Okej hon mobbar mig lite grann. Mer än lite. Hon sa precis hejdå till sin storasyster. Ja, får väl lyda Carro och gå ner och äta glass, bye!

Dagens outfit

Byxor - Cheap Monday
Blus - H&M

Klippas

Hejsan allihopa. Märkte ni vilken storm det var inatt? Okej, det åskade en del. Och regnade. Och blåste.

Idag så ska jag klippa mig. Det var på tiden! Jag ska nog inte göra så mycket mer idag. Ska gå och äta och ducha nu.

Här kommer lite bilder från igår. Jag hade tråkigt för att jag fick inte sitta vid datorn eller vid TV:n.

Kolla:

Proppmätt

Har ätit soppa och våfflor till midda. Vi har varit i Trelleborg och bara gått och kollat runt. Jag köpte stiftpennor till skolan. Man kan aldrig få för många. Gick in en runda på biblioteket och lånade någon bok. Sen blev vi så hungriga att vi inte kunde stanna kvar utan var tvugna att åka hem. Resultatet blev: SPYMÄTT! Det blir väl ingen mera mat idag. Varje gång jag äter våfflor tänker jag på Emma: Hon åt 8 våfflor tror jag till lunch när vi var. Jag menar allvar! Måste gå och spy, hejdå!

Lunch

Har pricis ätit. Nu är jag mätt och belåten... Det var jag ju inte innan. Nu börjar dagen för mig. Tycker jag iallafall. Jag ska surfa funt lite på internet och sedan så ska jag göra varm o´boy och gå upp på rummet och kolla på Vänner säsong 1 som jag redan har kollat på 5  gånger. Det kommer att ta tid, men jag har tid XD Fick tillbaka min ångest nu. Jag gillar ju att bara slappa och ligga i mon soffa och bara kolla på TV, läsa och lyssna på musik. Men det finns ju väldigt många helger oxå. Det blir ju bra. Och höstlovet i november. Jag kanske spenderar de dagarna i Stockholm hos Emma. Men ändå. Det finns tid för det jag gillar med. Jag hatar ju skolan. Samtidigt jag älskar sommaren älskar jag nästan hösten mer. Varför vet jag inte. Allting blir som vanligt helt änkelt. Dagarna blir ju: Skola,Läxor,Tjejloftet eller Skola,Läxor,Träna eller Skola,Läxor,Kompisar som vanligt. Jag kan inte säga att jag ägnade mycket tid åt läxläsning i 6:an. Jag gjorde nästan aldrig några läxor. varför skulle man?

Nu måsta jag gå om jag skulle kolla på Vänner.

Kram

Sista sommarlovs veckan

Jag har ångest! Skolan börjar igen på tisdag. Det är hemskt.

Jag skippade att äta frukost idag, så smart jag är. Så nu är jag vrålhungrig och måste snabbt hitta någonting att äta. Jag glömde att skriva detta igår: Carro kom hem i måndags. Pratade med hon en stund igår. Hon hade gjort en del knasiga grejer i Egypten. Hihi... Fick ett armband av henne, det är jättefint.

Jag tror min ångest gick över. En liten bit av mig vill tillbaka till skolan. Mitt liv är för tillfället väldigt tråkigt. Måste hitta på någonting att göra. Får väl tvinga Wilma att spela dam med mig.

Kram

Denna boken läser jag nu:

Onsdag

Idag vaknade jag glad! Datorn funkar ju!
När datorn var sönder gjorde jag en lista.

Saker jag aldrig klarat mig utan:
1, Anna & Carro
2, Datorn
3, MP3
4, Böcker
5, TV

Liten lista =P
Kram

Datorn dog...

Okej, det var den hemskaste dagen i mitt liv än så länge! Datorn bara dog i söndags eftermidda. Det var inte änns kul att läsa. Sån tur va lämnade vi in den igår på lagning och idag hämtade vi den. I samma skick som den var innan. Bra va? =) På sista tiden har jag bara läst och lyssnat på musik (just det, måste ladda MP3:n) och kolat på oc och dvd. Igår (måndag) läste jag 3 stycken 250 sidors böcker jag lånat av Emma. Och i morse började jag på Enprinsessas dagbok 1&2. Har nästan läst färdigt de och kommer imorgon börja på 3&4:an.

Nu måste jag in påStallet.Se. Goodbye!

Ananaspaj

Mmm... Sitter och äter paj! Gott.

Ökendag

Det är en ökendag till 100% idag.

Ska koka pasta så nu går jag!

Hejdå Ökendag

Söndag morgon

Okej allihopa, jag skulle ju gå och lägga mig klockan 10 igårkväll, en jag fastnade vid datorn och satt här till 11. Det är lite mer än en vecka som vi börjar skolan. SNYFT! Bara 13 dagar tills jag får min dator! Kul va? Det har nog regnat hela natten eftersom det är jätte blött ute. Jag ska inte gå ut idag! Bara sitta vid datorn och läsa. Kul va? Man får ju ta vara på sommarlovet. Carro-Barro kommer hem imorgon! Längtar, jag vill träffa hene nu! Ska logga in på Stallet.Se nu! Länge sedan jag va där inne.

Kram Olivia

22,00

Klockan är strax över 10 och jag är riktigt trött. Jag måste snart vänja mig vid skoltid igen. Har varit uppe till 11-12 varje dag på sommarlovet, så det blir svårt att vänja sig. Men nu är jag så jävla trött. Goodbye!


Den ena ballongen till den andra:
-Se upp för kaktusen!
-Vilken kaktussssssssssssss

Tjenare

Heej! Jag har kommit hem från Anna nu, vi åkte hem till henne efter cuppen. Vi satt vid datorn och pratade. Vi börjar skolan den 19:e. Tur var att Carro, jag och Anna hamnade i samma klass, annars hade jag inte klarat mig... Ligger och läser böcker för tillfället. Ska äta midda sen med min familj. Vi får väl se om där finns något godis hemma. Hoppas det, men jag tror det inte. För jag åt nog upp det igår! XD

Kram

Byacuppen

Det är ett tag sedan jag slutade på fotbollen men idag är det första gången på länge jag ska till Snarringe. Det är Byacuppen och Anna frågade om jag ville följa med och se när hennes lillebror spelade fotboll. Jag tycker att det ska bli kul. När vi spelade Byacuppen förra året började det ösregna efter 2 matcher (vi skulle spela 3) så man kunde inte spela fler matcher. Kul va? Vi kom 2:a tror jag.

Har precis dushat och klätt på mig. Jag måste äta något till lunch innan jag ger mig iväg för att kolla på fotboll. Har bara pengar till godis med mig!

Malmö shopping

Shoppat i Malmö idag. Och bäst av allt, ätit på Pizza Hat.
Detta köpte jag:
2 par Cheep Monday jeans på Weekday - 700kr
1 skinnjacka på Vero Moda - 900kr

Kramar Oli

Inga komentarer

Fredag

Ja, jag har lite mer koll på dagarna nu på denna tiden av lovet, man kan ju inte missa första dagen i skolan. Wilma vaknade för en halvtimme sedan. Hoppades på att hon skulle sova hela dagen, istället kom hon upp till datorn och bara höll på att gorma att jag gorde fel och att Wilmas kompis blogg hade ett inlägg som handlade om henne men jag kollade igenom alla och det fanns inte... Blablabla. Nu ropade mamma, lunchen kallar!

Kram O

Vaken

Tjena babes!
Sovit gott? Det har jag. Det åskade väldigt mycket i gårkväll men det hade visst avtagit tills jag vaknade. Idag ska jag inte göra någinting förrän i eftermiddag. Då ska vi till Malmö och shoppa. Jag måste köpa jeans för jag har inte ett enda par. Vi ska äta på Pizza Hut oxå. Jag längtar.

Ska sitta lite vid datorn nu och sedan går jag och läser!

Kram.


Stallet.se

Ohejohoj.

Det har varit jättefint väder heladagen, jag har varit på stranden i några timmer, badat i vår pool och lite annat. Det blir inga foton idag heller. Synd men sant! Sitter inne på Www.Stallet.Se , det är väldigt längesedan nu. Sätter upp en ny design och mejlar lite. Och ni som vill veta vad jag heter, jag heter SandBelle.

Ska till Malmö och shoppa imorgon, äta på Pizza Hat. Ses där!

Kram

Stranden

Jag blev medtvingad till stranden, jättekul! =D

Ska gå och bada i poolen nu.

Kramar Oli

Torsdag, eller?

Jaja skit i vilken dag det är. Idag ska mamma och min lillasyster till stranden, orka följa med. Min andra lillasyster är på Tosselilla med en kompis. Och här är jag! Framför datorn. Jag ska slappa och läsa och blogga idag. Man måste vila upp sig inför skolstarten. Vi går mellan 8,25 och 15,00 första dagen! Jävla högstadiet. Förr började vi 8,35 första dagen och gick till 12,00. Skit, skit, skit. Men jag får väl stå ut. Inte mycket mer att göra, stå ut i 3 år med andra ord.

Bloggar mer senare, ska sätta upp lite nya bilder med, det har inte blivet så många på sistonde.

Kramar Oli

Datorn

Har instralerat min laptop idag, men jag får inte den förrän den 23:e, då vi ska ha kalas.

Sitter och mejlar med Anna inne på GSM.

Oj, nu fick jag ett mejl, hejdå!

Stranden

Har precis kommit hem från stranden, vi var där i 2 timmar. Solen sken när vi kom och sen gick den i moln. Då åkte vi hem. Jag och min lillasyster samlade glasskärvor, vi fyllde hela min systers sko med skärvor.Tips för folk som vill röka gratis.
Åk till Skansarna och samla cigarettfimpar. Där är en halv miljon!

Kramar Oli

Statestikrekord

Okej, rekord och rekord, det var ju bara 9 besökare! Men jag brukar ha runt 5!

Idag ska jag till stranden och sola! Annars kommer jag se ut som ett lik när vi börjar skolan igen, okej, jag är brum men det kommer att försvinna snabbt om jag slutar sola. Jag hörda min lillasyster skrika Blue hater haj så jag tror att det är Blue Water High. Om jag nu orkar se det!

Sak gå ner och äta frukost.

Kramar Oli

Hallonglass

Sitter och bloggar med en hallonglass i min vänstra hand, det blir väldigt svårt att skriva, kan bara skriva med två händer. Har läst halva av min tredje bok idag, Simon & Sophie är det, har redan läst den minst tio gånger (seriöst). Det är sinande sol ute men jag väntar på att Morden i Midsummer ska börja. Har varit och köpt en laptop till mig. På OnOff, den kostade 3995 kroner, billigt. Men jag får inte den för än den 23/8-08. SKIT!

Många härliga kamar Oli


Kråkflickan

Har suttit inne och läst hela dagen. Kråkflickan av Kate Cann och Göra slut av Kate Cann
Vill ni ställa fråger till mig? Skicka mejl till mig innan den 10/8-08 så ska jag svara på ALLIHOPA! Mejla Trelleborgolivia@live.se.

Kramar Oli

Trelleborg

Har varit en runda i Trelleborg, hittade ingentin så jag köpte ingenting. Min lillasyster köpte en skinnjacka på H&M för 349 kroner.

Jag hittade ju till biblioteket så jag lånade 5 böcker. Läste färdigt de böckerna jag lånade på bokbussen i morse. Men nu måste jag gå och fika, vi köpte bullar och kakor på Frankes, goodbye!

Kram Oli

Tisdag

Ja, idag är det tisdag och vinden och regnet har avtagit. Somnade inte för än klockan 00,30 idag igen, jag vet inte varför, och jag vaknade för 10 minuter sedan. Ganska tråkigt väder så vi kanske ska ner till Trelleborg och shoppa. Vad ska man annars göra? Skriver mer senare idag.

Kram Oli

Pissväder

Det regnar och blåser något förfärligt i hela landet idag! Hemskt! Bokbussen kom vid 18,00 tiden och sedan dess har jag legat och läst. Är riktigt trött. Malva väckte mig 08,30 idag med att hoppa i min säng. Är det någonting på TV idag? För jag har ingenting att göra! Får väl läsa en bok till!

Kramar Oli

Det känns som evigheter sedan det var fint väder...
f

Laptopväskor!

Blev förälskad i vissa av väskorna!

Allting är från www.style4it.com

Det blev lite mycket grejer nu!

Kolla:

1049 :-
Monaco

1295 :-
Pink

295 :-
Hanami

875 :-
Baksida

795 :-
Black

650 :-
Robin´s Egg

450 :-
Bone White

299 :-
Wasabi Green

425 :-
Magenta

Lunch

Sitter hemma och har tråkigt! Jag och min syster och hennes kompis har ätit lunch precis. Soppa och bullar. Ganska äkligt, men man måste ju äta! FRIDA kom med Citymail som jag trodde idag! Ska renläsa den snart, har bara skummat igenom den. Det är ju såååå mycket text! (Ska jag säga) Har läst ut boken jag lånade av Emma igår, det tog bara några timmar. Låg vaken till 00,30 inatt och läste och började läsa igen i morse. Vad ska man annars göra när det är orkan utomhus? (Jag kanske överdriver men det blåser såååå mycket) Ska se om jag kan ta lite bilder på en massa vattenpölar senare, men nu måste jag kila.

Kramar Oli

sfa

4/8-08

Alla vet väl vilken datum det är idag! Och ni som inte vet, kolla upp!

Idag vaknade jag upp med ett ösregn utanför fönstret. Jättekul, men det håller på att spricka upp nu!

Carro-Barro sitter på ett flygplan på väg till Egypten nu. Där regnar det iallafall inte! (Det har inte regnat på 8 år) Så idag ska jag bara ligga och läsa! Har ju mycket att läsa! Har ju 84 böcker! (4 är utlånade)

Kramar Oli

Mina böcker:
dg

ACER E510 EMACHINE

Har bestämt mig för vilken dator jag vill ha när jag fyller år. Det blir en Acer E510 Emachine. Ska hitta en bild till det.

Har varit med Linnea sedan lunch idag. Vi åkte till farmor och farfar och badade i deras pool och sedan gick vi och spelade minigolf med deras grannar! Jag kom 2:a! Linnea vann överlägset! Efter det åkte vi hem till Linnea igen och åt pizza. Vi kollade på fotboll efter maten. TFF-Örebro. 3-3.

Carro lämnar Sverige inatt! Kommer att sakna henne! Efter 7 års bästisskap! Men hon kommer ju tillbaka! FRIDA-tidningen ska ju komma imorgon! Jippie!

Många kramar Oli


Lånade en bok av Emma. Kolla vilken!
Linnea

Sitter hemma hos min kusin Linnea, Får väl blogga mer sen! Ska äta!

Kram Oli

Böcker

Sitter inne på mitt rum och sorterar böcker (men inte för tillfälligt). Måste man ha så jä*la mycket böcker och så litet utrymme att ha de på? Jag har en hylla i min garderob som jag har böckerna på. Trångt. Måste skaffa en ordentlig bokhylla som jag kan ha mina böcker på. Jag har endast 84 böcker!

Idag är det säsongsstart på Bones och exakt en månad tills jag fyller år! Jippie!


Saknar dig redan Carro

Carro åker natten mellan söndag och måndag till Egypten. Snyft säger jag! Jag kommer inte att träffa henna innan hon åker! SNYFT, SNYFT, SNYFT!

Men livet rullar på som vanligt. Jag ska försöka att ta vara på de sista dagarna av sommarlovet. Börjar högstadiet till hösten och jag kommer förmodligen att få vårt shema nästa vecka. Imorgon är det ju säsongspremiär för Bones! Har inte sätt det på ett halvår för att jag har kollat på Gossip Girl (De ända två programmen jag kollar på hade lyckats hamna på samma tid och dag hela våren). Ska sätta in en bra bild här under.


Glass

Jag och min syster sitter och dricker Capri Sonne och äter glass. Jättetrevligt! Klockan är redan 17:30 och dagen har bara flugit förbi. Väldigt synd tycker jag! Jag köpte fresten en bok på Maxi idag. Jessica & Elisabeth. Visar senare. Den kostade bara 19 kroner så det var ett bokfynd!

I min MP3

Duffy:


Not home

Eftersom Carro-Barro inte var hemma får jag väl hitta på någonting annat. Måste gå och skaffa mat!

Kram Oli


Today

Sovit gott allihopa? Jag har! Det har ösregnat hela natten och en bit in på morgonen men annars är det soligt här i Skåne. Today ska jag kanske vara med Carro, hon lämnar ju Sverige på måndag och jag vill gärna vara med henne idag och inte imorgon när hon ska packa färdigt. Sommarlovet går så jä*la fort. Ohej! Jag fyller ju snart år! 32 dagar kvar. Och gissa vad jag ska få då! En dator. Jag har ju ingen dator! SNYFT! Sedan behöver jag en ny mobil, men det kan vänta!

Ha ett bra liv.
Kram Oli

Så dagens klädsel kommer nu:

Jeanstunika - H&M
Vita shorts - H&M
g
jhg

Maneter

Har varit med Anna hela dagen. Vi har pratat och kollat på TV och suttit vid datorn, som vanligt.

Jag och min familj var i Skanör och åt. Vi åt korv med bröd och pastasallad. Jättegott. Malva och jag badade. Det var minst 1000 maneter i vattnet, och självklart ville Malva fånga allihopa. Kul va? NOT!

Nu sitter jag vid datorn och äter godis. Smaskens!

Kram Oli

Detta kollade jag och Anna på:
Längtar tills 6:an kommer ut!


Sömntuta!

Somnade vid 23,00 igår och vaknade 8,30. Brukar annars sova mellan 22,30-7,00. Men nu är det sommarlov och då kan man väl få sova ut? Jag har inte ätit frukost än, jag har inte blivet hungrig än. Men nu ska jag snart äta för min mage kurrar.

Det är exakt 33 dagar tills jag fyller år! 3/9. Längtar sjukt mycket.

Idag ska jag vara med Anna så mer bloggande kanske det inte blir för än ikväll. Jag bryr mig inte om det för att jag har inte varit med Anna på länge och då kan jag skita i bloggen!

Ikväll ska jag, mamma, pappa och Malva till Skanör (stranden) och bada och äta. Jag vet inte riktigt vad vi ska äta, men det blir säkert något jättegott.

Nu måste jag gå och äta.

Förlåt för förra inlägget. Hela bilden kom tyvärr inte med!

Kram Olivia

Stranden i Skanör.


Gossip Girl

RSS 2.0