Donut

Startade dagen ute på skansarna med mamma och pappa. Det var helt vindstilla och varmt både i luften och havet, helt perfekt. Efter det körde jag ut till Sebastians moster och badade i ett par timmar. På vägen tillbaka svängde vi in om farmor och farfar för att prata lite och vi avslutade dagen med grillat hemma hos mamma och pappa. Perfekt sommardag. Imorgon väntar Bakken!


Rosé

Gårdagen blev riktigt rolig och jag lyckades med min mat, om jag får säga det själv, och det var kul att träffa Linus och Steffi igen. Idag blev det en fjärde dag i rad ute på stranden i Beddinge, jag har allt fått lite färg nu. Jag köpte sushi till middag idag, Sebastian är uppe i Göteborg så skulle äta själv, och sen drog jag till gymmet för att köra intervaller. Om det gick bra i onsdags finns det inte ord för dagens intervaller. Det känns riktigt bra! Har även hunnit påbörja den sista uppsatsen på sommarkursen. Satsar på att bli klar så fort som möjligt så jag kan lägga kursen bakom mig.

Bilder som sammanfattar de senaste två dagarna.


Riktig sommar

När jag för tredje dagen i rad ska sätta mig på bussen ut till Beddinge för att ligga på stranden så måste det ju vara riktig sommar. I onsdags åkte jag ut vid elva, där va riktigt fint då, och sen avslutade jag dagen med en omgång riktigt bra intervaller. Igår fikade jag först med Caroline på Espresso House innan jag åkte ut, det blåste en hel del men havet var varmare än i förrgår. Idag ska jag ta bussen 10:30. Ikväll ska jag få till lite träning och sen kommer Linus och Steffi på middag!


Söndag kväll

Tänkte mest skriva att jobbhelg två av fem är avklarad (fick ytterligare en helg, skulle vara halvvägs egentligen) och just nu är jag tröttare än tröttast efter att ha gjort ingenting i två dagar. Att ligga i sängen i en vecka hade varit mer händelserikt. Det som var mest spännande under dagens pass var att städa två toaletter, mest så ni förstår nivån på jobbet. Men ett jobb är bätre än inget jobb men är fruktansvärt glad att jag valt en inriktning på universitetet som utmanar tankeverksamheten lite. 
 
Nu så ska jag starta en film och förhoppningsvis somna framför den och sova i mååååånga timmar. Imorgon väntar löpning och diskussionsuppgiftsskrivande. 

Whooop

Eftersom jag nu för tiden mest tränar så har detta ofrånkomligt förvandlats till en träningsblogg. Gårdagens löpning gick oförskämt bra med tanke på att det var det tredje löppasset i rad på lika många dagar. Börjar få kontroll på min kondition igen, långsamt men säkert kommer den tillbaka. Igår när jag sprang rusade inte pulsen upp på över 180 som den gjort de senaste gångerna utan stannade under 170 och efter ett par minuters gång var den nere på 110 igen. Framsteg! En annan sak var att det kändes som att 11-12 km/h inte var så överjävligt att springa på som det var för en vecka sen. Ska nog klara av min mål!

Idag, och hela denna helg, väntar jobb ute i Anderslöv. Mer händelserikt än så kommer denna helgen inte bli. Klarade förresten min första uppsats på HP-kursen!

Åt godis igår, första gången på ett par veckor. Tror alltid det är godare än vad det faktiskt är... Märks väldigt tydligt när man varit borta från socker ett tag.


Stranden

Idag stod ett strandbesök tillsammans med mamma och Malva för dagens aktivitet. Vi låg och solade i lite mer än två timmar innan vi körde hem igen. Invigde min nya bikini som jag köpte förra veckan på H&M. Köpte den dels för att den är skitsnygg, dels för att den är rosa och dels för att jag kände mig väldigt fin i den. Lagade min goda pasta alfredo till middag innan jag cyklade (japp, jag äger en cykel för första gången på 10 år) till gymmet för att träna. Löpningen gick skitbra så ingen är gladare än jag. Höga ljumsken är dock inte riktigt inne på samma bana som jag.

Just det. Har visst en matchande vattenflaska också... Haha.


Lycka

Idag så började jag och Sebastian med att ta oss in till Emporia för att titta runt och fika tillsammans och vi slutade dagen med att träna tillsammans. Helgerna är guld värda när båda är lediga, vilket bara händer på sommaren, och bara varannan helg denna sommaren. Så kan det bli när hockey, plugg och jobb ska kombineras. Det är det lilla som räknas!

I alla fall, efter mina fem dagar i rad med träning och fyra dagar i rad med löpning tog jag en välbehövd vilodag igår. Låg raklång i soffan nästan hela dagen och betade av kurslitteratur inför nästa extremt avancerade uppgift på litteraturkursen jag läser. Detta gjorde susen för kroppen som kändes lätt när jag klev upp på löpbandet idag. Normalt sätt (läs; innan jag sluta träna) så är 10 km/h den hastigheten jag kan springa hur länge som helst på. Innan idag hade jag bara orkat hålla den hastigheten i 10 minuter. Idag klara jag dock av 5 km på 29:39, det vill säga ett något snabbare snitt än 10 km/h. Mycket nöjd! Nu laddar jag om för intervaller imorgon.

En obligatorisk spegelselfie innan jag drog till gymmet och en slutkörd Olivia mellan axelseten.


Workout

Herre min skapare. Det var inte igår jag körde fem träningsdagar på rad och det var nog mer än två år sedan jag sprang fyra dagar på rad. Fy fan vad skönt det är! Löpningen är det bästa, utan tvekan, hade kunnat springa varje dag om kroppen tillät det. Och det här med att min kropp känns som min igen, så länge jag försökt hitta tillbaka till den. Varför sluta jag ens? Jag börja visst plugga på juristprogrammet, host.

Konstaterat efter de senaste fem löppassen:
• Mina löparskor är typ de bästa jag någonsin använt. Måste ha ett par till i samma modell!
• Det är viljan som ligger bakom det mesta.
• Att glömma hörlurarna hemma är typ det störigaste någonsin.
• Milen under 60 känns inte som en omöjlighet längre och milen under 50 känns som en rimlig utmaning igen.
• Finns inget underbarare än att springa intervaller och sakta ner farten, hehe.

Här har ni en bild efter gårdagens träning. Sådär lagom nöjd.

 

Uppsats

Hela helgen spenderades ute i Anderslöv på friluftsbadet då det var jobbhelg nummer ett av fyra. Trots trevligt sällskap gick timmarna långsammare än någonsin. Lätta pengar, absolut, men jag föredrar att jobba när det händer lite. Men jag har bara tio pass kvar där ute denna sommaren så jag jobbar inte direkt ihjäl mig. Ett jobb som genererar riktig inkomst är däremot härligt för en gångs skull. Till skillnad från mitt föreningsjobb så får jag både ob-ersättning och pension, haha.

Idag så har jag suttit och skrivit på min uppsats som ska vara inne senast på torsdag. Det går rätt lätt, det är ju inte direkt något tungt ämne och så är inte uppsatsen särskilt stor. Satsar på att bli klar imorgon så jag kan ge mig på nästa uppgift. När Sebastian slutat jobb så tog vi oss ner till gymmet och tränade. Nu är jag klar för idag och bäddar ner mig.


RSS 2.0