Dr Martens Felicity 8-Eye Black

Detta är vad jag vill ha på mina fötter i höst!

29:e juni 2012

Godmorgon. Idag regnar det, igen... Ligger själv hemma hos Sebastian just nu men ska snart röra på mig. Ska ner till stan och föra över pengar till mamma så hon kan betala min resa. Åker om 22 dagar till hotell New Garden strax utanför Side. Längtar så mycket! Ska troligtvis beställa lite från taxfreen med.
.
Sen ikväll ska jag och Seb ut till Beddinge för att äta och sova där. Imorgon ska det tydligen bli väldigt bra väder så det får man ta vara på!

28:e juni 2012

Hejhej! Har hängt ute i Beddinge hela dagen med lillasyster och mamma. Legat någon timme i solen och så. Kvällen ska spenderas med min pojkvän och vampyrerna i Vampire Diaries!
 

27:e juli 2012

RESA TILL TURKIET BOKAD!!!!

26:e juni 2012

Jag och min finaste på Nathalies student den 15:e.
.
Den 15:e var jag på tre studenter, den 18:e träffade jag fem fina tjejer, den 20:e var jag och Anna i stan, den 22:a firade jag midsommar, förra helgen var underbar och idag har jag jobbat med farfar. Dessutom letar jag resor konstant och hoppas på att kunna boka en nu i helgen! Inte konstigt att jag inte har tänkt på bloggen särsklit mycket.
.
Betygen börjar trilla in nu, har för mig att de ska vara satta innan fredag. Fem A än så länge så jag är riktigt nöjd. Har till och med varit ute och joggat en runda, vilket inte händer ofta. Resten av kvällen ska jag ha Vampire Diaries maraton. Sover själv inatt. ♥

22:a juni 2012

IDAG HAR JAG BLOGGAT I FYRA ÅR, MER ELLER MINDRE. GRATTIS TILL MIN BLOGG!

Gossip Girl Season 5

2012-09-05 Längtar!

20:e juni 2012

Vaknade för mindre än en timme sedan helt ensam hos Sebastian. Han har sommarjobb i tre veckor. IDAG BÖRJAR MITT SOMMARLOV PÅ RIKTIGT! Riktigt jävla skönt! Idag ska jag till Anna och troligtvis ligga ute i solen.

19:e juni 2012


Love is not a maybe thing, you know when you love someone.

Läste precis ut LA Candy serien och väntar i nästa vecka lite ny läsning i form av första boken av Vampire Diaries och Körkortsboken!

17:e juni 2012

Älskar pastellfärger och är väldigt sugen på de rosa shortsen. 99 kronor från HM.

Dresses

Imorgon ska jag på klänningsjakt till midsommar och skolavslutningen!

13:e juni 2012

Är på väg hem från Sebastian nu. Har inga planer för dagen men hade tänkt att baka något gott senare idag. Om en vecka har vi skolavslutning men det känns redan som sommarlov. Rätt så skönt!


12:e juni 2012

Skickade precis in det sista arbetet för detta läsåret. Dessutom det absolut sista arbetet i spanska för resten av mitt liv. Freedom!

Foxy Spike

Älskar modellen, älskar färgen, älskar nitarna, älskar allt!

11:e juni 2012

Tillbringade dagen vid Sövdesjön med en liten del av klassen. Kan inte säga att gå i två timmar är det roligaste som finns. Men nu är det inte mycket kvar av denna terminen!

10:e juni 2012

Hejhej. De senaste dagarna har varit fulla med skoluppgifter. Har ett litet arbete kvar och sen är det slut. Imorgon ska vi iväg och paddla. På tisdag och onsdag är jag ledig men det är vanlig dag på torsdag. Är lektionsfri på fredag och då tar treorna på min skola studenten. Nästa vecka igen har jag några få lektioner på måndag och tisdag och på onsdag har jag skolavslutning.

Saknar Hawaii...

 


Postcard killers

Lite mer underhållning än språksociologi. Tyvärr...


Ombre

Känner att mitt hår har blivit lite tråkigt på senaste tiden. Känner för att göra något roligt!

4:e juni 2012

Skrivit närmre 2000 ord på mitt arbete om Successionsordningen det går bra nu och jag börjar närma mig slutet. Fattas bara en slutsats och lite källor. Sen ska jag läsa på till svenskprovet imorgon. Ledig på onsdag denna veckan. Nästa vecka har vi en friluftsdag och jag är ledig två dagar. Den 20:e har vi skolavslutning och gud vad jag längtar!

3:e juni 2012

Gömmer mig bakom allt mitt hår. Haha ;)

Sitter bänkad framför Big Brother finalen och hejar på Hanna. Vi hörs igen imorgon!

Pearl Harbor

Har precis sett Pearl Harbour med min älskling. Hårvisningen idag gick riktigt bra och mitt bland alla regnskurar var det faktiskt sol när vi gick.


2:a juni 2012

Igår hade jag på mig detta:
Jeans - Gina Tricot • Tröja - Zara • Skinnjacka - H&M


RSS 2.0