Branäs Dag 4

Hemma från backen. Stal pappas mobil igen. Åkt skidor sedan 9 i morse så det räckte. Idag är det 13 minus grader ute. Kallt så jag fick ha mitt panband över halsen upp till näsan. Tur att det är 30 centimeter brett. Jag är som vanligt jättetrött. Men det går. Har träningsvärk i vaderna. Saknar internet på min dator. Ha det bra! :)

Branäs Dag 2

Hejsan! Lyckades faktiskt att blogga på något sätt här i Branäs. Pappas mobil! Okej. Pappa sa att jag fick. 5 minuter. Det är kallt och här är mycket snö. Har jätteont i vaderna. Men det går. Jag och Wilma delar på loftet. Jag har en dubbelsäng. Kan ju inte ladda upp bilder på pappas mobil. Men jag tar bilder. Nu ska jag dusha. Ses!

Nu åker vi!

Vi åker om 50 minuter. Måste klä på mig och packa det sista...


Ha en bra vecka så skriver jag när jag kommer hem! Ha det bra!

The Luxe

Såg precis detta:

Det kommer snart ut en tredje bok av The Luxe på engelska.
Tvåan kommer ut på svenska den 15:e juni och ska heta Rivaler.

Mohaha

Dödstrött. Det är just det jag är. Skittrött räcker inte!

Jag har itne kunnat blogga särskilt bra idag. Inte särskilt konstigt eftersom jag har haft fullt upp. Jag vet faktiskt inte om jag är färdig eller inte med packandet. Orkar inte mer.

Nu ska jag ner och se vad det är på TV. Annars kollar jag på Frukost på Tiffanys.

Kommer att blogga imorgon innan vi åker. Sen är det ytterst kanske att jag bloggar på en vecka. Vi får se! Det får man göra med allt!

Ha en bra natt!

Blablabla

Nu har jag gjort mycket!

Vid tio? Åkte vi till Maxi och handlade det som fattades och jag köpte nästan ett kilo godis. Mumsigt! Sen körde vi hem. Mormor och morfar kom och fikade. Efter någon timme åkte vi till Linnea. Vi var där i en halvtimme. Åkte till Staduim och köpte underställ till mig och mina systrar. Köpte även en bikini på rea. 48 kroner. Kände att jag lika bra kunde köpa den.

På Maxi så köpte jag The Audrey Hepburn collection. Kostade bara 99 kroner. Den innehåller Frukost på Tiffanys, Kär i Paris och Sabrina.

Det som är kvara av dagen ska jag packa och kolla på film. Kanske läsa lite!


Audrey Hepburn Triple Pack - Boxset (3 disc)

Lördag

Skönt. En dag kvar tills vi åker. Idag ska vi packa färdigt allt som vi inte har gjort. Köpa det vi inte köpt. Hälsa på Linnea i Malmö. Jag ska fixa saker med musiken på min dator. Få över skivor till min MP3 och mobil.

Då är det ju bara att börja... Städa rummet med idag innan vi åker.


Rachel Wing

En duktig ung författare. Hennes första bok hette Hata Romeo. Nu kommer hennes andra bok. Kärlek. Gissa vem som står först i kö på biblioteket? JAG!
Omslagsbild: ISBN 9789173710688, Kärlek

Twilight textsnitt

Ballt va?

Jag? Bättre? Va?

Kollade på Let's Dance ett tag. Tråkigt. Blondinbella är ju inte bra... Mamma sa att till och med jag var bättre än hon på att dansa! Ha! Och jag har noll i taktkänsla.

Nu ska jag läsa lite. Sen ska jag sova... Inte än. Men snart. Imorgon ska vi hälsa på Linnea. Och på söndag åker vi.

Ha de!


Shopping på IKEA

Precis hunnit packa upp alla saker. Nu ska jag bara städa färdigt rummet.

Inne på IKEA. Wilma på vagnen med mitt sängbord.

Älskar snabbkassorna!

Glassugen
  
Mina kläder.
Blus - HM
Jeans - CM

Jag bara råkade hamna under delarna...

Färdigt!


Så. Sista uppdateringen för idag. Ses imorgon!

IKEA och Kladdkaka

Sitter i min säng och äter kladkaka. Mums! Vi ska snart åka till IKEA. Äta där och köpa ett sängbord till mig. Jag kastar ut mitt gamla vita. Men nee. Malva får det!

Längtar tills imorgon. Får då äntligen hälsa på min kusin på sjukhuset. Och jag ska även köpa ett kilo godis som vi ska ha med oss på skidresan. Allt är nästan packat. Lite småsaker som ska ner i min D&G väska. (Haha. Självklart fejk. Från Turkiet ni vet!) Bland annat min dator och några böcker. Min MP3 och massa skit. Möjligtvis godiset också. Och det som inte får plats i min bag. Som jag har stängt och inte vill öppna igen.

Nu ska vi ta  och åka.


Är detta ett skämt?

Att man tvingas till skolan! Jag hatar det!

I need tees

Kolla! Vill ha. Men pallar inte köpa.

Tröjorna kostar 249 kronor stycket och nyckelringen kostar 129 kroner.. Allt är ifrån http://movieart.jetshop.se/

Awaaa!


Intressant!

Msn med Maria.

Jag vill åka skidor nu!

Bilden säger allt va?


Gud! Det är bara några dagar kvar nu! Packar ganska mycket nu! Men jag har fortfarande läxor att göra. Det känns hemskt att behöva sägea det. Men jag är stressad. Det är så mycket på så kort tid som jag måste göra. Mitt i all smet ska jag försöka blogga. Good luck! Men ja Jag får försöka! Internet i Branäs kanske det inte finns. Men det finns mobiler XD

Min dörr.

Kläder:
Linne från Vila och jeans från Cheap Monday.

Haha! Vem e det?

Torsdag

Fan vad skönt. Nästan helg. Bara idag och imorgon kvar. Sen åker vi. Inte förräns på söndag. men endå!

Det jag bestämde mig för att göra med designen ska jag nog lägga in senare idag. När jag är färdig med svenskan och har börjat på NO:n. Ska hellst bli färdig med båda idag. Men det tror jag inte.

Ja. Jag har bara precis börjat packa. Kanske ska fortsätta med det så det blir färdigt. Mitt laptop batteri kommer bara att hålla i 2 timmar. SNYFT! Sen dör hela datorn. Eftersom jag inte har en adapter som man kan använda i ciggaretuttagen.

Måste snabba på. Kamerabatterierna är färdigladdade XD Bilder sen!

Förändringar?

Funderar på att göra riktigt stora förändringar i bloggen. Men jag vet inte om det kommer att fungera. Jag blir lite osäker. Det är det att jag vill inte ha någon text på sidan när man kommer till bloggen. Utan man får välja vilken flik man ska till. Men eftersom allt i min blogg är sparat i egna kategorier kommer dett att bli riktigt svårt! Men jag får se om jag lyckas. Man kan ju alltid hoppas! Men jag kommer nog på någonting! Med lite koder och skit kommer man på det mesta nu för tiden i livet! Tur för mig! Annars hade jag inte klarat mig särskilt långt! Fortfarande väldigt skeptisk. Kommer att försöka få rätt på bloggen under de närmaste veckorna. Med en massa flyttar av inlägg. Kommer att ta tid men det blir fint. Fint fint fint!

Nackdelar med att ha bloggen så som jag tänker att ha den är att det blir svårare att läsa nya blogginlägg. Varje gång det blir ny månad kommer jag att bli tvungen att ändra i kodmallarna. Men jag tror alla fattar om jag inte har ändrat där så har jag förmodligen inte bloggat den månaden. Man kan ju bara hoppas. Något som jag också har gjort är att innan hade jag 30 inlägg på förstasidan på bloggen. Nu har jag "bara" 15. Det är för att det ska bli lättare att läsa min blogg och samtidigt ska man använda menyn. Det är det den är till för.

Nu ska jag börja med ändringarna!

Kamerabatteri

Lyklig! Har varit i Trelleborg med Malva och pappa och handlat kamerabatteri till min kamera! Som nu sitter på laddning. Då kan ni räkna med ett par gånger bättre bilder än de jag har! De är väl färdigladdade om någon timme!

För övrigt. Jag har blivet klar med matten! Med lite hjälp av Maria! Länk finns i menyn!

Pappa kom precis upp och lämnade deras förra minnes kort till kameran. Som kan ta 64 bilder med vår Nikon. Men med vår nya kamera kunde man bara ta 12 bilder. Så nu har pappa köpt ett 2 GB stort minneskkort till deras kamera. Så nu kan de ta över 500 bilder!

Kollade precis på 30 sekunder Twilight! Kolla!Nu ska jag gå ner och fråga mamma en sak om matten!

Emm, okej?

Kolla bilden så fattar ni rubriken!

Puh!

Nu vet jag. Min kusins operation gick bra! Skönt att veta det! Vill träffa henne nu. Men det blir omöjligt!

Kom hem från skilan tio i två. Men av någon anledning dampade internet. Så jag blev tvungen att starta om hela skiten! Har fortfarnade mycket saker att göra innan vi ska åka iväg!

Dåligt med tid för att blogga. Men jag ska försöka slänga ihopa ett eller två inlägg till idag! Nu ska jag städa, packa, läxor och läsa. Ha de!

Onsdag

Idag går vi bara till tjugo i två. Hemma vid två igen! Tjohoo!

Idag ska min kusin bli oppererad för skolios. Hoppas det går bra. Har inte träffat henne sen fredags. Längtar tills lördag. Om vi kan träffa henne då. Inte mer om det. Eftersom detta är min blogg och jag inte känner för att skriva mer om andra människor. Men hennes bdb finns länkad till höger.

Ja. Klä på sig och fixa till sig. När jag kommer hem måste jag göra matte. Orkade inte göra alla mattetalen igårkväll. Sen ska jag börja på NO:n och se om jag ska få fler läxor. Måste skriva ett refarat på svenskan med. Vilket allt jag gör hellst innan jag åker. Jag känner inte för att sitta som ett trött lik och göra läxor. Någon ordning för det vara.

Ses. Längtar tills på måndag...

Rymde till tjejloftet

Japp. Jag rymde. Men nu är jag hemma!

Nu ska jag läsa och sen ska jag sova. Jag är riktigt trött och behöver sova.

Orkar faktiskt inte skriva mer! Men skriver mer imorgon!

Packas

Nu ska det packas!

Inte särskilt kul. Med en nio timmars lång bilresa med mina systrar i baksätet i en liten bil. Man kan ju ha det bättre. Varför inte flyga till Branäs? Kanske för att det är onödigt. Men inte för mig. Nu är hela min säng fylld med saker som ska pregas ner i min lilla bag. Inte särskilt kul jobb. Jag ska ju ändå vara hemma ett tag tills vi ska åka. Inte förräns på söndag.

Ska göra 18 mattetal nu. Blev ju inte färdig med matten igår som jag ska göra vecka 5. Fick även låna fyra Clique böcker av Annas syster. Läsa lite. Sen ska jag försöka fly till tjejloftet. Om mina föräldrar kommer hem idag. Orkar inte ta bussen. För då måste man gå efteråt! Farmor är har och passar Malva. Hon hade köpt med sig kanelbullar. Jättegoda.

Sen måste jag också städa mitt väldigt stökiga rum! Uppochner vänt! Nu ska jag kolla på The Final Riot!


Tisdag

Inte sovit särskilt bra inatt. Lite synd eftersom jag nu är så ävla trött!

Har precis ätit frukost och ska nu klä på mig och fixa till mig. Sen blir det skola till halv tre. Måste en runda till biblioteket senare idag för att lämna en massa böcker som ska tillbaka innan skidresan. Sen ska jag låna en massa böcker från Annas syster med. HA! (I utbyte mot Gossip Girl.)

Ja. Packa väskan nu med!

Enligt TwilightSweden så ska NewMoon ha premiär den 20 november i år! Så jävla glad!

Robert Pattinson

Misstag med att klippa av håret. Mer än jag som saknar det håret han hade innan?Lady Gaga

Kolla Lady Gagas frisyr. Snygg?

Hon vågar iallafall ha sin egen stil!Varför jag alltid är trött

Jag har ingen motivation till att gå till skolan varje dag. Jag lär mig endå inget nytt. Vilket är synd. Men slöseri på tid. Har blivet erbjuden att hoppa över en klass två gånger. Men sagt nej båda gångerna för att jag väljer vänner framför skolan. Bättre att ha vänner än att hoppa över en klass för att lära sig saker man kommer att lära sig. Visst. Det var mitt eget val den andra gången. Den första var jag bara 7. Jag hatade skolan när jag gick i ettan. Lärde mig ingenting. Det var för att i förskolan fick jag ettornas mattebok och när jag började ettan fick jag samma bok. Igen. Nu ett par år senare har jag två matteböcker över den vår klass har. Men för tillfälligt repeterar jag i åttornas mattebok. Saker jag precis gjort och känner igen. Jag vill jättegärna byta klass. Men det är för sent nu. Jag har haft mina chanser. Nu är de slut. Jag får väl ha ett tråkigt år här framöver. Inte lära mig något. Bli bättre i de ämnen jag måste bli bättre i. Jag ser stora förbättringar i engelskan. Men det är saker jag lärt mig av mig själv. Inte i skolan. Jag kollar på amerikanska tv serier utan text. Jag tänker faktiskt inte på det nu mer. Lyssmar mer än kollar på texten nuförtiden. Läser även engelska böcker. Men det är mitt eget insiativ. Inte något jag lärt mig i skolan. I so gör vi bara samma saker som vi gjorde förra året. TRÅKIGT! Ni kanske förstår att min motivation till att gå i skolan är låg. Men ja. Som sagt. Jag har haft mina chanser.

Idag har jag väl inte gjort något speciellt. Gick till Willy:s efter skolan med Anna och fyllde på min mobil och köpte lite godis på ÖB. Sen när jag kom hem hade någon tagit in posten och mitt på bordet låg min FRIDA tidning. Upp och läsa den. Smaska lite godis. Sen kom alla andra hem och vi åt hamburgare. Sen var det dax att börja med matten som jag ska göra vecka 5. Men efterom att jag kommer att vara död efter skidåkandet gör jag den denna veckan här hemma. Efter 12 uppgifter var det kapitlet klart och jag behövde den andra boken som självklart är i skåpet i skolan. Spanskläxan. Kopiera foto på släkten. Och jag har precis gjort det i en halv miljon timmar. Och nu sitter jag och bloggar. HA!

Bilder för idag!
Frida och gooodis!

Mirre va med i FRIDA!


Matte (DAMP)


Litet kort inlägg.

Hemma från skolan för 45 minuter sedan. Bara jäkligt trött nu så jag orkar inte med någon längre uppdatering. Men jag lovar att skriva senare. Först ska jag sova i tio timmar!

Måndag

Jag är för trött för att blogga. Orkar ingenting. Men snart ska jag masa iväg mig till skolan. Suck.

I miss my nails.

Bilder:
Min dator i min stökiga säng.

Uppochnervänd blomma!

Fönster

Gissa vad jag har på mig!
Lovley tee från Gina
Jeanstights från MQ

Böcker

I miss my nails.
Fast nu ska de målas röda. Jag hade endå inte kunnat ha så långa nagler jag hade när jag ska åka skidor. Jag skulle bara bryta flera nagler per dag. Och på så sätt skulle de förstöras! Kaboom!


Skitfula. JAG VET! Men hade inga andra val. Hade ju brytit tre naglar redan!

Nu. Rött nagellack!

Jofama by Kenza

Jävligt sugen på att köpa skinnjackan Kenza har designat!

Hellst den svarta då... Men vi får se!

Bette Davis Eyes

Gossip Girl skådespelerskan Leighton Meester (Blair Waldorf) sjunger en cover på Bette Davis Eyes. Själv tycker jag låten är riktigt bra. Hon låter som en blandning av Taylor Swift och Gabriella Cilmi. Hoppas att ryktet är sant. Att hennes första albumskiva ska komma ut nu under 2009. Längtar skallen av mig. Hoppas hoppas hoppas.


Changeling

Jag och mamma har kollat på Changeling med Angelina Jolie nu på eftermiddagen. Den var skitbra!

Nu har vi precis gått igenom va vi ska ha med oss när vi ska åka skidor om en vecka. Längtar. Ska iallafall ha med mig laptopen men jag vet inte om det går att komma in på internet någon stans på området i Branäs. Hoppas.

Nu ska jag inte göra någonting. Stänga av mammas minidator kanske. Den är asdålig. Punkt slut.

Läsa It girl. Leta efter Deluxe boken som Anna ville låna. Vetefan var jag har lagt den!

Teét tog visst slut. Ha en bra kväll. Längtar inte tills imorgon. Skola.

New Moon

Kommit på idag vad det är för någon blomma på New Moon omslaget. Det är en Ruffled Parrot Tulip.
Kolla själva!


New Moon


Ha. Nu ska jag äta tacos. Rester från igår! XD smaskigt!

Söndag

Godmorgon... Vaknade strax efter sju. Väldigt tidigt. Satte igång datorn och kollade igenom bloggmallarna för att rätta till småfel. Men nu är allt rätt igen.

Var precis nere och åt baguetter till frukost. Det är så himmla gott. Nu sitter jag med Wilma framför datorn. Hjälper henne på gsm.

Ska läsa It girl. Slutade att läsa Låt den rätte komma in. Den var inte bra. Tyckte den var långtråkig.

Bloggdag idag tror jag! För imorgon är det skola. XC

Ha de bra!

Otroligt nöjd

Färdig med designen. Jag blev otroligt nöjd med den. Snyggaste jag haft. Lätt. Bara lussnat på tre skivor under tiden. Skivor med Blue Foundation, Britney Spears och Christina Aguilera. Det tog sin lilla tid att gå igenom alla kodmallar och hela stilmallen. Men snyggt blev det. Inget rosa kvar alls. Nu är allt utbytt till grått, svart, vitt och faktiskt lite lila. Nyansen kommer från sjalen jag har på bilden på headern.

Kommentera vad ni tycker!

Nu fan ska jag sova. Kanske läsa lite innan.

Godnatt! <3

Låt den rätte komma in

Ligger och läser Låt den rätte komma in. Men jag tog en bloggpaus. Jag måste säga att jag är grymt trött på den rosa desigen jag har nu. Jag vill göra något kul! Som.... Jag vet inte. Vi får se vad lilla jag hittar på. Man vet ju aldrig. En ideé ena dagen. En annan den andra. Men jag kommer nog att bli nöjd i slutändan.

Fick en fråga som jag vill svara på:

Var har du lärt dig att göra bloggdesigner och ändra i stilmallarna och kodmallarna. Jag fattar ingenting. Sparar du designerna efteråt eller struntar du i de?
Svar: Det finns egentligen inget svar till denna frågan. jag har bara lärt mig saker av mig själv. Kollat i stilmallen. Ändrat lite siffror. Bara provat mig fram. Inte varit rädd för att misslyckas. Det har jag gjort ett par gånger. Förstört hela saken. (Som den gången jag råkade ta bort statistiksräknarkoden i kodmallarna.) Det slutade bara med att jag fick 1 besökare om dagen när jag hade runt 20. Smarthuvud. Men ni som inte vet hur ni ska göra gå till http://www.designadinblogg.se/. Har lärt mig lite dä. Koder som jag inte har sett i huvudet. Ett annat knep jag har är att ha en bra bild framför sig på hur man vill ha det. Man måste vara bestämd. Annars kommer man ingenstans. Raka mål. Inga andra ideér en de man har.  När jag haft en design och jag vill göra om den sparar jag självklart stilmallen i ett dokument på datorn. Ifall jag inte blir nöjd med den andra designen eller jag vill ha tillbaka den gamla. Kodmallarna ändrar jag inte i om det inte är nödvändigt. Allt som står i kodmallarna är bara en grund på hur vissa saker ska se ur. Som menyn till höger eller vänster eller var man nu har den. Stilmallen utgör hur designen på bloggen ska vara. Du måste inte vara ett proffs för att se hur man ska ändra i en mall. Prova dig fram. Jag lovar att du lyckas! 
Ha det superbra! Nu ska jag göra en snygg design!

(Ursäkta att inte texten hänger ihopa helt. Jag är inte så bra att få texter att passa ihopa. Hoppas ni har fått ert svar!)

iPod

Funderar på att köpa en iPod någon gång i år!
Rosa då!

Räv mitt på vägen!

Hemma från mormor och morfar.

Vi åkte dit vid tre och fikade kanelbullar och smykakor. Mormor hade även kvar Ben & Jerry glassen vi åt på nyårsafton nere i frysen. Jag satt såklart och smaskade i mig ganska mycket av glassen. Vi fick 200 kroner var av mormor till skidresan. Ifall vi ville köpa något i Branäs. Jättesnällt av mormor. Sen snackade vi om böcker och vi gick in i mormors rum där hon har tre stora Billybokhyllor fyllda med böcker. Jag fick fyra stycken. Har fått en bok innan med. Två böcker skrivna av Sidney Sheldon, en bok av Jackie Collins och en av Caroline Gray. Mormor ska ränsa ut en massa böcker. Så då passar jag på att ta en massa! Bra! Då har jag mycket att läsa ett bra tag framöver!

På vägen hem såg vi en räv på vägen. Har aldrig sett en räv så nära. Närmst vilda djur har varit två rådjur i en trädgård när jag stod på ovanvåningen och kollade ut genom ett fönster.

Måste även köpa kamerabatteri till min kamera. De funkar inte längre. Därför jag inte fotograferar med kameran och tar bilder med mobilen. Därför är det grymt dålig kvallite. Synd.

Alltid detta sega Blogg.Se

Försökte sedan precis efter jag skrivet det förra inlägget att komma in på Blogg.se. Lyckades inte.

Kolla denna bilden på mig!


Senare idag ska vi till mormor och morfar och fika. Gott. har precis läst färdigt Babbeldrottningen. Den var faktiskt jättebra! Såg även att det finns en andra bok av How to be popular. Läste den första boken för ett tag sedan. Riktigt bra. Meg Cabot är väldigt bra!
Nu ska jag läsa It Girl.
It Girl - Ziegesar, Cecily vonIt Girl - På allas läppar - Ziegsar, Cecily vonBara en lek - Ziegesar, Cecily vonIt girl 4 - Hemligheter - Ziegesar, Cecily von

Godmorgon!

Sovit gott? Jag vaknade vid kvart över sju. Sen somnade jag om och sov till nio. Skönt. För då var ju inte dagen förstörd. Skulle egentligen blogga igårkväll. Men jag kom inte in på blogg.se. Jättestörigt. Jag ville ju uppdatera. Men sånt är livet.

Min syster har sovit hos en kompis inatt. Så igårkväll (Innan Let's Dance) satt jag på hennes rum och kollade på Förhäxad eftersom jag inte orkade sätta igång min dator. Tack gode gud att hon har tv. jag slängde ju ut min tv och dvd när jag gjorde om i rummet. Nu känner jag att jag inte behöver en tv eftersom jag har min dator. Men jaja. Ibland är det bra.

Let's Dance igår: Satt och kollade på det med mamma och pappa. Hoppades på att Kitty Jutbring skulle åka ut. Hon  är för mycket. Blondinbella som jag hejar på var väl okej. Men Laila Bagge var ju bäst av alla! Hon kommer att gå långt i programmet.

Nu i en timme har jag läst. Ungefär 100 sidor i Babbeldrottningen av Meg Cabot! Sen hade jag tänkt att läsa It Girl - På allas läppar. Sen måste jag läsa Lizzie McGurie böckerna jag köpte i Ullared. Har bara läst fyra. Klippte inte av mina naglar igår. Får väl göra det idag. Snyft. Kommer att sakna dem. Men de växer väl ut. När jag ska åka skidor kommer de att knäckas och delas varje dag nä det är så kallt där uppe. Men Man står ut!

Nu kommer lite bilder.
Igår på svenskan började jag läsa Låt den rätte komma in.

Igår hade jag på mig detta:
Lång kofta - Bikbok
Linne - Gina
Jeans - Cheap Monday

Skönt med en syster med tv.

Wihoo. Ett fönster!

Mamma har bakat rosa päronkaka (?!)

Vad håller vår katt på med?


Ja. Det var allt. Nu ska jag läsa.

AJ AJ AJ!!!

Min nagel har knäkts. Från mitten och ut i kanten! Någon som vet vad man kan göra åt knäkta nagler? För att jag vägrar dra bort biten! Den ska växa fast. Hehe! Det känns hemskt. För jag vill inte klippa ner alla mina fina naglar. DE ÄR JU SÅ FINA! Snälla. Hjälp!

Jag får väl klippa ner alla. Snyft.

Mamma och Malva håller på att baka kanelbullar och pizzabullar i köket. Kanske går ner och hjälper till. Ska bara klippa naglerna och måla de! ARRRRR!!!!!!!!!!!!!!

Skolan är tråkig. Får inte ut någonting av det känns det som. Har inte lärt mig någonting denna veckan. ARRRRR!!!!!!!!!!! Du känns det meningslöst att gå i skolan. Kan man hoppa av grundskolan? Isåfall skulle jag vilja det!

Nu ska jag säga hejdå till mina nagler och gå och klippa dem!

Hadebra!


Fredag igen

Det rullar på fort här. Redan fredag igen ju!

Idag ska jag till skolan. Sista dagen denna vecka. För vem åker till skolan på helgerna. Har idrott sista lektionen. Se om jag pallar det med min träningsvärk.

Nu ska jag iallafall sätta igång och klä på mig och fixa till mig. Sen när jag kommer hem sk ajag ligga och slappa hela helgen. Varje minut räknas.

Ha det så bra!

Inte detta på länge. YT klipp idag!

Citat.

Kolla mitt och Marias citat.

Mitt: She's the master of fjäska. I'm the master of blogga.
Marias: She's the master of blogga. I'm the master of Fjäska.

Ha! Länk till Marias bdb eller blogg finns till höger. Vet inte! Kommer inte ihåg. XD
Hade iallafall tänkt att vara snäll och jälpa till med bloggdesignen till hennes blogg.

Läste precis ut en liten kort bok på 140 sidor. Gick fort. Nu ska jag läsa Babbeldrottningen av Meg Cabot!

Nu ska jag se vad mina systrar håller på med.

Fakta om mig

Namn - Olivia

Födelsedag - 3:e september
Född - 1995
Hemstad - Trelleborg
Ögonfärg - Gröna
Hårfärg - Mörkbrun
Längd - 166 cm
Högerhänt/vänsterhänt - Höger
Värsta ovanor - Knäpp.
Skostorlek - 38
Är dina föräldrar skilda - No
Skor i dag - Mina Scorett stövlar.
Rädslor - Ensamhet
Mål för året - Äta mindre godis. Träna
Det första du tänker på när du vaknar - Hatar skolan!


SENASTE..
Film du hyrde: Kommer inte ihåg. Typ Bring it on.
Låten du lyssnade på: Blue Foundation - Eyes in fire.

Låten du hade på hjärnan: Samma
Tv program du tittade på: Semester Svenskar 
Personen du tänkte på: Mig! XD


FAVORIT..
Mat: Lasange, pizza... Gillar ju inte mat!
Snacks: Jordnötsringar
Godis: ALLT!
Låt: Safer 
Sak att göra: Blogga, kompisar, läsa, godis, musik.
Sport: Fotboll får jag säga.
Dryck: Vatten!!!!
Kläder: Min undernbara sommarklänning! 
Film: Twilight!!!
Tv-program: Kollar på mycket.


Ska bli skoj: New Moon, Skidor

Ska inte bli skoj: Sklan
Sparar till: Böcker, iPod.
Väntar på: Skidor

Pålägg som gäller: Smör!
Dagens dryck: Vatten.

Hur tidigt stiger du upp: Halv sju!
Vad ska du göra ikväll: Läsa, sova.
Är du seriös: Ibland! XD
Vad är du allergisk mot: Ingenting.
Var har du ont: Hela kroppen. Träningsvärk!
Använder du hårspray: Alltid!
Kan du stå på händer: Om någon håller i mina ben. Så ja!HAR DU NÅNSIN
Varit kär - Ja.
Blivit dissad - ja
Rymt hemifrån - Nej.
Sovit utomhus - Ja.
Gråtit i skolan - Ja.
spytt i skolan - nej
Velat bli modell - Ja.
Gjort något dumt som du skrattar åt i dag - Ja.
Sett en död människa - Nej.
använt droger - Nej.
Ätit sushi - Ja, och det var det äkligaste jag har smakat!
Retats - Självklart!
 
Ha. Snodde detta från Louise... Finns bland länkar!


Död Dödare Träningsvärk

Hemma från skolan för en halvtimme sedan. Men på Den halvtimmen har jag lyckats kränka en och en halv ostbulle och gå upp för trappan vilket inte är lätt på grund av min jävla träningsvärk. Funderar på att vara sjuk en vecka. Men det får man väl leva med. Ska ju åka skidor i en vecka. Ha. Som att jag inte kommer att vara död efter två dagar där uppe i Branäs. Där är kallt iallafall. Minus 10 grader.

Ja. Skola. Suger. Fett. Ha! Me nee. Först på morgonen hade vi lästimme. Då fick jag låna (Ha) annas Eclipse bok och satt och läste en halvtimme. Den sista kvarten där fick jag läsa Låt den rätte komma in för att Anna ville läsa Eclipse. (Blablabla). Sen kollade vi på en film den andra halvtimmen som var från kultur dagen på Vannhög. Jätttekul. NOT! Men jag var med. Spanska - Håller på med ett släktträd. Ska inte glömma kopiera upp foton på min släkt! Påmin mig! Engelska med vikarie. Satt och "läste" den första Harry Potter boken på engelska. Så klart! Slöjd. Klippte ut bitar till min underbart snygga morgonrock. Sen lunch. Soppa. Ingen mat i magen sedan frukost. Så det smakade bra. Riktigt bra. Även om jag inte gillar skolmat så gillar jag vissa soppor. Då menar jag vissa. SO. Lika mycket göraingenting tid som på allt annat på dagen. Sen matte. Gjorde ett läxförhör och sedan fick man gå. Han precis med stadsbussen in till Övre och gick en snabb runda för att låna några böcker på biblioteket. Han precis med bussen hem sen. Tur var det för annars hade jag varit fast i Trelleborg i en timme eftersom min mobil på något konstigt sätt har laddat ur sig.

Nu ska jag städa mitt rum eftersom någon har bombat här inne. Gissa vem så släppte bomben. Inte svårt att gissa. Jag. Sen ska jag läsa. Men nu ska jag stänga av datorn.

Kanske hinner med ett litet inlägg senare idag. Om jag kan röra på mig. Jag är ju lite förlamad!

So

Sitter i skolan på sen så kallad SO lektion. Ska forska om Gambia och där finns inte ett skit på wikipedia. Någon som vet någonting? Jag behöver hjälp.

Jag v aknade imorse och kom till skolan. Har inte alls ont i magen längre. Men ont i huvudet och halsen har jag! Har bara denna lektionen och matten kvar. Sen kommer jag hem kvart i fyra.

Ha en bra skoldag. NOT!

Skola igen...

Trött, int i halsen, ont i huvudet, ont i magen. Men det blir skola ändå!

Frågor

Lite fråger som trillat in!

Hur många besökare har du om dagen? Tjänar du pengar på bloggen? Tror du att din blogg kommer att bli känd?
Svar: I snitt har jag över 30 besökare om dagen. Ibland mer och ibland mindre. Hela förra veckan låg det på strax under 50 iallafall. Jag tjänar ingenting på bloggen. Kommer att vilja det men med besökarna jag har tycker jag inte att det är lönt. Tror inte att bloggen kommer att bli särskilt känd. Men man kan alltid hoppas! XD

Om du bara skulle få välja en låt i hela världen, vilken skulle du välja?
Svar: Gabriella Cilmis Safer.

Hur är ditt självförtroende? Vad gör du med taskiga/ovännliga kommentarer?
Svar: Mitt självförtroende är väldigt bra. Det hade kunnat vara lite bättre men jag känner mig nöjd och därför tycker jag att jag har bra självförtroende. Taskiga kommentarer ska man rent ut sagt skita i. Bara neka och inte tänka på de. De som skriver de kan ju ta och skaffa sig ett liv. Eller hur?

Vad ska du göra i sommar?
Svar: Resa XD.

Du lyssnar ju mycket på musik. Vad lyssnar du mest på?
Svar: Blue Foundation, Muse, Paramore, Lady GaGa, Amy MacDonald, Taylor Swift och Gabriella Cilmi.

Favoritskådespelare och favoritfilm?
Svar: Hoho! Detta var lätt! Robert Pattinson på det första och Twilight på det andra.

Vilken av Twilight-böckerna är bäst?
Om vi sätter de på en lista från 1-5.
1, Eclipse
2, Midnight Sun
3, Twilight
4, Breaking Dawn
5, New Moon

De va de frågorna. Ställ gärna fler.
TrelleborgOlivia@Live.Se

.

Jag skulle egentligen kolla på förhäxad ju! Men jag fastnade på YouTube och kollade på Desperate Housewives och Gossip Girl. Så kul så kul. Nu har mamma och pappa kommit hem. Ska ner och prata med dem.

HohohoHAHAHA!!!

Redan hemma

Jag är visst hemma lite tidigare än vad jag trodde att jag skulle vara. Skönt. Snart kommer väl Malva och morfar också. Njuta av tiden tills dess.

Skolan idag har gått riktigt fort. Engelska först. Vikarie. Spanska som är hur lätt som hellst och sen idrott med vr nya idrottslärare. Sen hade vi bara NO. Och eftersom det var vår lärarpraktikants sist dag hade vi inte direkt någon lektion utan sa bara hejdå. Hiiiihiii!!!

Nu ska jag kolla på förhäxad. Njuter av att man inte har fått några läxor än! riktigt skit skönt!

Nu sitter jag i köket och äter mackor. Bara för att äta något eftersom skolmaten är så himmla vidrig! Jag har aldrig gillat skolmaten och kommer nog aldrig göra det heller.

Ne nu får jag stänga av mammas dator och gå och hämta min egen! Ha det bra!

Kort dag!

Så skönt. Vi har tre lektioner före lunch. Och en efter. Slutar redan fem över ett. Så kort dag! Hemma redan kvart i två! Innan alla andra i huset!

Man får väl ta och fixa till sig. För en gångs skull var jag inte bombtrött när jag vaknade. Det var jag igår. Och i förrgår. Nu känns det bättre så inga döda zombisar här inte!

Nu ska jag ta över en massa mobilspel från min gamla mobil till min nya. Ses vid två!

Urki!

Vad har jag gjort nu då? Senare på dagen. Bra fråga. Här komemr svaret:

Detta är vad jag brukar äta. Sommarbärsyogurt och ECO müsli från ICA. Jättegott. Inga russin eller andra konstiga saker. Bara müsli. Smaskigt. Nästan godare än linssalladen jag åt igår. För det är gott! Smaka det iallafall.

Sen blev jag så jäkla trött på mina långa rosalila målade nagler att jag tänkte måla omde. Fransk manikyr eftersom naglerna var tillräckligt långa. Förutom höger pekfinger nagel som jag bröt i skolan idag. Tragiskt!

Nagellacken från Depend och Viva la diva. Nagelfilarna är från Depend båda två!

Resultat:


Nu ska jag snart lägga mig eftersom jag var så trött imorse. Bättre att sova än att göra ingenting!

Hemma tidigt idag igen!

Konstigt. Men inte. Hemma före mamma, pappa och alla mina syskon idag igen!

Varit en trist och tråkig dag i skolan idag. Längtar bort. Vecka 5! Ska vara borta en vecka. Fick reda på att det bara räknas som 4 dagar för att vi ska ha en studiedag på torsdagen. FAN! FAN! FAN! FAN! FAN! FAN! FAN! FAN! Men det får man ta. Synd. Jag skulle vilja ha lite mer lediga dagar! Det bästa av allt är att jag bara går denna veckan och nästa vecka. Borta en vecka. Skola i två veckor. Sportlov. Sen någon månad i skolan sen blir det påsklov! Efter det är det bara att vänta... Sommaren kommer någongång om vi har tur. Det är ganska drygt när vädert bara är grått. Grått, grått, grått! Man blir depprimerad. Idag fick vi reda på resultatet av de komunala matteproven. 46 av 48 på 5 prov. Bra tycker jag. MVG XD.

Nu ska jag kolla på förhäxad.

Sen!

Försovit mig!


Slutade tidigare

Fy f.a.n vad skön! Vi slutade klockan tre istället för halv fyra. Det bästa av allt var att skolbussen gick tio över tre istället för bussarna vi tar som går halv fyra. Så nu är jag hemma långt innan jag borde vara! En halvtimme!

I morse var jag ju en död zombie. Kändes inte bra att gå upp från sängen och gå till skolan. Helgerna är så mycket skönare. Vill ha helg hela tiden! Men dagen gick. På NO:n gjorde vi blommor till vår lärarkandidat som har sista veckan hos oss imorgon! Sen hade vi matte. Men eftersom vi höll på med blommerna och har samma lärare i både matte och NO så missade vi typ hela matten. Sen hade vi SO. Ett av mina favorit ämnen. Vi har också precis fått en ny lärare i SO. Så SO:n gick. Lunch. Jag som hatar skolmat över allt annat. kolmat är inte gott. Lasange. Nästan oätlig. Svenska. Några frågor man skulle svara till på någon text. Jättetråkigt. Klassråd. Disskutioner! Elevens val/Skitlektion/Onödig lektion. Ha! Sen fick vi sluta! Tidigt!

Det känns jättekonstigt. Jag är ensam hemma. Jag har inte kommit hem först på några månader, läs sedan sexan. Helt tyst! Mamma och min lillasyster kommer väl snart. Min andra lillasyster är hos en kompis.

Sen har vi inte fått några läxor alls! Känns jättebra.

Ni kan ju gissa vilken av blommorna som är mina!

Den stora fula Amaryllisen!

Vad har jag på mig då?
Jeans - Cheap Monday
Tröja - Mexx
Linne - Gina Tricot

Vi gjorde även ett kort som vi ska ge till vår lärarkandidat.

Och mitt JÄTTEFULA klassfoto!

Nu när jag kopplade in min mobil i datorn såg jag att någon hade tagit foto på min plansh på dörren. Det är Wilma eller Anna. Vetefan


Nu kom visst pappa hem!

...

Jag är ingen zombie. Jag är en död zombie.

Förresten, godmorgon!

Boknörd


Varit med Anna.

Hejsan. Dålig bloggdag. Jag har varit med Anna sedan halv tolv i morse. Men det gör ju inget!

Vi har bakat drömtårta. Så jäkla gott!

Snart ska jag kolla på Bones. Så mer bloggande blir det inte idag. Men imorgon ska jag försöka mer.

Ha de bra! Statistiken har fallit i botten idag. Vad gör alla?


Hejsan hoppsan

Vaknade för några minuter sedan! Klockan var ju redan 10! Sover ju aldrig så länge. Sist jag gjorde det var ju i sommras i Turkiet. (Där höll vi på att missa frukost buffén varje dag. Smart!) Och hela jullovet sov jag till halv tio. Gästerna åkte hem vid halv ett igår. Sedan låg smarthuvudet och läste i en halvtimme. Idag ska jag kanske vara med Anna. Vi sa det igår iallafall. Men först ska jag kolla på förhäxad och lyssna på musik. Inte samtidigt för det är inte kul!

Imorgon är det skola... Snyft! Jag vill ha två veckors helg.

Om exakt två veckor sitter jag i en bil på väg till Branäs för att åka skidor. Längtar jättemycket!

Nu måste jag starta om datorn. Hejdå!


Mat

Sitter och äter!

Har snutt mammas minilaptop. Ha! Synd för den!

Hade tänkt att äta godis senare! Smaskigt. Jag kan säga att jag inte gillar denna dator. Man skriver fel hela tiden. Tangenterna är för små!

Idag har jag varit hemma och kollat på förhäxad och läst min bok It girl.

Nu får jag visst inte skriva mer. För Wilma ska tvunget ha mammas dator! HA!

Nu kom jag in på Blogg.Se

Försökt att komma in på Blogg.Se med jämna mellanrum från klockan 12. Något fel på servern eller modemet. Det lär vi aldrig få veta...

Igår.

Jag hade tänkt att kolla på Let's Dance. Men jag han inte eftersom jag, mina systrar och kusiner badade.
Och ni som undrar: Jag hejar på Blondinbella.

Han även rätta till lite fel i menyn till höger. Flyttade ner Twilight citaten eftersom de tog för stor plats och arkiven och kategorierna hade hamnat längst ner.

Aaa. Nu ska jag faktiskt städa klart rummet och göra mig iordning.

Idag är det lördag.

Vad ska jag göra idag då? Vet inte. Har inget direkt uppskrivet på Göra listan. Bara städa för att vi ska ha gäster ikväll. SItter och lyssnar på musik. Muse. Där är en låt som heter Stockholm syndrome!!

Tänkt att kolla på förhäxad och läsa It girl idag.

Nu ska jag göra något. Kanske sova XD

Poolbad!

Kommit hem efter att ha varit hemma hos farmor och farfar. Vi har ätit och badat. Jättetrevligt. Nu ska jag njuta av att det är fredagkväll. Vara uppe en stund till. Det är ju ny dag imorgon!

Nu ska jag ta och läsa något innan jag lägger mig. Om jag inte fastnar vid datorn!

Råkade glömma min mobil hemma så det blev nada foto!

Ha det bra!

Statistiken är tillbaka! Ökar sakta men säkert varje dag! Tack! XD

DodgeBall

Hemma efter sista dagen denna veckan! Jätteskönt. Lektionerna har varit helt okej. Vissa lite dryga andra inte. Spelade spökboll på idrotten.

Nu hade jag tänkt att kolla på Förhäxad. Har ändast 46 skivor kvar! Har bara kollat på 2. Ikväll så ska min familj till farmor och farfar och mina kusiner kommer också. Vi ska bada i farmor och farfars pool med!

Och ni som undrar. Jag läser varje kommentar. Besöker varje blogg. (Om de inte innehåller ord som jag inte tycker är lämpliga.)

Nu ska jag kolla på förhäxad... Förtfarande säsong 1!

Jag vill åka skridskor!

Aha! Fredag!

Det är ju redan fredag! Jättebra. För det betyder sista skoldagen denna veckan!

Vaknade för en halvtimme sedan. Jag ar som en zombie. Jag är som en zombie. Jag är jättetrött. Kanske skulle följa mammas råd och gå och lägga mig jättetidigt? Lät bra!'

Nu ska jag såklart till skolan. Fredagarna är okej. Helet okej. Sen ikväll ska vi till farmor och farfar med våra kusiner. Ska bli kul!

Dags att röra på sig!


Müsli och yogurt till frukost idag!

Topp tre.

Godaste glassen:
1, Ben & Jerry's Cookie Dough

2, Hallonsorbet

3, Magnum Beyaz  (Turkisk magnum)


Godaste godiset:
1, Marabou Amigo

2, Godisprinsens godis

3, Vit choklad


Godaste snacksen:
1, Jordnötsringar

2, Pringles

3, Nötter

Sleeping Beauty

Ha! Det är jag det! (Törnrosa)

Hittade Malvas Törnrosakrona.


Värkligheten är inte rolig.

Visst. Första dagen i skolan efter ett lov så går vi till tre. Självklart. Det allra bästa! Värkligheten är inte rolig. Jag hade velat ligga hemma med en bra bok! Eller kolla på förhäxad. Sugen på att läsa om Twilight böckerna! Men jag ska först läsa It Girl böckerna som jag fick i julklapp. Sen är det ju bokfrossa för mig i mars. Så jag sparar pengar dit. Gissa vad! Alla tre böckerna kommer ut samma dag! It girl 4, Hemligheter som kostar 69 kroner, Gossip girl, 3 x Carlyle som kostar 119 kroner och Sista Twilightboken Så länge vi båda andas som kostar 169 kroner. Såg precis på CDON att de har svenska framsidan till både SLVBA och GG. 

Så länge vi båda andas - Meyer, StephenieGossip Girl - Tre x Carlyle 1 - Ziegesar, Cecily von

Lite bilder från idag kanske?
Vad har jag på mig då?
Kolla själv..

Mitt huvud (Hihi) menade hår!
Av någon anledning ville det inte lyda mig imorse!

Wihoo! Nu kan jag tågluffa till Danmark! Mitt busskort!
(Som ni vet. Ingen mer fakta än namn och födelsedatum!)

Dags att städa?

Tillbaka till värkligheten

Buuuu!

Skola idag. Vaknade halv 7 av väkarklockan. Gud vad jag hatar det! Nu så ska jag klä på mig och fixa till mig. Sen ska vi tilll skolan. Hoppas att vi får våra busskort så snabbt som möjligt så kan vi sticka sen! XD

Ja. Klockan blir mycket och jag har mycket att göra!

Team Cullen bild här!


Beautyqueen

Nej tack!

Kollade på Skönhetsprinsessor tolv år senare precis på kanal 5. Att deras föräldrar tvingar de till att se ut som dockor. De vinner bilar och flera tusen dollar. Barnen förlorar massor. Hela uppväxten. Tvingas att stå på scen från att de är några månader gamla. Varje dag en massa lektioner i sång, dans och skönhet. Tvinga femåringar till att sola. De måste vara sötast. De blir mutade. Sminkade och fejkade leende.

Vem vill leva det livet? Visst, när man var liten ville man vara den lilla prinsessan. Men ja? Till vilket pris? Ingen barndom. Träna träna träna.

Jag skulle inte vilja leva det livet. Inte till vilket pris i världen. Vad tycker ni?

Chicken McNuggets Meny

Kommet hem efter att ha varit i Trelleborg med Malva, Wilma och farmor. Vi åt ju på McDonalds och sen skulle Wilma köpa en present till hennes kompis på Åhlens så vi gick dit.

Nu ska jag kolla på det sista avsnittet på skiva två av förhäxad första säsongen!

Man är ju lat!


Sista lovdagen!

Det är hemst. Jag vet. Skolan börjar igen imorgon!

Idag är farmor har och passar Malva för dagis har stängdag. Så farmor hade med sig bullar som vi åt till frukost. Jättegott. Sen ska vi till McDonalds och äta lunch.

Men idag ska jag bara vara hemma med igen! Får se vad jag hittar på. Kommer förmodligen lyssna på en massa musik. Nu lyssnar jag på Blue Foundation. De är bra!

Nu ska jag läsa ut Deluxe. Ha det bra!

Ska även försöka hitta en kos till stilmallarna på bloggen med. Men chansen att jag hittar det är minimal! Jag hade den koden innan men jag tog bort den och nu är den borta. HoppasHoppasHoppas att jag hittar den! Annars ser inte bloggen bra ut.

Igår kväll så la jag mig vid elva och kollade på film i mobilen. Efter en halvtimme la jag ifrån mig mobilen. Och då måste jag ha glömt stänga av filmen för batteriet tog slut inatt. Nu ligger min kära röda skavda mobil på laddning. Hoppas inte batteriet är helt slutkört. För jag har inte råd att köpa nu! (Råd och råd. Jag vill inte!)

Ska försöka titta klart på andra skivan av förhäxad med idag. Bara ett avsnitt kvar!


My day in photos

Hellopps!
Nu hade jag tänkt att göra någonting jag inte har gjort på länge. Dagen i bilder!

Jag vaknade vid tio. (Ja, jag var vaken mellan halv 2 och 4.)
Då tog jag fram FRIDA tidningen jag fick igår och tog ut Twilight postern på Bella och Edward och satte upp den på dörren!

Sen kände jag mig tvingad att städa på mitt rum eftersom där var fem meter höga klädhögar på golvet. (Bara nästan)
Så jag bestämde mig för att gå och sätta upp min tavla på rummet. Men först var jag tvungen att skaffa någon upphägningsanorning. Så jag och Wilma gick in i förrådet och letade och letade efter någon slags skruvar. Vi hittade en och gav upp och började sätta upp en massa gamla tavlor på en bokhylla som jag hade målat! VARNING! De är inte snygga! Jag var kanske 9-10 år gammal! Och jag kan inte rita!

Vi satte upp de med tejp...

Vad hade jag på mig då?
Långt linne från Gina Tricot.
Jeanstights från MQ
Knästrumper från någonstans
Kofta från Vila.

Sen ville jag läsa!

Tavlan fick åka upp på väggen!


Det var min dag det.


Snöstorm

Skönt! Nu snöar det som fan där ute! Hoppas det blir riktig snöstorm så att vi blir innsnöade och bussarna ställs in! För det betyder INGEN SKOLA!

Man kan ju hoppas på det bästa! XD

Ha! Nu ska jag fortsätta med läsningen!


Godmoooooorning!

Vakna? Jag är!

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Ska försöka att ta vara på de sista dagarna av lovet.

Så läsa idag kanske? Göra något som inte gör att dagen flyger förbi!

Men ja. å får jag sluta blogga nu.

Sov gott :-P

Marabou

Varit med pappa på Willys och handlat choklad!

Ni som undrar vad jag har på mig på lovet får svar här:
Jeans, Tee, Fleac, Fotbollsstrumpor.


Ha. Jag bara råkade sno min systers skor!
Mitt ute på isen som ni ser!

Vad jag skulle handla. Jag skriver grymt snyggt!

Detta blev det:

Ohh?

Hejsan, Varit och åkt skridskor. Isen var inte alls bra idag. För många som åkte!

Nu sitter jag på mitt rum och läser FRIDA. Kom med posten idag. Vilket betyder lycka. Synd att inte Twilightplanchen var större. Men det funkar ju!

Nu ska jag läsa vidare.

.


Idag så...

Idag ska vi äntligen åka skridskor.

Vaknade för en halvtimme sedan och har inte gjort någonting sedan dess. Bara legar i sängen och lyssnat på Muse. De är faktiskt bra. Har man lyssnat på låtarna några gånger vänjer man sig så att de blir bra!

Nu ska jag vara barnvakt tills mamma kommer hem om två timmar. Äta och sedan ska vi åka skridskor på flaningen. Äntligen! Det är strålande sol och -9 grader ute så man får passa på!

© Kolla vad jag hittade! Ett copyright tecken! Bara påminna er om att allt på min blogg är copyright. HA! Ska hitta den koden som gör att man inte kan kopiera. Men det går ju ändå. Men jag ska hitta den man absolut inte alls kan kopiera. Varken med PrintScreen eller högerklickning!

Tjuvar, tag er i akt.

Nu ska jag äta frukost och spela något spel med Malva.


Tack

Tack så mycket Lollo för att du kunde fylla i det som fattades. Nu vet jag!

Det börjar bli riktigt kallt här nere nu!


Burr! Nu ska jag snart sova. Satt och kollade på Du, jag och Duprre. Eller hur det stavas. Men jag orkar inte kolla färdigt på filmen. Ögonlocken hänger nere på kinderna.

Woho!

Länka?

Jag håller inte på att försöka locka till mer besökare än nödvändigt på min blogg. Vill ni besöka den så gör det. Vill ni inte. Gör inte det.

Huh. Nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik. Blue Foundation fortfarande. Muse med.

Tjohoo. Har ont i nacken som in i. Kanske ska börja träna någon gång. Orka. Jag är lat. För er som inte har fattat det redan.

Kollat på ett avsnitt av förhäxad innan. Läst några kapitel av Deluxe. Kanske ska läsa mer. Men först ska jag koppla in datorn i högtalarna så att man får bra ljud.

Länka gärna om ni vill.


Blablablablabla

Jag har faktiskt tråkigt. Ingenting att blogga om heller. Tänkte lära mig Bella´s lullaby på tvärflöjt men gav upp för att jag inte hittade några noter som passade. Synd. För annars hade det varit kul.

Men ja. Då får man hitta på något annat.
Tre saker du inte visste om mig?
-
Jag spelade tvärflöjt i tre år. Slutade i våras.
-Jag har spelat fotboll.
-Jag har niornas mattebok.

Det var allt jag kom på. Har tråkigt. Riktigt tråkigt. Får väl läsa Deluxe nu!


Bakgrundsbild

Min bakgrundsbild på datorn!Kan någon hjälpa mig med de andra namnen?

Peter FacinelliMer än jag som tyckte Peter Facinelli passade som rollen för Carlisle Cullen?

Söndag

Godmorgon bloggen. Idag har jag sovit till halv tio. Igen. Inatt har det varit minusgrader. Även nu är det det. Så vi kanske ska åka skridskor idag. Hurra!

Igår kollade jag på hockey. Sverige vann! Woho!

FRUKOST!

Huset fullt 2

Kollar på Huset fullt 2. Skit roligt.

Han som spelar Elliott Murtaugh heter Taylor Lautner. För er som inte fattar spelade han Jacob Black i Twilight. Hehe.

Senare ska jag kolla på hockey. Men nu ska jag fortsätta kolla.New Moon

Den funkar visst inte.. Den skulle ha nedräkning till New Moon premiären den 20 november...

Haha. Lite dagar kvar. Men jag vet inte säkert om den har premiär i Sverige då. Men de har planerat att ha den datum som premiärdatum i USA. Hoppas här med. Wihoo! Jag är 14 då. Men det kommer att vara 15 års gräns.. Äsh. Vi får se! XD

Tre saker du kanske inte visste om mig

  • Jag anses vara blond på insidan av huvudet. Men i verkliga fallet är jag brunett på utsidan.
  • Intresserad av sport. Kollar mycket på hockey.
  • Har svårt för att ha det rent på rummet. Stökar ALLTID ner det.

Det var tre saker ni kanske inte visste om mig. Det finns mer. Men det kommer!

Hoppas blogg.se funkar nu. Annars bytar jag till blogspot.com. Vilket jag aldrig skulle göra.


Blogg.se klyddar

Blogg.se segar ihjäl idag. Tråkigt.

Men jag försöker att blogga ändå..


Farväl?

Vet inte. Har lite ångest. Ska jag göra mig av med den rosa designen eller inte? Vill men endå inte.

Vi får se. Ska ändra lite nu. Men jag tror högermenyn blir kvar.

Japps. Nu får jag göra det då!

Ställ frågor!

Ingen skridskoåkning

Det är inga minusgrader ute så vi ska inte åka skridskor idag. Sorgligt. För jag ville åka. Hoppas att det blir kallare. Har precis kollat på två avsnitt av Förhäxad. Det är skitbra. Fattarni?

Oj. Höll på en ett inlägg och åkte iväg till stan. Men ja, nu kan jag fortsätta.

Vi åkte till Valen för attt kolla efter långa linnen till mig. Hittade ett svart på Gina Tricot. Det passade så vi köpte det. Sen hade de gratis glass på Tasty House så jag och Malva åt vars en full bägare med glass.

Nu ska jag fika. Bilder kommer!

Hejsan.

Godmorgon. Vaknade precis. Skönt. Fått såva till halv tio idag igen. Det är inte lika kallt idag så jag vet inte om vi ska åka skridskor eller inte. Vi får väl se. Men jag fick en fråga igår. Ni vet väl att ni kan ställa frågor till mig när som hellst. Bara kommentera.

Vilka bloggar läser du?
Vad tycker du om Kenza,Kissie och Blondinbella?
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Favoritprogram på TV?

Jag läser Kenzas blogg. Har gjort det sedan Januari (-08) någongång. Blondinbellas någon gång då och då och jag läser Mirres nästan varje dag.

Kenza är okej. Kissies blogg har jag nästan aldrig läst. Blondinbella är riktigt duktig.

Får tänka. Jag vet inte.. Varit i Turkiet, bytat skola, kollat på Twilight och läst böckerna (HA).

Alla ur Twilight soundtracket, Amy MacDonalds, Lady GaGas, Gabriella Cilmis och såklart Idol vinnar låten With Every Bit Of Me.

Det är lätt - fast det blir många - Gossip Girl, Greys Anatomy, Heros, House, Bones, CSI, Desperate Housewives.


De va de frågorna. Nu ska jaag ner och äta frukost. Magen kurrar för mycket! (:

Bluffar!

Laddar över en massa låtar till min MP3 igen. Tog bort en del som jag aldrig lyssnar på.

Jag köpte en Creative Zen Stone på 1 GB i maj förra året. Där stod ju 1 GB. Men när jag kopplade in den i datorn stod där 920 MB. Det är ändå ganska mycket med 80 GB. Jag hade fått plats med en skiva till på de MB:en.

Men ja, jag får väl leva med det. Nu ska jag lägga mig och lyssna på MP3 och läsa Deluxe.


Gottit godisSom ni ser. jag äter godis. Det är gott och onyttigt. Man får hål i tänderna och man blir tjock. Inte äta lika mycket onyttigt detta året. Promise! Lycka till Olivia. Lycka till. Svårt att lyckas. hade tänkt att finjustera designen imorgon eller någon annan dag framöver. Jag är fortfarande inte riktigt nöjd. Den kan ju bli snyggare. Men på vilket sätt? Jag vet inte.
 
Om ni vill hade jag kunnat ha en frågestund imorgon. Skriv bara i detta inlägg att ni skulle vilja det så kan ni få ställa frågor imorgon som jag svarar på.

Nu får jag ta och gå och ducha sen ska jag ner och kolla på TV. Det är inte hockey idag på TV? Tror Sverige ska spela imorgon natt. Se om jag får sitta uppe då. Inte säkert. De tycker att jag ska sova. Men jag har faktiskt sovit till halv tio denna veckan. Jag gör det bara på loven. Kan inte på helgerna. Ställer inte om hjärnan då. Det är för jobbigt. Så på helgerna brukar jag bara sova till sju! Puh? Hur lyckas man? Jag borde se ut som ett vrak! Okej. jag kommer att göra det om jag inte går och duchar nu. Blogginlägget blev lite långt. Och kan någon berätta för mig varför Britney Spears skiva Cirkus sattes igång på mitt rum precis? Spökar Media Player eller är det jag som tryckt någonstans?

Puh. Dags att ducha.


Blue Foundation

Lyssnar på musik. (Oj vad ovanligt!) Lyssnar på Blue Foundation på YT. De hade en låt med i Soundtracket till Twilight filmen. Och som ni vet älskar jag filmen. Och böckerna för den delen!

Jag tror BF är från Danmark. Skummade igenom en sida på Wikipedia. Man vet ju aldrig.Låten som är med i Twilight:


Skridskor + Bluffnummer

Kommit hem nu. Har även ätit linsgryta. Det låter inte gott men jag lovar. Det var smarrigt!

Såg även att jag hade ett missat samtal från ett +88 nummer på mobilen. De ska man aldrig svara på och absolut inte ringa upp. Det kan kosta 160 kroner per minut. Så akta er!Vi var ju och pkte skridskor. Mycket roligare utomhus på riktig is. Inte konstgjord is som på Södan. Här var det lätt att åka iallafall. Vi kanske ska åka dit igen imorgon för isåfall följer pappa också med.

Bilderna från skridskoåkningen kommer här:
Isigt värre! Nu ska jag läsa.

Godmorgon fredag?

Det är fredag idag va? Eller torsdag? Jag får kolla. HA! Jag hade rätt det är fredagen den andra januari 2009! Så kul var det! Men jag är bäst. Eller inte.

Idag ska vi till Flaningen och åka skridskor. För er som inte vet är Flaningen en stor typ sjö som ligger i Trelleborg. Har inte åkt skridskor där på ett par år. (Läs 4.) Så det ska bli kul! Åka skridskor ute är det roligaste. Nu när det är minus sju grader får man passa på!

Jag blev klar med städningen igår. Tycker jag men inte alla andra. Har bara lite kvar då. Alla andra tycker det är mycket. Men det är lite. Fick ut alla kläderna igår. Lite mer golvyta än innan då.

Nu ska jag äta frukost.

Igår

Filmer och bilder från igår kommer HÄR:


Tomtebloss:

Min partyhatt. Hittade den hos mormor och morfar och satte den på huvudet! Såklart XD

Klädsel:
Linne - Vila
Cardigan - Gina Tricot
Kjol - Åhlens
Tights - HM


Pappa tog ett foto på mig!

Twilight

Har inget att göra så jag lägger in en massa Twilight saker här nu!
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic


Wii bowling

Spelat Wii med Malva, Pappa och Wilma. Jag van en del och förlorade mest. Såklart. Jag är ju inget bra på TV spel. Men när jag spelade NHL 08 med Annas bror gick det okej...

Nu sitter jag och lyssnar på Gabriella Cilmi. Hennes låt Safer (länk) är jättebra! Måste även städa mitt rum. Hela jullovet har jag behövt det igentligen. Men jag har bara legat och läst. Har läst färdigt de tolv första kapitlena i Midnight Sun. Boken som Stephenie Meyer skrev. Det är typ som Twilight boken (Den första) fast ur Edwards synvinkel. Nästan bättre än orginalet. Sen har jag kommit på att böckerna är bättre på engelska. Ska läsa ettan, tvåan och trean på engelska med. Men ska läsa Deluxe och mina It Girl böcker först.

Klockan är redan 16 och en dag på 2009 har nästan tagit slut. Ush.. Snart skola igen. Men snart ska vi åka skidor! Vecka 5. Då slipper jag ju skolan!

Nu måste jag värkligen städa. Dragit ut på het hela dagen!

 

1:a Januari

Ett blogginlägg:

Hejsan. Satt igår med min mobil och förde över teman. Det visades att där tillhörde en låt från Twilight soundtracket i temat. Jag kände exakt igen vilken scen den var till. Som att man såg filmen igår. Vilket jag gjorde. XD

Mobiltest:
Mobil: w660i
Färg: Röd
Tema: Edward Cullen
Ringsignal: Muse - Supermassive Black Hole
Kontakter: 33
Inkorg: 58
Spel: 3
Musik: Inte lagt in än XD
Foton: Typ 2...

Japp... Min ringsignal:

Scenen i filmen:

2009

Nytt år nytt liv!

Dagen har varit riktigt lyckad och nu är det nytt år!

Jag har filmat en del. Ska sätta ihop allt till en film och lägga in det på bloggen imorgon!

Nu får jag lägga mig. Jag lever ju fortfarande. Bloggen växte med 3 besökere igår. Jippie. Mitt mål till 2010 är på väg upp!

Sov gott!

RSS 2.0