Turkii

Sitter i receptionen på Sunwing Resort och spa i Side. Har dö kul, här är 100 grader varmt och jag badar nästan hela tiden! Jag börjar bli lite uttråkad för att min bok tog slut idag, jag kanske snor pappas. Hihi... Ska snart äta, hoppas jag. Är dö hungrig, min datatid tar snart slut, jag har bara kvar 30 minuter och jag ska vara här väldigt länge till, så en uppdatering om 4 dagar blir det! Det kommer inte bli några bilder nu!!

Soliga kramar Olivia!

Dagens outfit

Jag och Carro har packat för fullt! Carro diggar min fina solhatt, gör inte ni det??


Klänning, Gina Tricot
Skärp, Gina Tricot
Skor, Sko Punkten
Solhatt, KappAhl

12 timmar kvar...

Fortfarande blåsigt

Det är fortfarande storm ute! Jag som trodde att stormen skulle lägga sig. Ja men iallafall, idag ska jag packa färdigt allt för att kunna åka till Sturup imorgon klockan 5? Men idag ska jag vara med Carro, det var ett bra tag sedan nu men det ska bli roligt. (Hon får packa allt istället) Sitter här vid datorn och käkar frukost, ska kolla på Blue water high senare, 9,45 tror jag det börjar. Men iallafall, jag kommer ha dö kul! Kommer ta foto på när vi packar(?) Om min mobil går att koppla till datorn, den är en aning seg, ja iallafall, hejdå!!


19,5 timmar kvar...

Kväll med regn

Nu stormar det och regnar riktigt mycket! Min lillasyster sa innan, (Hon är 3) Dejt jegnaj inte, det ösjegnaj. Hihi skrattar så mycket jag bara kan! Frida kom med posten idag så jag har bläddrat igenom den med, har tänkt att renläsa den innan jag somnar, imorgon måste jag packa färdigt allt, wihoo, åker ju snart.

Denna härliga perfymen ska jag få på resan till Turkiet. 50ml 259 kr. Billigt!

30 timmar kvar...

Packar

Jag packar för fullt nu! Men jag förtjänade en paus... Det blir nog en låååång paus.
Vag åkte till morfar idag iallafall. Jag Wilma och Malva. Jag som bara trodde jag och Malva skulle dit, men jaja. Jag och Wilma gick till Stjärnlivs och handlade godis. Gott, men jag fräte sönder min tunga! Kan inte äta så sura saker! Har jätteont i halsen men jag har ingen feber. Riktigt trött är jag med. Ja, jag kanske skriver senare ikväll, om jag orkar.

Sunwing resort Side Turkiet.


1,5 dag kvar...

Feber

Har sovit riktigt dåligt inatt. Jag vaknade klockan 3 av att jag frös och efter det har jag bara sovit i 15 minuters perioder. Suck! Vi åker ju om 2 dagar! Men jag hade bara 37,3 så med alvedon blir allting bra kan man hoppas. Har inga direkta planer för idag, hade tänkt att åka till morfar med min lillasyster men jag mår inte riktigt bra ju. Så jag kommer förmodligen bara ligga i sängen och läsa eller kolla på TV. Ska gå och kolla på Hej Hej Sommar snart, det är ju Blue Water High! Det är jättebra! Kommer att skriva senare när jag är riktigt uttråkad!


Kram Olivia.
2 dagar kvar...

Prinsen & Jag 2

Idag har det varit tråkigt väder hela dagen! Jag bara längtar tills vi ska till Turkiet. Idag klockan 9 vaknade jag, gjorde mig igårning för att kunna åka iväg klockan 3 till mina kusiner för att fira Simons 17:årsdag. Jippie!

Klockan 6 åkte jag och min lillasyster till farmor och farfar. Jag gick in till deras grannar och kollade på Prinsen & Jag 2. Nu är jag riktigt trött.Tre dagar kvar...

RSS 2.0