Olivia hissar & dissar #5; music editionBoys Like Girls
Ett av många pop-punk/alternativ rock band jag lyssnar på. På senaste skivan är det låtarna Love Drunk, Go och Two Is Better Than One som är bäst. Lyssna.

The Academy Is...
Mest lyssnade låtarna från dagarna på stranden i Turkiet var klart Rumored Nights, Coppertone och About A Girl. Bandet beskrivs även som ett pop-punk/alternativ rock band. Och har precis släppt en EP med fem bra låtar.

Cute Is What We Aim For
I våras lyssnade jag nästan bara på deras album Rotation. Kollar man i Media Player på hur många gånger man lyssnat på varje låt ligger de på runt 60. Men jag läste förra veckan någonstans att bandet splittrats... (Förvånade om jag säger att det är ett pop-punk band det med?)Dead By April
Har aldrig fattat hur folk kan lyssna på screamo. Det borde inte få kallas musik... (Känner bara en del människor som kommer hata mig för detta.)

Britney Spears
Låtarna är sönderspelade av radio. Och hennes nya singel 3. Blärk säger jag. Pop är inte det jag föredrar att lyssna på. Håller mig till pop-punk/alternativ rock banden.

New Moon Soundtracket
Lyssnat igenom det nu. Inte en enda låt som jag tyckte var bra. Förra året var i princip hela Twilight Soundtracket bra! Besviken...

(Älskar man musik är det väldigt svårt att hitta saker man hatar. Men ja. Det blev väl hyffsat?)

Tre hemska saker


Mitt Norton Internet Security har gått ut.

Skolan börjar igen på måndag.

Det är den 31:a oktober. (Väldigt hemskt!)


Heart Heart Heartbreak


Bilden är systers.


Jag är duktigast i världen på att blogga. Måste verkligen göra so/no-arbetet för det ska lämnas in på torsdag. Känns som nästa vecka kommer att ägnas 100% till det. Man kan ha roligare. Sen så vill jag bara sova. Kolla på fotboll eller någon film sen. Snark. Lovar att blogga bättre imorgon.


Hemma

Varit hemma ett tag nu. Trött som fan. Vill sova.

Sitter i bilen

Väldigt kul att åka bil. Host. Framme på rasta nu ska fika. bloggar senare.

Nu sticker jag


Får se om jag hittar internet där uppe. Isåfall bloggar jag. 
(Om jag inte lyckas mms-blogga)

Med på startsidan igen. Hahahaha


Med på blogg.se's startsida igen som sån där länk. Andra gången nu... Som jag då har sett.

Idag. Har jag bloggat två gånger. Tre med denna. Känner inte alls för att blogga och jag tackar för kommentarerna jag får. Jag är sämst på att svara på kommentarer och brukar oftast inte göra det. Men ni ska veta att jag läser de och kollar alltid in på eran blogg. Alltid.

Nu ska jag fortsätta sörja för att jag har sett färdigt alla säsonger av förhäxad och börja packa till imorgon.


Förhäxad är slut

Känns tomt. Väldigt tomt.

Jag är helt jävla trött

Hemma igen. Sov typ inget inatt. Snarare väldigt lite på morgonen. Men jag skriver inte hur dags vi somnade för mamma och pappa ville inte veta. Haha. Men vi hade iallafall kul.

Vi vaknade iallafall lite innan elva. Så trötta. Låg och gjorde ingenting. Skulle ju iväg och simma. Lyckat eftersom vi var så trötta. Men iallafall. Vi simmade 34 längder innan några jävla ******* simmade tvärs över vår bana hela tiden. CP!

Men imorgon åker vi till Ullared och jag måste packa. Kommer vara helt död imorgon i bilen. Och så måste jag börja på so/no arbetet jag skulle ha börjat på förra veckan.

Men nu ska jag äta. Vi hörs.

Och jag vill träffa Emoanna H. <3


Nu sticker jag...

...till Anna. Hörs imorgon kväll.

Känner mig bäst på att blogga...

...men jag pallar verkligen inte.

Godmorgon/Godmiddag


Eller va fan man nu säger. Vaknade för en halvtimme sen. Sjukt skönt att sova.

Idag så måste jag städa mitt rum. Garderoberna och byråarna. Och hela golvet. Och överallt. Ni fattar nog. Och sen ska jag göra pepparkaksglass. Sjukt gott!

Det var iallafall planerna för idag. Eller. Fan. Jag måste göra so/no arbetet. Skriva minst en sida idag så är det bra.

Majsen är cp och bloggar på min blogg


Heeeeeeeeeeeeeeeej alla !!
majsen här )
jag är och oliven är bäst <3
och vi ska få supersnygga magrutor , sen blir vi sexigast i världen
pusspuss <33333333

/ bästaste majsen

Jag är kär...

...i mina högtalare till datorn. Basen funkar igen.

(Men de som sitter i vardagsrummet är nog lite mindre glada.)

Charmed, Förhäxad, Shtrigat, Streghe, Hechiceras, Embrujadas


Nu ska jag kolla på Förhäxad.

Bubbleroom & Chic


Köpte två tidningar i stan. Annars gjorde jag inget speciellt. Bläddrade igenom Frida inne på biblioteket och åt glass på McDonalds.

Topp från Bershaka & jeans från Vero Moda


Vet ni hur tråkigt jag har?Tisdag - Ledig


Godmorgon. Vaknade klockan 11 och nu sitter jag nere i köket och väntar på att min pizza ska bli färdig.
Sen kanske jag åker in en runda till stan. Har ändå inget bättre för mig. Men jag måste börja skriva på so/no arbetet.

Men nu så ska jag äta pizza.

Charmed, The eighth season, Disc four, Episode 13

Bara 3 skivor av Förhäxad kvar. Så nu gråter jag.


Sagan om Oliven & Majsen Del 1

Världens bästa kvallité på bilden. Jag vet.
Skrev denna delen till svenskarbetet jag lämnade in i fredags. Kanske skriver jag fler delar. Eller så lägger jag bara in slutet sen.

Det var en gång en Oliv och en Majs som var bästa vänner. Oliven var smartast i världen och skulle bli doktor medens Majsen var dum och skulle bli kassörska på Maxi.

Oliven hatade egentligen Majsen för hon hade stulit Olivens pojkvän Gräslök. Gräslök hade älskat Oliven och Oliven hade älskat Gräslök. Men Majsen hade ju varit dum och sviket Oliven. Gräslök med. Man tar inte andras pojkvänner.

 

Så för att få tillbaka sin pojkvän tänkte Oliven börja simma på badhuset varje dag för att få supersnygga magrutor. Och så skulle hon bli supersmal och sluta äta. Sen så skulle hon lura i Majsen sånt choklad man blev supertjock av.

 

Det gick en vecka. Oliven blev bara smalare och smalare. Hon hade fått supermycket muskler på magen, armarna och benen. Nu vägde hon bara 10 gram. Majsen däremot hade gått upp 20 gram i vikt och vägde nu 40 gram. Det är mycket för en Majs.

 

Gräslök som är superytlig vill bara ha den smalaste som sin flickvän så han dumpade Majsen och blev tillsammans med Oliven igen. Oliven var överlycklig men Majsen var jätteledsen och började skära sig med engångsrakhyvlar.

 

När Oliven kom till skolan veckan efter så hade Majsen färjat håret svart och så hade hon långa kläder för att täcka alla skärsår på armarna och benen. Oliven började fatta att hon hade gjort fel.

 

Efter skolan gick Oliven hem till sitt hus. Hon var jättedeppig för att Majsen inte mådde bra. Skulle deras vänskap ta slut bara på grund av en ytlig pojkvän? Hon var hellre utan pojkvän än utan bästa kompis. Oliven grät sig till sömns den kvällen.

 

Dagen efter träffade hon Gräslök och berättade för honom att hon inte ville vara tillsammans med honom mer. I skolan berättade Oliven det för Majsen. Majsen sa bara “Jaha, och?” och Oliven som trodde att hon hade gjort något bra blev jätteledsen och sprang hem och skolkade från resten av dagen.

 

Oliven blev så deprimerad att hon började tröstäta. Hon åt hela tiden. En massa choklad, chips och godis. Det enda hon drack var Red Bull och Powerking. Efter tre veckor var inget bättre. Majsen pratade fortfarande inte med Oliven och Oliven hade blivet tjock och vägde nu lika mycket som Majsen.

 

Oliven ville inte leva mer. Hon hade förlorat allt hon hade. Sina magrutor, sin bästis och sin pojkvän. Hon skolkade från skolan och hon var inte längre smartast i världen. Hon kom efter jättemycket.

 

När en månad till hade gått så började Oliven röka och dricka sprit. Ingen brydde sig om Oliven mer. Hon kunde lika gärna supa ihjäl sig. Så kändes det för den stackars Oliven. Hon började hänga med det tuffa gänget med ******** och ********** slå sönder bilar och fönster varje dag. Stal saker från butiker och rånade bensinmackar för att få pengar till sprit, cigaretter och knark.


Sommarlovet kom och Oliven åkte in i ungdomshem. Majsen fick reda på det och var chokad. Hon hade inte hört av Oliven på två månader och nu var hon totalt förändrad. Inte samma smarta och smala Oliven hon en gång hade varit. Majsen hade nu gått ner i vikt så hon bara vägde 10 gram igen. Hon hade slutat att skära sig och hennes hår var gult igen. Allt var som vanligt för Majsen. Förutom att Oliven inte var hennes bästis mer. 


Majsen hade fått reda att Oliven hade flyttat hem igen i slutet av sommarlovet. Hon ville hälsa på men hon vågade inte. Tänk så var Oliven full och slog henne. Hon vågade inte ta risken.


Men Majsen kom fram till att hon var tvungen att hälsa på och prata med Oliven någon gång. Så hon stod nedanför gatan där Oliven bodde i två timmar för att ta till sig mod för att knacka på Olivens dörr. 


Och Majsen vågade det. Helt otroligt eftersom Majsen är ganska feg. Olivens mamma öppnade dörren och Majsen frågade om Oliven var hemma. Fru Oliv sa att hon skulle kalla på Oliven. Fem minuter senare kom Oliven till dörren och kollade på Majsen med en konstig blick. Sen började båda gråta och de kramade om varandra.


“Hur kan jag ha varit utan dig?” sa Majsen efter en stund. “Jag vet inte” svarade Oliven. Det kändes så skönt att ha fått tillbaka sin bästa vän igen.


Allting blev som vanligt igen och Majsen och Oliven började simma på badhuset för att få tillbaka magrutorna de en gång haft. En dag efter de hade simmat tre mil så satt de på McDonalds och åt Big Mac och kollade på snygga killar. Då kom två väldigt snygga killar fram till de. Paprika och Sparris hette de snygga killarna. De byta mobilnummer med varandra och bestämde sig för att träffas igen.

Fortsättning följer...
(Det där lät sjukt töntigt!)


Vad tror ni jag ska göra nu då?


Veckans shema - Vecka 44


Topp från Friday's project & jeans från Vero Moda


The Audition


The Audition - Hot N Cold
by Ohlijvijah

 

(Ändra till HQ)
Kolla vad jag hittade på min mobil! The Audition med Hot N Cold ifrån KB.
Inte samma ljudkvallite som på det jag filmade med kameran. Men man ser.


All Time Low - Umbrella

 


Äntligen på Spotify.


Måndag - Ledig

Fy fan vad skönt. Ingen skola idag eller resten av hela veckan.
Vaknade klockan nio av telefonen ringde. Lite damp där. Gick upp och duschade och åt frukost. Nu måste jag städa mitt rum som ser ut som jag vet inte vad. Sen ska jag nog kolla på förhäxad eller göra något intressant. Lyssnar på musik nu. Nocturnal Me. Det var typ två från Cute Is What We Aim For som hoppade av och startade ett annat band. Hehe.

Godnatt.

Nocturnal Me


Jag tycker ni ska lyssna på denna låten och den här och denna.

Bild från i våras


- Vår. Nästan sommar. Sommarlovet var nära.
Nu - Höst. Nästan vinter. Nu är det 259 dagar till sommarlovet.

Sjukt läskigt


Gå in här:http://en.akinator.com/
Tänk på en människa. Typ känd människa. Svara på frågorna så gissar han vem du tänker på. Har haft rätt alla gångerna och jag har typ gjort det 20 gånger.

I use to be love drunk


Shoppat på Nova i Lund. Hahaha.
Två par jeans/jeanstights eller vad man ska kalla det. Ett par gråa och ett par svarta. Sjuuuuuuuuuuuuuukt sköna och snygga.

Vet ni vad?


Denna
låten gillar jag.

Vänta lite här...

Varför står min mobil på 10.24 och min dator på 9.24? Hmmm...

Tack Elin... Hahahaha (H)


Elin tyckte visst att min blogg skulle vara svart. Så nu är den det. Får se hur bra jag trivs med det... Haha.

Kollade på Blog Awards innan. Har även lockat Wilmas hår. Tror även att man kan se en bild på det på hennes blogg.
Har också åkt skridskor. Och det var kul. Hehe.
Nu ska jag vräka i mig godis och chips. Sen blir det nog kolla på Charmed resten av dagen.


Ny bloggdesign?

Känner mig sugen på att göra en ny bloggdesign. Pallar inte med prickarna längre. Men jag har INGA ideer. Någon som vill hjälpa?

Blog Awards 2009


Mer än jag som ska kolla?

27 dagar till New Moon


Living in AmericaNågon mer än jag som gillar denna låten sjuk mycket? Och tycker att Tove gjorde den sjukt bra igår?

The Sound är ifrån Sverige. Jag lyssnar inte på Svenska artister eller grupper direkt. Men Living in America är så bra att man måste lyssna på de.

Audrey Hepburn - Couture Muse Collection


Frukost på Tiffany's, Kär i Paris, Krig och fred, My Fair Lady, Livat i Paris, Prinsessa på vift & Sabrina.

Hade det inte varit för att jag redan har tre av filmerna så hade jag köpt den direkt.

 


Asså hejhej

Hahaha. Vil ni veta en intressant sak? Jag har träningsvärk överallt och ont i huvudet. Jättekul.

Planerna för idag är att somna om och sova resten av dagen. Pallar inte vara vaken.

Men jag måste äta frukost först!

Kollar igenom bilder


Saknar dagarna i Turkiet. Saknar dagarna med Sofie, Carolina, Anna och Anna. Saknar dagarna hos mina kusiner. Saknar dagarna nere i Beddinge med Emma. Saknar dagarna nere i Beddinge med mormor och morfar. Saknar dagarna på Mallorca. Saknar dagarna på Bakken. Saknar dagarna framför datorn. Saknar dagarna jag kollade på förhäxad. Saknar dagarna då jag åt glass. Saknar dagarna jag läste böcker. Saknar dagarna på stranden. Saknar dagarna med min mp3 i öronen. Saknar dagarna i vår trädgård. Saknar dagarna då jag solade. Saknar dagarna jag bakade muffins. Saknar dagarna då jag åt vattenmelon. Saknar dagarna då jag latade i sängen. Saknar dagarna jag kollade på film. Saknar dagarna jag spelade Uno med Emma, Mattias och Malin. Saknar dagarna jag spelade minigolf. Saknar dagarna jag var på Skånes Djurpark. Saknar dagarna då jag gick hem från mina kusiner på kvällen. Saknar dagarna då Linnea och jag lagade lunch. Saknar dagarna då jag och Linnea låg och solade och badade i deras pool. Saknar dagarna då jag vaknade på Mallorca. Saknar dagarna då jag hoppade från klipporna. Saknar dagarna sittandes på flygplan och flygplatser. Saknar dagarna då jag badade i poolen med Malva, Wilma, Melker, Emilia, Mamma, Pappa, Mormor, Morfar, Linnea, Simon, Oskar, Maria, Rikard, Alicia, Allan, Hanna, Farmor, Farfar, Johanna och Patrik. Saknar dagarna då jag åt sjukt god frukost. Saknar dagarna då jag shoppade. Saknar dagarna då jag åt glass med kaffepinnar. Saknar dagarna då jag drack iste. Saknar dagarna jag skrattade på. Saknar dagarna då jag var överlycklig. Saknar dagarna det var lov.  

Knäckebrödsdieten


Ni vet väl att jag om och Anna bara äter knäckebröd. Frukost, lunch, middag.


(Skämt såklart)

Olivia hissar & dissar #4Höstlov
Älskar lov. Vem gör inte det egentligen? Nu slipper jag iallafall skolan i nio dagar. Kan vända dygnet hur jag vill utan att vara tvungen att gå till skolan och vara hur trött som helst. Vara uppe länge och sova väldigt länge. Och mamma har inget att säga om det. Hahahaha!

Sagan om Oliven och Majsen
En av bitarna i mitt svenskarbete som jag lämade in idag. Kommer garanterat att få MVG på sagan. Hahaha. Men har läst upp den tre gånger idag och de flesta tycker att den är bra. Om ni har tur så kommer jag att ha den som saga i bloggen under höstlovet. (Ja, nu tycker ni att jag är konstig i huvudet. Men gör ni så!)

Miley Cyrus
Enda sedan Hannah Montana hade premiär har jag lyssnat på hennes låtar. Hennes nya album The Time Of Our Lives är väldigt bra. Bästa låten är Obsessed. Tack för att spotify finns!Blogg.Se
Är det mer än jag som tycker att det är sjukt segt? Riktigt störigt när man ska ladda upp bilder eller har brottom och ändå vill slänga in ett inlägg. Buu på det!

So/No arbetet
Vem bryr sig egentligen om hur en glödlampa. Vem bryr sig om det var Tomas Alva Edison som uppfann den? Inte jag. Men ändå kommer jag att sitta här hela lovet och skriva på det.

Spotifyreklam
Behöver jag skriva något?


Hej

Skynda att äta frukost nu. Sen skola tioo tio över tre. Suck...

Gratis-sms igen


Tralalala... Fick mitt halebop kort idag. Äntligen kan jag sms:a igen.

Hemma igen

Simmade faktiskt 1000 meter med Anna idag. Nu ska jag skriva klart det sista på svenskarbetet och skriva ut det och så. Lämnas in imorgon ju. Har stoppdag imorgon så det blir ganska lungt.

Så kan tyvärr inte blogga nu. Hahaha. Synd om er.

Torsdag


Början på en saga i mitt svenskarbete. Allt 100% påhittat. BV Ananas!

Vet ni vad? Detta är också en dålig dagat blogga på. Ska till skolan och stannar där till tio i tre. Sen ska jag och Dubbelv till badhuset och simma och skaffa magrutor. Hahaha. Skämt.

Sen kommer jag väl hem vid halv sex eller något. Tror jag. Och då måste jag bli färdig med mitt MVG+++ svenskarbete. Host. ÍG---.

Ner och äta frukost nu då.

Snyggsnygga skor


Wildflower by Kenza. Så sjukt snygga!

Paljett-tubtopp

New Yorker 139 kronor. Köpte även mascaran som finns med i något inlägg längre ner.


Entré med Annnnnnnnnnna


Älska entré. Hata BikBok. Älska New Yorker. Hata IUP. Älska Anna. Hata Bussar. Älskar mig.

Hahaha. Kom faktiskt fem minuter för sent till IUP samtalet. Bussen var sjukt sen och en massa jävla köer inne i Malmö. Ska visa vad jag köpte sen.

Nu nu nu. Ska jag ladda upp bilder.

Kommer inte hem förens vid efter sju

Godmorgon. Vaknade för tio minuter sedan och nu håller jag på att göra mig i ordning.

Hemkunskap i skolan. Sjukt kul. Sen så slutar vi tjugo i två. Kvart över två tar jag och Anna bussen till Malmö. Sen vet jag inte exakt när vi är hemma igen. Men förmodligen är jag inte hemma förens vid efter sju för jag ska ha IUP klockab 18.00.

Fortsätta fixa till mig och packa nu.

Gissa vad bilderna föreställer!

Gina Tricot, Gina Tricot och MQ


Vi kommer att dö!

Så om jag inte bloggar efter imorgon vet ni vad som har hänt... :P


Halebop igen då...


Telia kan känna sig dumpade. Pallar inte med de längre.
Det tog fan 19 dagar att få sitt kontantkort med Comviq om man skulle behålla sitt nummer. Palla vänta så länge med inga pengar på mobilen... Så halebop igen. Hahahahaha.
Väldigt intressant.

Saker att göra

Pocka undan på rummet.
Beställa Comviq kontantkort.
Kolla på Stolthet och fördom.
Skriva en filmrecension av filmen.
Läsa färdigt Under din hud


Kulig skola idag, HOST

Snark snark. Skola som vanligt.

När jag kommer hem så måste jag kolla på film. Jättekul.

Nu ska jag lägga in Rebeccas bloggdesign sen ska jag äta frukost.

Fjortissvenska


Höll på att glömma bort bilderna. Vi hade iallafall svenska. Och det ä Maja på bilden.
Förstår ni vad där står eller? Hahaha.

Inte för att man ska behöva göra detta...


Jaha...
Alla vet väl i detta laget att Paow stal ett helt inlägg av Ulivia?
Jag kommenterade det inlägget med Vadå kopierat av Ulivia.
Sen får man tydligen en kommentar av Ulivia om varför man skrivet LjugUlivia. Jag bara WTF? Fattade ingenting. Den enda bloggkommentaren jag skrivet idag var hos Paow ju.
Går in där och ser det ovan. LjugUlivia? Det var INTE det jag skrev.
Paow måste på något sätt ändrat det... :S
Så nu vet du... Om du vill lyssna... 


Veckans schema - Vecka 43

Tror ni jag hinner med att blogga?

Bloggdesignat

Hejhejhejhej. Jag har visst inte hunnit blogga riktigt.

När jag kom hem så började jag på Rebeccas bloggdesign och har hållit på med den tills nu. Och snart ska jag äta och efter det så ska jag kolla på Stolthet och fördom. Om jag hinner. Annars får jag göra det imorgon då jag också har til. SO-läxa till imorgon och så...

Tralalala.

Hej!Hej!Hej!Hej!Hej!Hej!Hej!Hej!Hej!Hej!Hej!

Inget liv. Jag vet. Men iallafall. Nu hade jag kunnat ge en miljon för att få ligga och sova resten av veckan. Men tyvärr ska jag visst till skolan. Men om ganska exakt fem dagar så är det höstlov. Och då ska jag bara ligga och sova. Så ni vet det.

Frukost nu och sen ska jag springa till bussen. Idrott som första lektion. Man hade kunnat ha det bättre. Och så har vi spanska och so efter där. Om man hade tagot bort de tråkiga lektionerna hade dagen varit helt perfekt. För efter lunch har vi svenska och matte.

Godnatt.

Paljettklänning


Kanske köpa.


#@!!!?£@##@


Tvkanalerna kan ta sig i röven. Hur fan kan man sätta Gossip Girl OCH Top Model samtidigt. Men ibland måste man välja och det blir Gossip Girl... DAMP!

Snart så blir mitt hår svart


Bästa bilden på mig. Men jag i Miley Cyrus svarta hår. Om någon veckor så...

Och om ni någon gång får för er att jag photoshopar bilder. Kolla tillbaka på denna väldigt fina redigerade bilden. Sååå lyckat...

Olivia är ett smarthuvud

Idag. En fem dagar innan vårt svenskarbete ska lämnas in. Kommer jag på att jag hade kunnat läsa Stolthet och fördom och skriva en bokrecension om den boken. Men eftersom jag är lite sent ute kan jag ju se filmen istället och skriva en filmrecension. Smart Olivia. På båda sätten då. Att jag kom på det idag och att jag kunde se filmen. HAHAHAHAHAHHAHAHA. Måste skaffa mig ett liv.


jag dricker 2 liter coca varje dag...


Och det är 100% sant. Om man bytar ut dag till år. HAHAHAHAHAHAHA (Vissa har inget att göra)

atacadores agradável


Topp från Zara, jeans från HM och munkjacka från Only.

Fan vad kul om det blir av


Nattvardsskitet smakade skit. Såklart. Men de håller på att planera och boka vår resa och så nu. Och förmodligen/förhoppningsvis så ska vi flyga dit. Älskar att flyga för er som vill veta.

Måste städa på mitt rum nu. För det ser ut som skit. Hm... Och så ska jag skriva ännu mer på svenskan. Eller bättra på det jag redan skrivet. Sen ska det skrivas ut och lämnas in på fredag. Måste börja på so/no arbetet NUU! Kommer att få sitta hela lovet med det arbetet. Lovar...

Två timmar i kyrka


Alla tror väl att jag är så superkristen nu när jag är i kyrkan varje helg. Men det är jag inte. Jag gör detta fortfarande bara för kakorna och paketerna. Så det så.
Och idag ska jag tvingas iväg och sitta i en timme i ett församlingshem och snacka om natvarden och sen ska vi vara med på en gudstjänst i en timme och läsa texter (kolla upp) och ta natvarden. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ kul!

Nu ska jag ner och äta lite frukost sen får man väl klä på sig och sticka iväg. Varför börjar sånt här skit klockan 10 på en söndag? Hmmm...

7 av 12 rätt. Wihoooo!


Grattis till Foki som vann årets blogg och alla andra bloggar.

Kolla så bra det gick för mig att gissa vem som skulle vinna... Hmm...
Årets nykomling - Foki
Kaxigast i bloggvärlden - Kissie
Årets kändisblogg - Carolina Gynning Magdalena Graaf
Årets blogginspiratör - Blondinbella
Årets manliga bloggare - Storstadspojken Schulmania
Årets fashionista - Lisaplace
Årets mest orginella - Foki
Årets foto/design - Kan Dee Drawing Nevnarien
Årets veteran - Stina-Lee
Guldpennan - Kommer inte ihåg? Vet inte vilka bloggarna är... Sanna Lundell
Årets blogg - Kenza Foki
Årets videoblogg - Mogi

Blog Awards 2009


Prisutdelningen börjar om ungefär en halvtimme. Så nu ska ni få vet vilka jag har röstat på.

Årets nykomling - Foki
Kaxigast i bloggvärlden - Kissie
Årets kändisblogg - Carolina Gynning
Årets blogginspiratör - Blondinbella
Årets manliga bloggare - Storstadspojken
Årets fashionista - Lisaplace
Årets mest orginella - Foki
Årets foto/design - Kan Dee Drawing
Årets veteran - Stina-Lee
Guldpennan - Kommer inte ihåg? Vet inte vilka bloggarna är...
Årets blogg - Kenza
Årets videoblogg - Mogi

Dagens outfit


Drog på mig något snabbt i morse. Nästan samma saker som igår.
Ska nog snart till mormor och morfar.

Äntligen fick Camilla läma idol!


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Borta!

Glad för det iallafall. Vaknade ganska precis. Ganska trött är jag. Skulle vilja sova i tre timmar till eller något. Måste äta frukost nu för min mage kurrar. MAT MAT MAT!

NOTHING PERSONAL TILLBAKA PÅ SPOTIFY <3


Satte igång ATL på spotify från Top Hits och så... Sen hörde jag Weightless, jag bara WTF? Hade de inte raderat skivan från spotify? NU ÄR DEN TILLBAKA! Livet är räddat!

Kingen blir fjortis <3


Grattis Jessica♥

Idol 2009


Han är fan bäst. Efter denna låten tyckte jag det.

Hahahahaha. Vadå onödigt blogginlägg?

Oooooooouttttttttttfiiiiiiiiiiiitttttttttttt


Jeanstights från MQ, linne från Gina Tricot, Jacka från Zoul, skorna är mammas och halsbandet är ifrån Baglady.

Helg Helg Helg


Skolan är slut för denna veckan. YES!
Nu ska jag bara ligga och slappa och ikväll ska vi ha gäster. De som jag åkte till Mallorca med kommer.

Hatar skolan väldigt mycket

Suck. Skola idag... Och så går man till tio över tre. Vilket är helt för länge på en fredag.

Så nu ska jag ner och äta frukost. Sen ska jag springa till bussen. Hahaha. Och så har vi idrott idag! Älskar idrott. Vara lite mer aktiv på lektionerna så får jag kanske vg. Var iallafall nära ett vg. Hahaha. Lycka till Olivia.

Jag kan spela tvärflöjt


Coolt. Jag kan fortfarande spela tvärflöjt. Tog fram flöjten och spelade lite låtar. Har inte spelat sedan redovisningen på musiken i mars/april någonting. Om man får säga det själv så tycker jag att jag är väldigt duktig. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!


OMG!? Klockan är redan 21.00


Dagen har gått sjukt fort ju?
Jag är iallafall hemma. Ha? Var skulle jag annars vara? Nu ska jag ta och tvätta håret och sen så ska jag öva på glosorna och måla naglarna. Och läsa såklart. Lånade lite böcker ju.

BikBok BikBok BikBok BikBok BikBok


Kemi, Engelska, Svenska, So, No, Matte

Som ni kanske fattar så har jag lite att göra.
Älska skolan... Host. Men det är väl helt okej. Man har ju sina vänner. Ganska roligt på slöjden. Carolina skrev på tejp "Jag är bög" och satte på mig. Sen sa Anna; "It's a secret I'll never tell. Xo Xo Trelleborgolivia". När vi slutat så åkte jag med bussen in till stan för att hämta lite böcker på biblioteket och nu är jag hemma. Ska följa med pappa till Maxi och handla nu. Kommer väl hem sen igen någon gång.

Godmorgon

Två dagar kvar denna veckan. Skönt.

Går till tio i tre så jag är väl hemma tjugo i fyra. Hinner inte skriva mer om jag ska hinna med att äta frukost och så.

Men vi har en del roliga lektioner idag. Hurra på det!

Cecily von Ziegesar - It Girl


Böcker <3

Detta skulle jag behöva/vilja köpa just nu


Älska din nästa
Tur i oturen
Mascara
Twilight Deluxe Edition
Fylla på mobilen
Men pallar inte slösa mina pengar... Men måste faktiskt fylla på mobilen. Och min mascara är slut...

Love drunk


Jag älskar musik. I detta fallet Boys Like Girls album Love Drunk.

The best of Skäralid 2009


Minimajs skickade precis lite bilder på mig från Skäralid i slutet av sjuan. Riktigt fina bilder.

Sexigaste bilden på mig och Carolina.

Topp från Bershaka, cardigan och linne från Gina Tricot & strumpbyxor från HM


Nu får ni se min vinterjacka


Eftersom det är typ minusgrader på morgonen nu så fryser jag ihjäl varje gång jag går till bussen och till skolan. Jackan är från Vero Moda.
Och jag vet inte varför mitt huvud belv helt rosa. Jag vet inte heller varför mitt hår ser rött ut på bilden?

Paramore och svenska


Precis ätit middag. Hade tänkt att sätta igång och försöka bli färdig med svenskan någon gång. Har minst en punkt kvar på arbetet. Lyssnar på Paramore med. Tjoho...


Ibland älskar jag blogg.se...

...men ibland hatar jag blogg.se. Som i morse då jag inte kunde logga in.

Jag älskar onsdagar. De går så jäkla snabbt. Nu sitter jag hemma i soffan och lyssnar på musik. Funderar på att sova för jag är jäkligt trött.

Bloggar senare...

Under din hud


Under din hud - Melissa Marr. Fortsättning på Mer än ögat ser.
Var precis på biblioteket och hämtade boken. Nu ska jag göra svenska och lyssna på bra musik och sen ska jag läsa. Tjoho!

I ❤ Gratisgodis


Fick äntligen mitt godis från Gratisgodis. Gjorde min dag lite gladare.

Jag älskar min rosa skoltröja

Outfit


Pepparkakor är gott


Har dött på soffan.
Har träningsverk i armarna efter idrotten igår och så har jag ont i huvudet. Det är sjukt kallt ute så man nästan fryser ihjäl. Imorse fick jag springa till bussen som vanligt. Måste börja "planera" lite bättre.
Jag glömde min mascara i skåpet. Nu ligger jag som sagt helt död i soffan och lyssnar på Demi Lovato. Måste skriva på svenskan. Suck. Men nu pallar jag inte... Godnatt.


Jag hatar tisdagar

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Jag hatar tisdagar. Vi har världens drygaste lektioner och så går vi till klockan tjugo över tre.
Jag vaknade för en gångs skull i tid så nu ska jag fixa till mitt hår. Efter det ska jag ner och äta frukost och sticka till bussen. Ska hämta min skoltröja idag. De kom igår men jag hade mitt kvitto hemma...

Tralalala

DET. KÄNNS. SOM. JAG. SKA. DÖ!!!

DE HAR TAGIT BORT ALL TIME LOWS ALBUM NOTHING PERSONAL FRÅN SPOTIFY! JAG TROR JAG KOMMER ATT DÖ!

NU SKA JAG LÄGGA MIG I SÄNGEN OCH SÖRJA!

Svenskarbete om All Time Low


Måste börja på tidningsartiklen om All Time Low. Har ett ganska stort svenskarbete som ska in nästa fredag. Jag hade tänkt att vara färdig med det nu på fredag så jag kan börja med so/no arbetet sen... Suck.

Om ni vill kan ni svara på dessa frågorna:
Namn?
Ålder?
Lyssnar du på ATL?
Favoritlåt med ATL?

Så får jag med lite mer!

jag och anna är bäst på att baka


Anna följde med hem efter en sjukt dryg dag i skolan. Idrotten var faktiskt ganska rolig förutom att jag har en massa skrapsår överallt nu. Hehe. Fick tillbaka matriserna idag. Om man räknar ihopa de som poäng är det typ 215 230 (räknade fel) poäng. Inte särskilt mycket. Men men... Det är ju inte de riktiga betygen.
Jag och Anna, som är bäst på att baka, bakade världens godaste scones. Sommarlovet mellan fyran och femman levde jag på scones. Hehe.

trelleborgolivia.blogg.se


Topp - Ed Hardy
Cardigan - Gina Tricot
Jeans - Cheap Monday

Skola igen då...

Snark. Skola igen... Måste börja på so/no arbetet denna veckan och göra klart svenskarbetet. Suck...

Nu ska jag äta frukost sen får jag springa till bussen som vanligt. Går i skolan till tio över två sen följer nog Anna med hem.

Ska försöka blogga mer denna veckan.

Det finaste blogginlägget i världen


Nu vet alla hur fint jag skriver med!

Hemma

Om en halvtimme så ska jag vara på något jävla konfa skit. Jättekul. Är sjukt trött och stinker klor och pallar inte duscha innan. HAHAHAHA!

KAKOR!

pictures


Jag står eeehhh... och snackar med en get!

Jag i Honkey Monkey Tonkey land eller vad det hette...

Jag och Malva har precis åkt vattenrutchbana...

Vet inte vad jag gör... Pratar väl med pappa xD

Jag är bäst på att bowla... Kom näst sist...

Jag och Malva i det där landet...


Det var alla bilder.

igår var jag i tre länder

Älskar för tillfälligt detta stället. Precis fått igång internet. Av misstag! Har hela tiden sett att där var ett modem under tv:n men jag har inte kollat närmre på det. Men det gjorde jag precis och såg att där fanns koden till internet. Tjoho.

Igår körde vi över Öresundsbron och sen vidare ner till Rödby där vi tog båten över till Puttgarden, Bordershop.

Köpte såklart godis.


Sjukt gott med Skittles.
Och vet ni hur mycket jag har saknat Spotify? Haha.
Nu ska jag byta om till bikini och så ska vi ner till badlandet. Imorse så bowlade vi och så var vi en runda i Monkey Tonkey land. Mamma och pappa har bilder där ifrån så jag lägger in de sen.

Så igår var jag i Sverige, Danmark och Tyskland.
Och ikväll ska vi äta på någon restaurang med mormor och morfar och sen ska vi kolla på fotboll.

Kram!


tha internet är igång

Gissa vem som är bäst?
Nu kommer lite uppdateringar. Hehe.


Nu sticker jag

Vi ses när jag är framme. Om inte på söndag eftermiddag.

R.I.P Kommer alltid att älska dig <3


Jag kommer alltid att komma ihåg alla tidiga mornar och sena kvällar vid poolen med dig.
Jag kommer alltid att komma ihåg alla fina soliga dagar nere vid havet med dig i Turkiet.
Jag kommer alltid att komma ihåg när vi låg och solade i två veckor i Turkiet.
Jag blev brun och du blev blek.
Jag grät nästan när jag såg att du hade töjts ut och blivet så stor att du inte kunde vara min vän mer.
Jag försökte ersätta dig med en lila sak.
Men det var inte samma sak för jag fick en mycket fulare solbränna med den.
Du var rosa och brun.
Du var den finaste jag har haft.
Du betydde allt för mig.
Min fina rosa bikini <3

Nu ligger du i min papperskorg. R.I.P


som ni vet så frågar jag Anna om hjälp när jag har bloggtorka...

Jag och Anna julavslutningen 2007
...och hon har världens bästa ideer. Typ att jag skulle skriva om hur snäll och bäst hon är för att hon tycker fläckigt magar är sjukt snyggt. Haha? Men jag ska göra något åt min mage nu. Solbrännan ramlar av. Fan! Det lät konstigt. Men i alla fall. Jag har typ tvättat bort solbrännan på vissa ställen på magen så nu är den helt fläckig...

Lyssnar lite på musik

Ligger i soffan och slappar och lyssnar lite på musik. Försöker bestämma mig om jag gillar Google Chrome eller inte, hahaha. Har typ precis vräkt i mig mat så jag är sjukt mätt. Har nästan packat färdigt och så. Men jag måste raka benen nu typ. Men jag pallar verkligen inte... Och när jag väl har fått det gjort så ska jag plocka undan färdigt på mitt rum och sen läsa en bok eller kolla på film.

aj min mage


Har ont i magen igen. Inte trevligt.
Dagen har gått ganska fort. Sista lektionen gjorde jag ju matteprov. Fjärde på en veckan. Men han inte klart så ska nog göra resten på måndag.
Nu håller jag på att packa för imorgon. Ska inte ha med mig särskilt mycket men man måste ju ha med sig något. Haha.
Vet inte riktigt hur det blir med internet nu när jag är borta. Men förhoppningsvis så finns det. Haha. Annars kommer jag att dö!
Ikväll ska jag bara slappa och kolla på film. Imorgon ska jag upp tidigt. Halv sju. Sen ska vi träffa mormor och morfar på svågertorp halv åtta eller något.

Nu ska jag göra något kul...

jag är sjukt hungrig

Jag har precis plattat ut de värsta lockarna ur håret. Ska ner och äta frukost nu. Sen blir det älskade skola. Jippie. Men imorgon är jag ledig så detta är sista dagen. Härligt.

Vet inte alls vad vi har för lektioner idag. Vet bara att vi har slöjd och jag ska ha matteprov.

Vi hörs.

mer än jag som inte kommer in på hennes blogg?


Kommer inte in på Kissies blogg... Hm...

Olivia hissar & dissar #3Stora stickade halsdukar
Mysigt och varmt till hösten och vintern. Även jävligt snyggt. Ska försöka hitta en som är sjukt snygg. Annars kommer jag väl att frysa ihjäl!

Hemkunskap
Älskar hemkunskap. Två timmar då man inte behöver tänka och trötta ut hjärnan som på alla andra dryga lektioner. Sen har vi en sjukt bra lärare i ämnet med. Baka i en timme med Anna. Vräka i sig goda kakor och god mat och sen ligga och halvsova och sen diska och sluta tidigare. Älska!

Humanoid
Tokio Hotels skiva. Jag tror jag är kär i den. Särskilt låtar som Zoom Into Me, World Behind My Wall, Love & Death, Dark Side Of The Sun och Pain Of Love.Bloggstatestik
Folk med småbloggar som säger att de har många fler besökare än vad de egentligen har. Ja, jag vet att jag har en liten blogg. Men jag ljuger inte om statestiken. Igår hade jag 39 besökare. Vill ni ha bildbevis om ni inte tror mig så säg till!

Matteprov
Prov hit och prov dit. Gjorde matteprov i fredags, måndags och igår. Har ett prov kvar imorgon i matte. Sen är jag klar för denna månaden. Nästa månad blir det väl fyra nya matteprov för mig igen.

Mörkret
Börjar ju bli riktig höst nu. Mörkare på kvällarna och morgonen. Visst, det kan vara mysigt. Men det blir svårare att gå upp på morgonen så man vill gärna ligga kvar i sängen vilket slutar med att man somnar om och vaknar tio minuter innan bussen går...

ge mig, ge mig, ge mig


Från Asos

09-10-07 Dagens outfit

Lite jeanstights från MQ och lett linne från Gina Tricot och en munkjacka som inte syns på bilden från Vero Moda.


äntligen har jag hårspray igen


Ajajaj min stackars mage. Fått i mig lite för mycket mjölk idag...
Men jag har iallafall fått köpt mitt hårspray. Och så har jag bloggtorka. Om det nu inte märks så säger jag det nu. Så Anna får hjälpa mig med ideer.

Skolfotona har kommit


Skolfotot blev bra iår. Om man jämför med förra årets. Urk!
Blev faktiskt väldigt nöjd. Inga konstiga miner. Tur för det. Skolan har gått fort. Bara fyra lektioner. På hemkunskapen bakade jag och Anna  världens bästa och godaste äpplepaj och vaniljsås. Engelskan segade förbi med workbook-uppgifter och sen sprang jag och Anna hem till henne för att hon försovit sig och inte hunnit äta frukost. Blev lite kladdkaka där från igår. Så jag var sjukt mätt. På spanskan så låtsas-spelade jag och Rebecca memory. Orkade inte äta lunch för jag var så mätt och sist hade vi akt då jag satt och lyssnade på musik och ritade. Helt okej dag.

Skola idag

Onsdag idag. Gillar faktiskt dagen idag. Börjar med hemkunskap och går till tjugo i två. Hehe.
Har lite brottom nu. Som vanligt då...
Bloggar när jag kommer hem igen.

en gåååååång trodde jag att jag skulle drunkna


DESPERATE HOUSEWIVES IKVÄLL!!!!!!!!!!!!!!!

ibland trillar jag...


Jag och Anna har tillbringat tiden genom att baka kladdkaka och skratta.

Idag försover jag mig inte

Vaken!
Skola idag. Alla de drygaste lektionerna och så går vi länge. Har muikprov och matteprov idag. Väldigt, väldigt, väldigt kul.
Efter skolan följer jag nog med Emoanna W och gör något. Så bloggar nog inte på ett tag.
Nu ska jag fixa till mig och äta frukost.
VI hörs.

Juste!

MAJA SPARKA MIG I MAGEN IDAG PÅ VOLLEY-BOLLEN!
HAHAHA!

kingen, tha fotograf


Fina bilder från svenskan idag. Håret blir ju som det blir när man inte har någon tid alls på morgonen och hårsprayet är slut...


After the last Midtown show


Hemma igen. Har varit en ruda i stan med min syster för att hämta en bom på biblioteket till mig. Vi gick även en runda inne på Åhlens. Nu fryser jag sjukt mycket om fingrarna så jag hade tänkt att dricka lite te sen. Och läsa boken jag hämtade.


fatta vilken damp/panik jag fick i morse


Vaknade ganska exakt 7.25 imorse. Bussen går 7.35... Snacka om panik jag fick. Klädde på mig och packade väskan för vi skulle ha idrott. Gjorde ju inte saken bättre. Han inte äta frukost eller någonting. Nu har jag mörka ringar runt ögonen och ikväll lägger jag mig klockan åtta!
Så vi hade en massa dryga lektioner. Vi hade matteprov sista lektionen och tak vare bussen blev det en aning stressigt. Tredje och sista matteprovet imorgon. Skönt att bli av med det.
Såg att jag hade fått ett mejl (MAAAJL) av biblioteket och hade tänkt att hämta boken senare idag.

Ingenting att blogga om

Tråk dag.
Tråk väder.

thaaaaa ouuuuuutfit


Cheap Monday jeans och ett linne från Vero Moda.

jag äter frukost


Godmorgon.
Jag är väldigt trött just nu. Sitter och äter frukost i soffan på mitt rum och hade tänkt att sätta igång ett avsnitt av förhäxad nu.

vårt hus kommer att vara under vatten


Farmor och farfar är här och passar mina småsyskon för mamma och pappa är  inte hemma. Själv kollar man på hockey och äter chips och dricker coca.

Dagen har varit väldigt seg och så har jag inte orkat blogga. Hehe.
En liten människa undrade i vilket program jag redigerar mina bilder och svaret på det är picasa. Googles bildredigerings program. Jag gillar det. Förstår mig inte på photoshop och sånt skit. Och picasa är lätt!


regnig, blåsig och allmänt tråkig dag

Linne och tröja från Gina Tricot och strumpbyxor från HM.


Ballerina Pepparkaka


Gott.
Tråkig och grå dag. Har inget att göra.


Godmorgon

Inte särskilt glad nu. Blev väckt tio i nio. Bdfhljathnjbnhjdn!!!

Okej. Pallade inte blogga igår. Men skolan var helt okej. På idrotten sprang vi 2400 meter. Varför ska man alltid vara så jävla förkyld när man springer det? Anda gången jag är helt förkyld när vi springer det.
Vi hade lite två språklektioner sist på dagen. Och det känns helt meningslöst.

Idag ska jag inte göra något. Försöka somna om eller kolla på förhäxad. Inte gjort det på ett tag nu. Hmm...


Tralalalala

Jag har inte haft lust att blogga. Och det har jag inte nu heller. Så jag bloggar inte...

..............

Okej. JAG HAR SJUKT BROTTOM NU!!!!

when it rains


Det har regnat. Sjukt kul.
Jag städar.
Jag har dammat av min dator. Haha.
Ska kolla på Idol och läsa Historia. Väldigt superintressant!
Känner mig som en dålig bloggare idag...

jag är beroende av glass

Dagen i skolan gick fort. Hade väl lite ont i huvudet hela dagen men det var kul att träffa alla igen. När jag kom hem så satte jag igång datorn och sen åkte jag och mamma till Willys för att handla. Gissa vem som köpte världens godaste glass? Jag. Såklart!

Ska snart ner och äta sen hade jag tänkt att damma av datorn. Första gången. Jej! Kan säga att det behövs. Och dessutom kanske jag ska ta med datorn till tha skola imorgon för att kunna börja skriva på so/no och svenskarbetet. Härligt att slippa skolans särsega datorer.

(Och visst är bilden fin?)


Jag hatar SO

Hejhej säger Anna W.

Vi har SO och det är väldigt drygt. Läser om glödlampan på wikipedia. Marika kommer väl snart. Måste logga ut... VI SES <3

Anna hälsar


1 oktober 2009

Äntligen oktober. Men jag gillar inte vädert, kollade precis ut. Det regnar och blåser.
Ska till skolan idag. Tröttnat på att sitta inne på mitt rum men jag har fortfarande lite ont i huvudet. Nu ska jag snabbt ner och äta frukost sen måste jag till bussen. Jag kommer hem vid tjugo i fyra. Tjoho. Eller inte.
MEN DET ÄR DEN 1:A OKTOBER!


RSS 2.0