Livet just nu


November

Äntligen en ny vecka, trodde aldrig att förra veckan skulle ta slut! Dagarna från måndag till torsdag såg mer eller mindre likadana ut, jag var i Lund mellan 9 och 11 och sen åkte jag direkt ner till Trelleborg för att vara på utbildning där till 17. Sen hem och plugga lite och slänga sig i sängen. I fredags var jag helt ledig, gjorde mer eller mindre ingenting på hela dagen, redan där kändes det som söndag, men nej... Lördag och söndag spenderades också på utbildning, denna gången inne i Malmö mellan 9 och 16. Men nu är det äntligen över och min utbildning för simlinjeassisten är färdig! Det kommer dröja ett tag till jag ska på utbildningar för jobb nu, men det kommer bli åtta heldagar till någon gång i framtiden. 

Det mest positiva med förra veckan var att jag fick in två långa träningspass trots att dagarna var så fulla. De ingick dock i utbildningen, haha. I tisdags simmade vi och igår hade vi typ "skolidrott".

Idag har jag valt att stanna hemma för att plugga. Har egentligen en föreläsning men känner att jag inte riktigt orkar med det idag, måste dessutom läsa ikapp det jag inte hann med i förra veckan, men än så länge är jag på god väg!

Ha en bra vecka!

RSS 2.0