Tentaplugg

Med 18 dagar kvar till tentan så har jag satt igång att plugga lite mer ordentligt till tentan vi har i mitten av januari. Tentan är på 15 hp och kursen har täckt mer än halva denna terminen så den är rätt stor vilket innebär att jag har hur mycket anteckningar, lagtext, rättsfall och kurslitteratur som helst att gå igenom. Min skidvecka i Trysil kommer nog mest bestå av tentaplugg, haha. Btw så klarade jag duggan. 
 
Julen har varit helt underbar. På julafton var vi hemma hos oss med mina kusiner och mor- och farföräldrar. Så underbart att alla var med och mysigt hade vi det. Jag fick några fina julklappar, men kan ärligt säga att i år var inte det höjdpunkten. På annandagen så var jag, mamma och mormor på Emporia för att kolla in mellandagsrean. Sjukt mycket folk var där, men jag kom ändå hem med något litet fint. Idag så mötte jag upp Robyn i Trelleborg och tillsammans gick vi och kollade i butikerna i stan och avslutade med en fika på Espresso House. 
 
Något som, precis som vanligt, är väldigt toppen med jullovet är att JVM drar igång på annandagen. Det var tack vare JVM för sex år sedan som jag och Sebastian började prata med varandra så JVM är lite speciellt för oss. Har  JVM från 2011 och 2012 färskt i minnet då vi satt uppe alla nätter hemma hos Sebastian för att kolla på matcherna och såklart 2014, då vi såg ett par matcher i Malmö, bra minnen. Sen så är det jäkligt skoj att titta på med så det är inte helt fel! Det blir en hel del NHL-hockey också nu när man för en gångs skull faktiskt är ledig och orkar vara uppe hela nätterna. Med tanke på hur bra det går för Caps, och hur dåligt det går för Ducks så är det riktigt kul att kolla. Inväntar med spänning mötet mellan Caps och Ducks i januari, haha. 
 
Nu ska jag bädda ner mig i sängen, ringa Sebastian och sen ta fram en riktigt bra bok i iPaden och invänta nattens match mellan Washington och Buffalo. Avslutar detta inlägg med två bilder från julafton. 

December

Lite svårt är det allt att ta in att det redan är december månad. Hur fort gick denna hösten egentligen? Hann ju knappt att blinka! Det sjukaste är att om två veckor så är det ett halvår sedan jag åkte till Miami. Ett halvår!?!? Det är ju en halv evighet...
 
Sen sist har det hänt en hel del. Jag fick tillbaka min tenta och Ba som betyg på den vilket kändes otroligt skönt. Tyckte inte det området var det roligaste men pluggade ändå en del och fick utdelning för det. I måndags så skrev jag en dugga vilken jag med väldigt stor sannolikhet klarade. Efter duggan så åkte jag, Hanna och Michelle och satte oss på Espresso House och åt frukost i ett par timmar. Alla föreläsningarna är även klara på T3 och nu väntar endast nio obligatoriska seminarium och en tenta, sen är jag klar med en tredjedel av juristprogrammet. Hur sjukt?
 
Annars då? Spenderade en vecka hemma hos Sebastian när hans mamma var bortrest. Lägligt nog var han träningsledig OCH matchledig den veckan så vi hann ta igen tid tillsammans som så lätt försvinner i veckorna. Jag har mitt plugg och jobb medan han har sitt plugg, jobb och träning. Blir samma sak varje höst när hockeysäsongen är i full gång, men vi tar tillvara på all tid vi får tillsammans vilket är guld värt. Har även varit på gymmet två gånger de senaste dagarna. Första gången på hur länge som helst. Prio är nu är att få upp min kondition till det den en gång var, saknar att springa något otroligt!
 
Imorgon har jag min sista skoldag denna vecka vilket ska bli så otroligt skönt. Efter ett flertal tuffa veckor men många timmars plugg ska jag äntligen få en "ledig" långhelg. 
 
Nästa gång jag kikar in här kommer väl vara vid jul, så säger god jul med denna bild på mitt luciatåg jag köpte på Vellingeblomman när jag var där med Linnea i härom veckan. 
 
 

RSS 2.0