28:e november 2013

Har åkt på en förkyldning. Igen. Skulle egentligen tränat idag men vågar inte då det inte gick så bra sist när jag blev dödssjuk. Vill inte riskera något innan jag åker till New York nästa vecka, känns bara dumt att ta risken. 
 
Så idag har jag haft två lektioner, religion och matte. Har fått reda på att jag fått A på tre prov så veckan har varit helt okej skolmässigt än så länge. Lämnade dessutom precis in första delen av gymnasiearbetet vilket är en väldig lättnad.
 
Imorgon har jag matte och sen prov i entreprenörskap. Har inte ens öppnat boken så får väl ta och göra det nu. Sen ska jag jobba på McDonalds mellan 16:30 och 22:00 så det blir en lång dag och på lördag väntar jobb på badhuset som vanligt.
 
Dagens klädsel och en ny klänning som kom hem i brevlådan idag!
 

27:e november 2013

Har haft en lång dag i skolan idag som slutade med ett besök på Lunds Universitet. Kom hem strax efter 18 och har gjort lite läxor. Bland annat så har jag börjat skriva på mitt gymnasiearbete.
 
Lånade en bok igår. Tillbaka till chick-lit!
Beställde något finfint från Nelly precis. Längtar så just nu...
 
 

The past few days

Har haft mina tankar på annat den senaste tiden. Det har varit en del i skolan med prov och inlämningar och jag har en hel del att göra innan jag åker iväg till New York. Tre av mina kurser slutar till jul. Helgen har varit lugn med jobb, mys och plugg. Idag är det dessutom 200 dagar till studenten. Fy vad jag längtar!
 
Blandade bilder från veckan:
Höstklädd.
Godaste kombon ever!
Mys med finaste Nova.
Hard work!
 
 
 

24:e november 2013


15:e november 2013

Shoppingdrömmar - Tre veckor kvar till en veckas shopping i New York.
 

14:e november 2013

Herregud vad fort dagarna går! Det känns som att det var fyra veckor kvar till New York igår men imorgon är det bara tre veckor kvar. Sjukt läskigt i alla fall.

Än så länge har denna veckan fyllts av läxor, prov, körskola och träning. Idag har jag två lektioner och sen ska jag träna. Skönt att jag har kommit igång med träningen ordentligt igen!

Blandade bilder från veckan:
Har gått runt i dessa snyggingarna.
Det fastnade en massa skumgummi runt Tigers klor, haha!
Har haft tråkiga lektioner. Här psykologi. 
Läst lite ur Economista.

6:e november 2013

En månad tills vi sitter på flyget över Atlanten till New York! 5:e november 2013

Började dagen med 1,5 timme på körskolan. Nu är jag på väg in till skolan för att ha lektioner i 3 timmar och direkt efter skolan ska jag till McDonald's och jobba i 4,5. Effektiv tisdag!

Jag läser alltid i perioder och börjar oftast mer än en bok åt gången. Just nu är jag halvägs genom "Beautiful Creatures" och har läst några kapitel ur "En man som heter Ove". Har läst ovanligt mycket deckare på sista tiden och har inte läst speciellt mycket ungdomsromaner på senaste tid. Hittade två böcker inne på biblioteket igår så nu ska jag läsa lite ungdomsböcker!4:e november 2013

Och så var det måndag igen...

Ska snart bege mig mot körskolan och efter det ska jag till skolan för en lektion i engelska. 

I helgen har jag inte gjort mycket. Fikade med Anna i fredags och sen åkte jag ut till Beddinge med familjen och sov där. Jag har pluggat lite och igår jobbade jag i ett par timmar. Lovet har i alla fall varit bra!

Frukost idag: Riskakor med Philadelphia Paprika och skinka, kvarg smaksatt med Fun Light Wildberries och Blueberry Muffin te. RSS 2.0