Julen 2016

Årets jul firades i fyra dagar och som jag har njutit (och ätit). Den 22:a var Sebastian, Wilma, Oliver, Max och Måns hos mig och byggde pepparkakshus. På lillejulafton var vi iväg hos Sebastians mormor där hans kusiner också var. Julafton firades hemma hos farmor och farfar där mormor, morfar och Sebastian också var med. Julfirandet avslutades på juldagen hemma hos mamma och pappa dit våra kusiner också kom. 

 

Pannkaksfrukost

Denna veckan var den sista vi hade i Lund innan tentan som är i mitten av januari och eftersom både Hanna och Michelle åkte hem i slutet av denna veckan passade vi på med lite filmkväll i måndags och pannkaksfrukost i tisdags. Nu framöver blir det julfirande i massor och tentaplugg i mängder. London 2016, Again

Tredje gången gillt detta året så blev det en resa till England och denna gången blev det två dagar i London tillsammans med Michelle och Hanna. Vi spenderade tiden med att shoppa, fika och insupa julatmosfären. Hotellet vi bode på var riktigt fint med världens bästa frukostbuffé och den italienska restaurangen vi hamnade på söndagskvällen vid London Eye tillsammans med Daniel och Jesper var helt på topp. Det var strålande sol båda dagarna och bara helt underbart att komma iväg lite.
 

RSS 2.0