#3583 - Monday

Måndag igen trots att jag var bergsäker på att det var tisdag imorse när jag vaknade. Lite väl mycket önsketänkande dock. Men dagen har gått undan ändå. Seminarium imorse, jobb och träning nu i eftermiddag. Dock besviken på mig själv då jag brutit min 12-dagars svit utan godis med tre dagar med. Men det går nog bra ändå ska vi se. 

Planerna för imorgon: Sova, sova, kolla på Vamps, sova, ta emot leverans, sova, läsa, sova, sova, hämta paket, sova, träna, sova, sova, sova och förbereda onsdagens seminarium. 

Denna lilla snyggingen fick jag i förra veckan som tidig julklapp av mig själv och Sebastian. Så himla nöjd! Från By Malene Birger 😍

#3582 - Thursday

Halloj! Idag var jag som en zombie enda fram till klockan 11 trots att jag sovit mina timmar inatt. Anledning till detta var förmodligen att jag typ somnade på bussen på väg till Lund, vilket inte är det bästa. Aja, jag klarade av dagen ändå och kände att jag fick ut lite av genomgången vi hade. Däremot så åkte jag direkt till Emporia efter jag var klar i Lund för att shoppa lite. Behövde ett par nya jeans då jag spräckte mina favvisar tidigare i veckan och så köpte jag två fina toppar.
 
Denna veckan har jag lagt så otroligt mycket pengar på mig själv och jag kan säga att det var ett bra tag sedan jag gjorde det! Sen i slutet av augusti så har jag inte lagt många ören på min gardrob. Har typ köpt två träningslinnen sedan dess så det var dags för en liten uppdatering. Något plagg till och jag klarar mig ett tag till framöver. Kommer ihåg när jag gick på högstadiet och köpte kläder var och varannan dag, det är helt andra puckar nu för tiden, haha. Men i alla fall, en MacBook, ett laptopfodral, en väska, två toppar, ett par jeans och lite prottebars rikare och några tusen fattigare är jag denna veckan. Tur då att jag jobbar tre gånger denna veckan, haha.  
 
Livet då? Det rullar på. Dagarna flyter på som de ska, är lite svårstartad nu för tiden då jag helst av allt ligger och gömmer mig under täcket med en bra serie på datorn. Vill bara att hösten och vintern ska vara slut, hatar denna årstiden utav hela mitt hjärta. En veckas jul hade räckt, sen hade det gärna fått vara sommar året runt. Har väldigt svårt för att ta mig till gymmet men när jag väl är där så går det sjukt bra. Fyra pass får jag in denna veckan så det är inte så fruktansvärt dåligt ändå. Längtar till jag ska börja köra kondition igen, saknar att springa, men det får vänta ett tag till. Dels för att jag vill bygga mer muskler och sen för att jag inte vågar köra högintensiv träning då jag mer eller mindre varit småförkyld i ett sen min första förkyldning nu på hösten. Btw, har inte ätit godis eller annat skit på 11 dagar, det går framåt!
 
Godaste på länge:

#3582 - Wednesday

Fy fan vad det är kallt ute idag! Igår tyckte jag det var hyfsat varmt och trodde det kanske skulle hålla i sig men nej, ny fryser jag. Längtar redan till jobb ikväll då jag ska få spendera en timme i varmvattensbassängen. Men innan dess så har jag en föreläsning att gå på, jag ska lämna in mitt PM och träna. Efter jobb så ska jag förbereda morgondagens uppgifter och lägga mig tidigt. Av någon dum anledning börjar jag 8:00 imorgon och går till 11:00...

Gårdagens bästa var utan tvekan, mitt träningspass, att träffa Sebastian och dessa:#3581 - Saturday

Bloggen har utan tvekan hamnat lite efter den senaste tiden. Höstlovsveckan, som inte alls var ett höstlov för min del gick riktigt fort. På tordagen så körde jag och mamma upp till Ullared med mina systrar för att handla lite. Vid lunchtid på fredagen åkte hela familjen till Danmark för att spendera helgen på Lalandia. Det blev en mysig helg det där. Denna veckan så började jag träna igen och det har gått riktigt bra också, hoppas jag inte åker på fler förkyldningar nu. Igår fick jag reda på tentasvaret, hade 40/50 vilket är 80% och således också AB vilket var riktigt skönt. Nu är det fyra veckor till nästa tenta så det är bara till att plugga på, har även en inlämningsuppgift till på torsdag men den är riktigt lätt så det är inga problem.
 
Det är inte ofta jag och Sebastian kan ligga och dra oss i sängen nästan en hel dag under helgerna. Vanligtvis så jobbar jag på lördagarna och han har match varje söndag så idag när jag var ledig så tog vi tillfället i akt och kollade på film en bit in på eftermiddagen. Köpte hela boxen med Harry Potter i Ullared för 179 kronor så nu betar vi av film efter film.
 
Imorgon väntar träning, plugg och match på Södan, en vanlig söndag med andra ord.
 

RSS 2.0