Höst

Två veckor har än en gång lyckats gå sen jag sist uppdaterade här inne. Just nu har jag fruktansvärt mycket att göra, och så kommer det vara fram till i sommar igen känns det som. 

Sen sist så har jag skrivit en tenta i sex timmar, varit ute och tentafirat med Robyn och Emmi, jobbat varje helg, börjat en ny kurs och pluggat massor. Nästa vecka kommer jag kombinera sex heldagar med simkurser och fyra dagar i skolan med en bok på 350 sidor och lite annat smått och gott. Kommer vara så slutkörd på söndag kväll men förhoppningsvis går det bra och kommer vara värt det. 

Ikväll ser jag till att njuta framför en tvserie innan nästa veckas helvete börjar. Haha. 

Medtaget material till tentan förra veckan, bordet hade gärna kunnat vara en aning större! Dock så värt att skriva på datorn, vet inte hur jag tänkte när jag skrev de två första tentorna för hand...

Tentapluggsvecka

Bloggen står ovanligt tom just nu, mycket beror på att jag idag gått in på den sjunde och sista veckan av denna 10-poängskursen. På fredag väntar tenta och fram till dess kommer jag kunna rabbla ABL, KL och LOU utantill. Förhoppningsvis iallafall. 
 
Inatt vaknade jag av ett SMS från univeristetet om att hela LU skulle vara stängt idag så jag påbörjade mitt tentaplugg en dag tidigare än planerat, vilket var väldigt välkommet, behöver all tid i världen som finns just nu, och det är inte mycket!
 
Helgen har sett ut som mina helger brukar göra. Jobb mellan 10:45 och 16:30 på lördagen och mellan 8:15 och 10:15 på söndagen. Hinner knappt få håret torrt mellan jobbpassen men det är så mycket skönare att jobba lördag och söndag än onsdag och lördag som jag gjorde förr. 
 
Natten mellan lördag och söndag började även NHL-säsongen för Caps så jag var uppe och kollade på de två första perioderna av den matchen. Igårkväll blev det mer hockey då Trelleborg mötte Sölvesborg, tyvärr så förlorade de på straffar...
 
Hur man bäst kombinerar studier med jobb och sitt hockeyintresse. Sömnen blev lite lidande mellan lördagen och söndagen, men det tog jag igen inatt med över 10 timmars sömn, haha.
Resten av veckan kommer dock att spenderas med denna trevliga lilla hög med läsning!

RSS 2.0