Kungälv

Befinner mig just nu i Kungälv för babysimassistentutbildning. Åkte hemifrån redan 4:45 imorse och utbildningen satte igång 9:00 här uppe. Riktigt intressant och ska bli kul att verkligen bli behörig att undervisa babysim. Nu i kväll har vi varit ute och gått runt och köpte med oss thaimat till vandrarhemmet och ätit. Delar rum med Madde inatt och imorgon är det dags för den sista delen av utbildningen. Kommer hem någon gång imorgonkväll.

Monday

Ny vecka, nya tag... Eller inte. Jag är dödligt förkyld så det blir mer timmar sovandes i sängen än på gymmet denna veckan, jag som hade planerat att detta skulle bli min vecka. Det går trögt det här med träningen. 

Dagen bjöd på fyra timmars föreläsning och sen åkte jag med pappa hem från Lund. Nu ikväll har jag pysslat lite med min fotobok men såklart tog den dubbelhäftande tejpen slut så blev inte klar. Framkallade foton från Miami i förra veckan så ser fram emot att ha alla bilder på ett ställe. 

Imorgon väntar en heldag hemma med läsning om aktiebolagsrätt och jag hoppas på att jag ska vakna upp och må bra imorgon. Måste vara frisk till helgen då utbildning i Göteborg väntar!

Detta blir riktigt (rosa och) fint!

Back to the Future Hearts Tour


September

Vardagen har verkligen startat upp igen på riktigt och det är faktiskt rätt skönt att gå tillbaka till att ha lite normala rutiner. Nu har jag varit i skolan i två veckor och har även jobbat två helger. Jag känner att jag har kommit in i plugget igen för jag vet vad jag ska göra och hur jag ska göra det för att få det gjort så effektivt som möjligt. Det har blivit några timmar i källaren på Juridicum i förra veckan och det lär bli ett par fler timmar denna veckan. Skönt att inte behöva sitta hemma och plugga och få gjort allt när jag är inne i Lund.
 
Jobbet rullar även på och det känns riktigt bra inför denna terminen, vi har fått otroligt härliga barngrupper. Nästa helg igen ska jag upp till Göteborg för babysimassistentutbildning och sen i slutet av oktober väntar simlinjeassistentutbildning. För tillfälligt är mitt mål att gå alla utbildningarna som erbjuds för att jobba kvar på Trelleborg Sim under tiden jag pluggar. 
 
Två resor till England har även blivit bokade under de senaste veckorna. I februari åker jag och Wilma till Manchester för att se All Time Low, som jag såg på KB med Anna 2009. Jag har lyssnat på dem mer eller mindre enda sedan dess och det ska bli riktigt kul att se dem igen, fick dessutom konsertbiljetterna i födelsedagspresent av Sebastian. Sen i början av juni när min skola är slut åker jag och mamma till London för att shoppa och ha det mysigt i två dagar. 
 
Nu ikväll var jag och Wilma på södan för att kolla på träningsmatchen mellan Trelleborg och Limhamn. Trelleborg vann med 4-3 och Sebastian gjorde ett mål så det var kul. Älskar att hockeyn börjar dra igång igen, det är så himla skoj. 
 
Nästa vecka ser ut såhär. Har under den senaste tiden varken haft tid, lust, ork eller motivation till att träna men nästa vecka kör jag igång igen. Tror att efter tre veckor kommer det att ske på automatik igen, så som det gjorde i våras. Det kommer bli en aning med löpning än vad det blivit det senaste året men det är bara kul. 
 

20 år!

Idag är det min dag.

Det blev en riktigt bra födelsedag fast att jag hade en heldag i skolan med en håltimme på tre timmar. Jag, Julia, Mimmi, Hanna och Marie-Sofie gick och satte oss på ett fik och fikade under den tiden, så mysigt! 

Imorgon är jag ledig och då väntar plugg och förberedelser inför helgens jobb. 

Fick en väldigt god present av Marie-Sofie idag, blev så glad!

RSS 2.0