Pink Flowers

Så här fint har det varit i Trelleborg och I Lund den senaste tiden. Som jag älskar våren!

Body

Efter att ha spenderat tio timmar i skolan idag, varav fem timmar gick åt för en redovisning, förtjänar jag att bädda ner mig i sängen och vila i ett dygn. Detta är precis vad jag ska göra med, förutom att jag ska plugga lite och jobba imorgonkväll. 

Body kunde inte komma mer lägligt!

Nedräkningar

Nu går det fort. Har 12 skoldagar kvar, tre dagar varje vecka under fyra veckor kvar. Sen kommer tentan och efter den är det inte långt kvar till Miami. Denna sommaren kommer bli bäst!

Motivation
Fashionablefit

Fick i veckan även hem ett par grymt snygga träningstights från Fashionablefit för Nelly Sports. Dessa hade jag på mig idag under mitt axelpass, som för övrigt gick skitbra. Ligger just nu i sängen och försöker varva ner lite innan det är dags att sova. Börjar 8:15 både imorgon och på tisdag så ska sova tidigt. 

Kvällsupdate

Det rullar på ordentligt nu här i livet. Allt flyter på som det ska och det är inte många dagar kvar till jag blir fri från pluggandet. Just nu går pluggandet väldigt bra och jag känner mig rätt i fas. Inte mycket att stressa över där. I tisdags betalade jag slutfakturan för min resa, mindre än två månader kvar till avresa nu. Det lutar även mot att Moa kommer till mig i Miami och sen kommer jag få träffa henne hemma i Sverige med i början av augusti. Mitt nya träningsupplägg är helt underbart bra och jag är otroligt pepp. Styrketränar just nu fyra pass i veckan, kör eventuellt lite intervallöpning med och så cyklar jag tre timmar i veckan. Pressar mig själv lite extra de sista veckorna, jag börjar bli rätt nöjd. Ett stort mål är snart nått vilket känns extremt peppande. 

Helg väntar och sen en skolvecka på tre intensiva dagar, och mycket plugg hemma såklart. Men först ska jag sova mina timmar inför morgondagen. Godnatt. 

Reebok Crossfit

Dessa skorna låg nertryckta i min brevlåda helt i lagom tid till mitt benpass idag. Sen att jag beställde dem för elva dagar sedan är en annan sak. Avskyr Nelly för deras service är fruktansvärd och långsam, men de har ett bra och stort utbud så svårt att undvika att beställa därifrån. Betalade 550 kronor för dem och jag visste att jag skulle bli nöjd. Både pappa och Sebastian har samma modell så jag blev lite inspirerad. Har inte haft ett par träningsskor, bara löparskor och det är inte superbra vid böj. Tummen upp 👍🏻Helgen

Ibland får jag till sånna dagar där jag förvånar min lata sida något otroligt. Jag har varit i rörelse (inte legat i sängen) i över tolv timmar och det händer nästan aldrig. Var på gymmet tidigt imorse, lagade nästa veckas middag direkt när jag kom hem, pluggade en massa, städade, cyklade, såg på bio med Sebastian för att fira hans tjugoårsdag och så avslutade jag med ännu mer plugg. Imorgon väntar träning, plugg och jobb. Ingen skola förens på tisdag. 

Nu ska jag läsa en bok innan jag ska släcka lampan. Tänkte vara uppe i tid imorgon med. 

Längtar redan tillbaka till gymmet för morgondagens pass. 

Påsk

De senaste dagarna har mer eller mindre ägnats åt total vila genom att inte göra mycket och umgås med familjen och Sebastian. Sju veckor med mer eller mindre varje dag i Lund har tagit sitt och fem dagar totalt ledigt i sträck har suttit riktigt fint. Imorgon sätter det igång igen och jag är riktigt pepp. Har 19 dagar i Lund kvar denna terminen och sen börjar tre veckors tentaplugg inför tentan. Är riktigt taggad! 

Ska njuta den sista lediga stunden och bädda ner mig såhär:

RSS 2.0