Sommar

Det vände från snö till strålande sol väldigt fort i år tycker jag. De senaste veckorna har jag spenderat mestadels av tiden hemma hos mamma och pappa ute i solen. Poolen är igång på 29 grader och det har varit riktigt varmt i solen. Skolan är mer eller mindre färdig för den här terminen. Tentan håller på att rättas och uppsatsen skickades in igårkväll. På torsdag har vi en liten miniredovisning och på fredag får jag resultatet på tentan. Det rullar på med jobb också. Familjesimmet hade avslutning förra helgen, imorgon har simskolan avslutning och på måndag börjar fyra veckors sommarsim. Sommarsimmet är nog den del av jobbet jag tycker är allra roligast. Resten av kvällen ska spenderas framför en film, imorgon har jag sovmorgon, börjar jobba 12:30. 

Vår

Veckorna bara springer fram igen och idag är det mindre än en månad till jag tar sommarlov. Det är härligt kan jag säga för just nu längtar jag otroligt mycket att motivationen till det sista jag ska göra knappt finns kvar. Ska bara ta mig förbli en tentaskrivning och en uppsats först men sen så, tolv veckor av att vila, träna (och jobba). Det behöver jag verkligen efter detta året!
 
Införskaffade mig ett par kuddar när jag var inne i Malmö och fikade med gymnasieklassen för någon vecka sedan från H&M Home. 
Alla körsbärsträden har blommat de senaste veckorna. Detta såg jag när jag gick till Robyn förrförra helgen. 

RSS 2.0