Missing You

Planer jag hade för denna kvällen: Bädda ner mig i sängen med något gott att äta och några avsnitt utav Gossip Girl. 

Vad jag gjorde: Pratade med Moa i nästan två timmar. 

Det där med tidsskillnaden är svårt. Nu är det okej när jag har vänt på dygnet men med nio timmars skillnad och att vi båda har relativt fasta tider vi sover på gör att det inte mycket tid över. Men guld värt att prata med henne så här. Hoppas så mycket på att vi kan träffas i Miami till sommaren eller att jag är hemma när hon förmodligen kommer hem en sväng till Sverige i sommar. Saknar min Mois 😔

Tiden rusade iväg och en bild på världens sötaste Tiger. Årsresume 2014

Hur har året 2014 varit för dig? Året har varit bra. Jag har avslutat ett kapitel och börjat ett nytt i mitt liv vilket har varit både kul och spännande. 
Bättre än förra året? Både ja och nej. Förra året hade en hel del otroligt bra stunder som varit svåra att toppa men jag har vuxit otroligt mycket som person detta året så det är ett plus. 
Vilka länder besökte du? Var i Turkiet en vecka i början av april med Sebastian, sen blev det en endagstripp till London med Wilma i maj. I juli besökte jag Turkiet ytterligare en gång tillsammans med familjen, vi var även en helg i Danmark tillsammans. 
Någonting du aldrig kommer glömma från år 2013? Studenten!
 
F11Ek på lärarmiddagen under studentveckan. 
 
Har du sagt jag älskar dig till någon? Självklart.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Ja då!
Har du gjort någonting du ångrar? Det tycker jag inte att jag har. 
Har du skämt ut dig? Hahaha, förmodligen men det är väl bara kul, eller? Kan oftast skratta åt det själv.
Har du ljugit för en vän? Nej. 
Har du ljugit för en bästavän? Samma svar där.
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Nej. 

Frida och jag på studenten. 
 
Har du hittat en ny låt som du älskar? Ja det har jag väl gjort men det är så många att jag inte kan skriva ner alla. 
Någon/några låt/låtar som kommer påminna dig om året som gått? Greyhound som vi sprang ut till på studenten väcker ett och annat minne. Sen allt som spelats på radio kommer ju förknippas till detta året. 
Har du kysst en främling? Nepp.
Har du varit kär? Ja, i Sebastian. 
Har du blivit bättre på något? Att acceptera mig själv för den jag är och inse vad jag är kapabel till.
Bästa händelse år 2014? Studenten och att jag blev antagen till juristprogrammet i Lund. 

Jag och Wilma i London. 
 
Vad fick dig att må bra? Framför allt träningen. Detta året har jag utvecklats något enormt och jag har tränat regelbundet hela året. 
Vad skrattade du åt? Jag delade ett och ett annat skratt med min gamla klass i år. Bästa skrattet var åt Linus på vår 12 dagarsfest hos mig. 
Vad spenderade du mest pengar på? Med fyra bokade resor under ett år (Turkiet, London, USA, Turkiet) så har mycket pengar spenderats där. Men annars har jag lagt mest pengar på min träning med kläder, skor och tillskott och så. 
Vad gjorde du på din födelsedag 2014? Jag var i skolan på förmiddagen och på eftermiddagen träffade jag min gamla klass på Espresso House på Hansa i Malmö för att fika. På kvällen åt vi god mat här hemma och tårta. 
 
Turkiet i april. 
 
Lärde du känna några nya människor? Ja har kommit Robyn som jag jobbar med betydligt närmre under detta året plus att jag lärt känna en hel del nya människor sen jag började plugga i september. 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? En massa saker. Bland annat att plugga på universitetet. 
Vad önskar du att du gjort mindre/mer? Jag är ganska nöjd med året men jag önskar att jag njutit mer av tiden och stressat lite mindre.
Vad ser du mest framemot år 2015? Just nu ser jag fram emot att bli klar med min uppsats och kunna påbörja termin två av mina studier. Sen ser jag fram emot min månad i Miami och veckan med Sebastian i Turkiet. Ser även fram emot min stora utmaning tränings- och kostmässigt. 

#3586 - Saturday

Hallå igen! 
 
Julen var riktigt mysig i år. Lille julafton firades hemma hos farmor och farfar med kusinerna. Julafton firades hemma hos mormor och morfar med familjen. Proppmätt och nöjd så var denna julen slut, igen. Vaknade dock upp till snö den 25:e, tyvärr. Snö står aldrig högt upp på min önskelista men sol står destu högre upp och med det högtrycket vi har haft de senaste dagarna så har jag fått se relativt mycket sol och det glädjer mig.
 
Julklapparna blir färre med åren, kommer ihåg när man fick hur mycket som helst när man var liten. Men jag är inte missnöjd för det för jag fick riktigt bra saker. Av mamma och pappa fick jag ett par Nike Air Max Thea som jag velat ha överlänge. Av farmor och farfar fick jag en rosa remix blouse från Odd Molly. Av mormor och morfar fick jag ett par träningstights från Blonde Destroyer. Av min faster och familj fick jag Superlicious! av Sofi Fahrman. Precis det jag ville ha så jag är riktigt nöjd. 
 
Igår var jag och Sebastian inne på mellandagsrean på Emporia med mamma och pappa. Fick med mig lite underkläder och ett par pyjamasbyxor från H&M och en kudde från Lexington. Roligare än så kan inte mellandagsrean bli. Det var flera år sedan jag besökte den, brukar ändå inte behöva något precis efter jul direkt. Nyårsklänningen är redan köpt, annars brukar det vara det jag letar efter.  
 
Igår så var det också dags för JVM i hockey igen vilket har en lite extra varm plats i mitt hjärta. Dels så är det fruktansvärt roligt att kolla på och dels så är det för att det är av den anledningen jag och Sebastian började prata för nu fem år sedan. Detta året blir det dock bara matcher från soffan men det är inte tråkigare att kolla för det. 
 
Söta kudden jag fick med mig hem igår.#3585 - Wednesday

Jahapp. Nu har man varit borta från bloggen ett tag... Igen. Har absolut ingen bra anledning till detta mer än att jag inte är så pepp på att blogga just nu. Det finns inte nog med svordomar för att beskriva mitt hat över denna årstiden här i Sverige. Denna eviga, gråa, regniga, blåsiga och kalla förbannade jävla höst. Längtar till nyår, då vänder det iallafall mentalt. Lär väl dock inte få se solen före juni då jag sticker till Miami.
 
Just nu längtar jag efter en massa saker. Saker som jag vet kommer vända (eller förhoppningsvis vända) på mitt humör. Först och främst vill jag ha reda på mitt resultat på tentan jag skrev förra veckan. Det kändes rätt så bra så jag hoppas i alla fall att jag är godkänd. Sen så vill jag ha julafton och allt mys där omkring. Det är det mer eller mindre ända bra med denna årstiden. Vidare vill jag ha nytt år. Jag vill att vecka 6 ska närma sig då jag ska utmana mig själv till tusen. Sen blir allt bara ljusare och ljusare och i sommar väntar Miami och en vecka i Turkiet med Sebastian. Vilken sommar det ska bli. Men innan dess så ska jag njuta av varje liten solstråle som lyser upp Sverige under våren. 
 
Deppigt inlägg, jag vet. Just därför jag inte bloggar så mycket. Ska skriva ett långt inlägg inom de närmsta dagarna och gå igenom bra saker som hänt den senaste tiden. För det dyker upp bra tillfällen då och då med. 
 
Denna lilla sak ska jag nog se till att ha i min resväska i sommar! Bikinin då, såklart...
 
 

#3584 - December

Vi kan ju lugnt komma överens om att det var väldigt länge sedan jag bloggade. Tiden har gått åt till plugg, träning och jobb. För tillfället så sitter jag och tentapluggar inför nästa veckas tenta. Fram till på måndag är det bara plugg som gäller och sen efter det är det lov kombinerat med uppsatsskrivning. Det ska bli så fruktansvärt skönt, det enda jag har kvar inne i Lund nu är tentan. Måste visserligen sitta lite på biblioteket innan jul med men det räknas knappt. 
 
Idag tränade redan innan min genomgång i skolan och jag var hemma vid tre. Ska läsa genom en bok nu och flika upp de andra och sen är jag klar för idag. Det händer inte så mycket mer i mitt liv nu.

RSS 2.0