Världens Bästa

Moa är äntligen hemma från USA! Det är helt sjukt, har träffat henne en gång sen hon åkte iväg i september 2014. Så igår träffades vi för en fika i Lund efter min föreläsning för att äntligen få prata på riktigt igen, så mycket tid att ta igen fast att vi har hållt kontakten när hon varit borta. Idag träffades vi igen tillsammans med Tedde, Seb, Dick och Ghandi på vårt stammisställe. Det är inte ofta vi träffas men när vi träffas är det precis likadant som det var när vi gick på Cyber tillsammans. Fast att det var ett halvår sedan sist vi träffades så känns det som igår. Nu är jag på väg hem efter att ha skrattat konstant i två timmar, imorgon väntar veckans sista föreläsning innan jag tar helg. Små saker kan göra en hel vecka bättre. 

Bra bild förutom att Dick blundar, haha. 

Trysil

Jag fick gräva fram och damma av mina röda Dynastars och åka utför på dem för första gången på tre år nu i veckan. Från söndag till fredag befann vi oss i Trysil för ett par dagars underbar skidåkning. Kallt om något var det, men efter denna skidresan kommer jag aldrig åka tillbaka till Sälen eller Branäs, så bra backar var där! 

Igår kom vi tillbaka hem efter alldeles för många timmar i bilen och idag satte jobb igång igen med familjesim. Här får ni lite bilder från veckan att titta på!

RSS 2.0