Hösten

Vilken sommar det har varit alltså! Jag trodde inte efter sommaren 2013 att det skulle kunna bli bättre men denna sommaren har varit så otroligt bra, finns inte tillräckligt med ord för att beskriva hur bra den har varit. 
 
Har nu varit hemma från vår resa till Turkiet i nästan en vecka och de sista dagarna där var för min del helt underbara. Älskar att åka på charter! Sebastian skar dock upp foten på måndagskvällen så det blev inte lika roligt för honom. Men som kompensation sparade vi 350 lire så vårt resekonto blev gladare trots det tråkiga, men det var inte så farligt, han lever! 
 
I söndags var vi på ett fem timmar långt uppstartsmöte med jobb. Är inte längre simskolelärare i Trelleborg Kappsim utan i Trelleborg Sim, vilket ändå nästan är samma sak. Men jag bestämde mig helt säkert att jag ska fortsätta jobba där ändå, var lite tveksam innan, och förhoppningsvis kommer jag fortsätta jobba där under hela min studietid. Ska försöka klämma in så mycket utbildningar det bara går under hösten för att bli siminstruktör. Ska börja med en babysimutbildning nu i höst, är så taggad! Kommer jobba lördagar 10:45-16:15 och söndagar 8:15-10:00.
 
Eftersom hösten är på ingång och så även vardagen har jag försökt att starta upp lite smått igen med mina rutiner denna veckan. Har vilat rätt bra från alla måsten under sommaren vilket min kropp behövt både fysiskt och psykiskt efter en ganska lång och tuff vår. Kommer kämpa på och äta bra fem dagar i veckan och även ha som målsättning att träna fem pass i veckan. 
 
Skolan sätter igång igen på måndag och jag är ännu mer taggad inför denna hösten än vad jag var inför förra hösten. Nu vet jag vad som väntar mig och jag vet att jag klarar av det. Det stora målet är att inte skjuta upp saker så som jag gjorde under det förra året och ägna lite mer tid åt att plugga varje dag. Förmodligen kommer jag spendera lite mer tid inne på Juridicum med och efter jul kommer det bli ännu lättare när tågen börjar gå till Trelleborg. 
 
Har mycket kul att se fram emot i höst och stora utmaningar. Men jag ska kämpa på som aldrig förr och ta vecka för vecka. 
 
Blandade bilder från den senaste veckan.

Sunprime Numa Beach

Det händer inte mycket just nu. Jag och Sebastian åkte tidigt i onsdags morse ner till Turkiet för en veckas sol och bad. Hotellet är riktigt bra, riktigt riktigt riktigt bra för att vara korrekt, ett plus för att här inte är några barn och ett stort plus för rökförbudet vid poolen. Mina största problem består för tillfälligt av vilken sida av kroppen jag ska sola och vilken glass jag ska äta under eftermiddagen. 


RSS 2.0