Årsresume 2010; April-Juni

April började otroligt bra. Jag och Linnea tog en massa bilder till vår konfirmationsinbjudan. Sen bar det av till Berlin med konfagruppen i tre dagar. När vi kom hem fyllde min älskling år. Prao på biblioteket inne i Trelleborg och veckan efter var det mattefinal i Stockholm.

Maj var en otroligt härlig månad. Jag konfirmerade mig så där slapp jag att sitta i olika kyrkor och församlingshem varannan helg. Jag fick min kära MacBook och hade det allmänt bra.

Juni och skolan började ta slut. Hade nästan ingenting att göra i skolan för att tid gick åt att jobba med mattearbetet som skulle redovisas i Norge på den nordiska finalen. På nationaldagen tog vi fyra och läraren bussen till Malmö, tåget till Kastrup, flyget till Oslo och sen vidare till Trondheim. Tävlingen gick inte så bra men vi hade det jävligt roligt. När vi kom tillbaka var vi lediga en dag sen var det skolavslutning. Lovet började med en skön resa till Rhodos.


301210Hej.
Ligger hemma i älsklings säng och gör ingenting. Som vi har gjort hela dagen. Ska väl snart hem medan han tränar. Sen kommer han till mig för imorgon ska vi till Hestra och åka skidor med min familj. Ska faktiskt bli roligt :)
Hejdå!

Monki


Body från Monki. Köpt på rean igår för 100 kronor. Kunde bara inte låta den hänga kvar...

Jeffrey Campbell copies


*kär*

Idag vaknade jag bredvid min älskling vid 11. Åt bullar till frukost och spelade uno med min syster. 12:40 tog vi bussen ner till stan där vi gick runt och fikade. Tog bussen hem till Sebastian och sen dess har vi bara legat i sängen och tagit det lungt. Gjorde en liten pizza och åt den med.
Nu väntar vi bara på att klockan ska bli ett så vi kan se Sverige-Ryssland matchen. Kommer förmodligen däcka övertrött strax innan fyra. Har en hel del powerking så ska förhoppningsvis inte somna under matchen. Hahaha.


Kings and queens

Lite saker från H&M jag hade kunnat tänka mig till sommaren. Tyckte däremot att det var lite för få roliga och fina kläder i katalogen iår. Men bikinin var iallafall riktigt fin!


Årsresume 2010; Januari-Mars

Jannuari började otroligt bra. Nyårsfirande med vänner och familj (och Anna, Linn och Carolina). Nätterna tillbringade jag framför Skins, JVM, NHL och MSN. Jag och Anna åkte skridskor på Flaningen en del gånger. En gång var även Sebastian och William där.
Jag och den andra Anna såg Avatar i Höllviken. 3D och vi sat längst fram. HAHAHAH. Skolan började och jag var rätt emo för det.
Spenderade för mycket tid i kyrkan med konfirmationsgruppen och i slutet av Januari åkte jag till Branäs för att åka skidor.

Februari började i Branäs med en veckas skidåkning. Otroligt roligt förutom att jag saknade en människa och inte mådde så jättebra pga min kära mage. TIllbaka i skolan fick jag reda på att vår klass hade gått vidare till Stockholmsfinalen i Sigma 8. Jag och Anna såg Neverstore på KB. Jag blev tillsammans med Sebastian och var allmänt skitglad.

Mars började nog med snö antar jag. Jag fick mina fina svarta skor från HM. Hade det allmänt chill i skolan. Nästan inga läxor och all tid gick åt mattetävingens arbete. Majsen fyllde 15 och det firades på McDonalds, samma dag hade jag och Sebastian 1 månad och jag fick feber. Ha! Alla luncher gick vi till Willys för att köpa powerking och Majsen var allmänt speedad.

 


Your such a smiling sweetheart

JULAFTON. Funderar nu helt ärligt på att börja blogga igen. Fick lite inspiration till det nu. Ha.
Men iallafall. Det har varit en jobbig höst med allt vi har haft i skolan. Jag har aldrig pluggat så mycket som jag gjort nu. Det gav resultat iallafall. Höjde 6 ämnen fick 6 MVG, 8 VG och 3 G. 260 poäng.
När jag inte varit i skolan och drygat har jag mest varit med Sebastian. Det känns helt sjukt att det är jullov nu och jag inte behöver tänka ett skit på skolan. SÅ JÄVLA HÄRLIGT.
Idag skulle jag igentligen vaknat upp bredvid min älskling men detta jäva snöoväder här i skåne dödar för mig! Fast lite roligt var det ändå när jag och mina systrar var ute igår.
Jag såg fram emot att sova länge idag men såklart är Malva så uppspelt att hon väckte mig. Inte alls så trevligt. Nu ligger jag i min säng, läser bloggar och lyssnar på musik. Senare ska vi till mormor och morfar där även farmor och farfar är. Och ikväll ska jag träffa min älskling.
Eftersom jag vet i stort sätt vad allt är som jag ska få ikväll så längtar jag bara tills jag ska få det. Har ju köpt mer än hälften av sakerna själv. Hahaha.
Nu ska jag äta en riktigt nyttig frukost bestående av powerking och center nugat. Mina droger ♥

RSS 2.0