28:e juni 2013

Har det riktigt bra här nere på Gran Canaria. Playa de Amadores är sjukt fin, betydligt större än Waikiki beach och här är lagom varmt. Men självklart så ska Saharavärmen komma in på söndag eller måndag. Den gör det två gånger om året så vet inte om vi ska se det som tur eller otur med 38 grader och varma stormar. Ikväll ska vi in till Puerto Rico och gå och kolla lite, har det så bra!

Playa de Amadores

Nu åker vi! Mormor och morfar har Wi-Fi i sin svit så kommer förmodligen att kika in här och publicera ett inlägg eller två under resan. Har ett par tidsinställda inlägg som dyker upp. Kommer ha det så underbart under dessa veckorna!
 
Tidsinställt inlägg, är på väg till Gran Canaria.

26:e juni 2013

Nu åker vi!


Tomorrow

Myskväll med pojkvännen, jordgubbar, choklad och SATC. Ska nog klara mig utan detta i två veckor!


25:e juni 2013

Planer för dagen: Fixa allt som ska bli färdigt inför resan imorgon. Mindre än 24 timmar kvar nu!

Först: Frukost!


24:e juni 2013

Började dagen med att ta bussen in till Trelleborg för att hämta två böcker på biblioteket. Tog sen bussen in till Malmö för att köpa träningsshorts och en vattenflaska. Här hemma har jag legat en stund i solen, läst ut Harry Potter och packat lite. Nu laddar jag upp inför träningen om en halvtimme. Sista passet innan vi åker!


23:e juni 2013

 

Addicted

Tre saker jag behöver och vill ha. Får kolla in på H&M på måndag när jag ska in till Malmö!
 

22:a juni 2013

IDAG FYLLER MIN BLOGG 5 ÅR!
 
Turiket 2008
 
 
 
 

Midsommar


21:a juni 2013

Godmorgon! Pigga och vakna? Jag är vaken men inte pigg. Tränade igårkväll och om 1,5 timme ska jag och mamma träna ett pass IW. Tredje passet i rad denna vecka och passet igår dödade dessutom mig. Ikväll ska vi vara ett par tjejer hos Patricia och grilla så jag har något att se fram emot när jag står på crosstrainern.

De hade extrapris på Valio Pro Feel. Vilket förövrigt är den godaste kvargen/yoghurten som dessutom är laktosfri!


You don’t always win, but every time you lose, you get better

Idag är en bra dag. Jag mår så fruktansvärt bra just nu att det nästan är löjligt. Första sommarlovsdagen spenderades ute i en solstol på terassen. Låg där och läste Harry Potter i någon timme. Åt den godaste pasta peston på länge och tränade ett pass indoor walking. Är nu hos min finaste och kollar på film.

Saker jag är stolt över: Mina betyg. Att jag byggt upp en bra kondition och tränar regelbundet. Jag har ändrat mina matvanor något sjukt och mår fruktansvärt bra av det. Har precis fått en anställning på SmartStudies. Och sen är där mycket jag är tacksam över, men den listan är för lång för lång för att skrivas här. Men mina vänner står överst.

Bild på min finaste lilla katt som snart fyller ett år. Tänk vad tiden går! Och ibland, bara ibland, är det fruktansvärt härligt att bo där vi bor!

 
 

19:e juni 2013

Det närmar sig nu!


17:e juni 2013

Har två timmar kvar i skolan imorgon innan sommarlov och så ska jag skicka in mitt anställningsavtal. Det går bra nu!


16:e juni 2013

Sitter i köket och sammanställer den sista uppgiften i samhällskunskap innan sommarlovet. Är nu 3 timmar ifrån sommarlovet och det ska bli så jävla skönt!
 
Idag har jag faktiskt sprungit en runda. Jag sprang de där 5 kilometrarna jag haft som mål sen jag började springa efter jul. Har ju inte sprungit regelbundet sen dess men nu känns det som jag kommit in i ett riktigt flyt och tycker inte det är så jobbigt. Kanske ska tacka IW-n för det?
 

13:e juni 2013

Hade det inte varit för att jag har köpstopp sen jag sprängde månadens budget hade dessa två varit mina nu...
 

Hejhopp. Sista dagen för denna skolveckan är över och jag sitter hemma med ett stort leende på läpparna. Kan just nu säga med 90% säkerhet (litar inte på några utav mina lärare) att jag kommer få A i alla mina kurser förutom en. Så jävla härligt att få ett resultat på allt man slitit för under ett år!
Har totalt tre lektioner på måndag och tisdag nästa vecka. Känns sådär lagom roande men två av lektionerna är matte och det är det viktigaste av allt. Har även en utvärdering att skriva i samhällskunskap och sen är det sommarlov. 10 långa veckor av välförtjänt ledighet!
 

12:e juni 2013

När vi ändå håller på att prata böcker här kan jag visa min hög med sommarläsning. Den högra högenska få följa med till Gran Canaria.


11:e juni 2013

15 dagar till vi drar till varmare bräddgrader. Inte för att värmen här hemma är något att klaga på för tillfälligt. Redovisade idag på samhällen och det gick bra. Fick även tillbaka ett matteprov och hade nästan full pott. Riktigt skönt! Låg ute i solen och läste en bok när jag kom hem från skolan. Sen lagade jag mat och snart ska jag iväg och träna med mamma.


Running

Idag sprang jag en längre sträcka än vad jag gjort på flera år. Klarar jag 1,5 km till så blir det Trelleborgsloppet i slutet av sommaren!


10:e juni 2013

På schemat idag: Redovisning, betygsamtal, mattelektionoch intervju.


6:e juni 2013

Nationaldagen. Har sprungit en runda, köpt en träningstopp och två par skor, solat och firat farfar som fyller år idag. Nu är jag hemma hos Sebastian och ska snart sätta igång en film. Mysig torsdag!

Jag idag:


Odd Molly Rib Jersey

Det blir lite mycket Odd Molly nu men dessa två ska få flytta in i min gardrob innan hösten!

5:e juni 2013

Började dagen med att skriva prov om källkritik i historia och hoppas nu innerligt att det gick tillräckligt bra. Tog bussen till Skegrie och powerwalkade hem därifrån och fick på så sätt även lite motion idag. Sen dess har jag legat ute i solen. Det gäller ju att ta tillvara på sommardagarna i detta land.


Summer

Klockan är knappt halv ett och jag har redan fått en massa saker gjorda. Har varit nere i stan och lånat böcker till mamma, lämnat tillbaka en klänning och varit på banken. Har även bokat in en intervju med SmartStudies och nu ligger jag ute i solen och äter kvarg till lunch och läser Sofie Sarenbrants nya bok Andra andningen. Kvar på listan över saker jag måste göra idag finns lusläsning av kunskapskraven i historia och historisk källkritik inför morgondagens kompletering. Fixar jag inte det får jag nöja mig med ett B.


4:e juni 2013

Köpte en strandklänning, en t-shirt och ett par shorts för 160 kronor igår. Lär behövas på Gran Canaria!


3:e juni 2013

Säger hej med en dålig webcam-bild. Ska snart dra iväg för att träna IW med mamma. Har varit i skolan idag, är ledig imorgon och har två lektioner på onsdag. Riktigt chill vecka! Fyller år om exakt tre månader och köpte min första present till mig själv idag, haha. Men det var ett fynd och kommer omöjligt hitta det för samma pris vid något annat tillfälle. Hittade även lite bra sommarplagg inne på H&M idag. Visar det senare!

RSS 2.0