30:e oktober 2012

Äntligen har jag också höstlov!

Hade sista delen av period 1 idag, en redovisning till Dragons' Den. Mina två VTFF dagar är slut och nu har jag fem dagars lov. Känns riktigt skönt fast att vi har en inlämning och att jag måste räkna matte under veckan för att hålla min planering. 3 perioder kvar till sommarlov!

Ligger nu i min säng och väntar på att Seb ska komma från sin träning.

Här är en bättre bild på min bokhylla!


29:e oktober 2012

Detta är vad jag håller på med just nu. Arbetet ska vara inne på fredag så det är bara att kämpa och se till att det blir färdigt. Riktigt roligt ju...
 
Idag ska jag in till skolan för att presentera vår företagidé till Dragons' Den. Kommer typ ta 10 minuter och efter det ska jag och Seb åka ut till Emporia och gå i affärer och äta där. Får se vad vi gör efter det. Ha en bra dag!

28:e oktober 2012

Äntligen klart!


New in

Detta fick följa med hem från IKEA igår.


25:e oktober 2012

Bästa med denna dagen är att jag fått min lön, startat ett E-kontot, blivit färdig med Dragons' Den uppgiften, kan matten till provet imorgon. Dessutom kan jag se några avsnitt House och Private Practice innan jobb och efter jobbkommer Seb hit och sover. Bra dag!


24:e oktober 2012

Slutade mycket tidigare än vanligt idag så åkte en runda till IKEA. Hittade precis det jag letade efter och åt en korv. Man kan inte vara där utan att äta korv?!?!

Ska hem nu och om 2 timmar ska jag ner till Trelleborg. Ikväll ska jag träffa Seb!


22:a oktober 2012

Fyra timmar i skolan gick fort idag. Åkte direkt hem och målade och nu kollar jag på House. Ska även plugga på matteprovet jag ska ha på fredag och Seb kommer om ett par timmar.


21:a oktober 2012

Rummet börjar bli klart. Bara bokhylla/sänggavel som ska byggas nu. Var på IKEA igår och köpte spegel och en byrå till rummet och monterade det idag. Målar just nu om mitt nattduksbord.

För övrigt så har jag bara tagit det lugnt idag. Vaknade rätt sent och har gjort färdigt min redovisning i Internationell Ekonomi till imorgon. Snart är det Solsidan. En bra söndag alltså!


17:e oktober 2012

Har inte så mycket kvar av målningen på rummet nu. Längtar till allt är klart så jag kan sätta upp mina hyllor och åka till IKEA och köpa nya saker.

Min tapet. Lite ljusare rosa i verkligheten. (Och absolut inte gul!)


14:e oktober 2012

Imorse blev jag hämtad av mamma och pappa för att åka iväg och kolla på tapet. Hittade en riktigt fin som ni får se när den är uppe. Pappa har även börjat måla väggarna så min säng står typ 50 cm från dörren och alla mina saker är i vardagsrummet. Riktigt kul!


13:e oktober 2012

Förbereder för renoveringen av mitt rum och håller på att tömma rummet på saker nu. Längtar till det är klart!


Never let me go, never let me go.

Böcker jag vill läsa inom den närmsta tiden.

Black wedges

Tyckte att det var dags att byta ut mina svarta kilklackar till ett par nya. Så söndergångna som de var!

399 kronor från HM.

Hehe.. På tiden va?


12:e oktober 2012

En timme efter att jag kom hem igår kom Seb till mig. Skönt att inte behöva sova ensam. Idag har jag två lektioner sen är det helg! Ska köpa sushi med mig hem som jag kan äta framför nya avsnittet av Vampire Diaries och Grey's Anatomy. Älskar fredagar!

Detta hade jag på mig innan i veckan. Tröja från Zara och jeans från Crocker.


11:e oktober 2012

Godmorgon. Där ar frost över allt där ute. Kallt är det också, tyvärr. Men solen skiner iallafall. Idag måste bli en bra dag. Har tre lektioner och ikväll ska jag jobba. Hoppas på att det går bra!


Zara Knit


8:e oktober 2012

Morgonfika på Espresso House och shopping på Zara. Bästa sättet att få en två timmars håla att försvinna.

Mois och jagär glada idag!


7:e oktober 2012

Godmorgon!

Idag ska jag på brunch hos mina kusiner och plugga en massa till provet i internationell ekonomi jag har imorgon och på tisdag.

Igår var det seriepremiär för Sebastian så var med och såg den matchen. Fick en bra anledning att inviga min nya jacka från Soaked in Luxury. Älskar den!


Earrings

Reafynd på Gina för 30 kronor. Nyansen stämmer inte riktigt på bilden utan de är silvriga!


5:e oktober 2012

Har precis skrivit ett prov i svensk gramatik och kan för första gången i mitt liv säga att jag kunde i princip allt! Känns riktigt skönt! Efter skolan ska jag hämta ut min jacka och följa med mamma och syster till Vellingeblomman.


3:e oktober 2012

Godmorgon. Det gick bra på jobb igår så det var trevligt att inleda den nya månaden på det sättet. Är på väg till skolan. Har en lång dag idag men det ska nog gå bra. Känner mig inte trött fast att jag inte sovit så mycket. Efter skolan måste jag plugga till allt vi har den närmsta veckan.


RSS 2.0