Bitmoji

Sebastian och jag såg inte matchen igår tillsammans, tyvärr. Men jag upptäckte även hur roligt det var med bitmoji. Kunde nästan visa mina känslor som när vi ser matcher tillsammans, haha.

Började med att vara övertaggad på match!

Sen när Nordamerika gjorde 0-1, fick en straff och sen gjorde 0-2 såg det mer ut såhär.

När Filip Forsberg gör 1-2 och gör det till en rimlig match igen så gör Nordamerika såklart 1-3.

Jag som precis sagt till Sebastian att det börja se någorlunda bra ut fick sota för det.

Sen gör Caps-Bäckis 2-3 och hoppet lever och senare kvitterar Sverige till 3-3.

Sverige spelar lika efter full tid, får med sig en poäng och säkrar serieseger och semifinal men förlorar i sudden.


Lägenheten

Ett halvår har redan sprungit iväg sen jag fick nycklarna till min lägenhet och nu har jag bott här lite mer än fem månader. Har inte skrivit särskilt mycket om vad som hände i lägenheten mer än att vi renoverade lite. Pappa gjorde verkligen om det jag inte tyckte om till vad jag ville ha. Allt är målat vitt, eklisterna är målade vita, golvlisterna är utbytta och massa annat uppfräschande har gjorts. Det var med andra ord inte särskilt mycket stora saker som behövdes göras om. Men störst förändring står köket för. Den svarta kakeln är nedriven, istället sitter där vit kakel. Vägghyllorna är nedsänkta och en golvsockel är på plats. Jag är så sjukt nöjd!

Här är lite före/efter bilder. Förebilderna är tagna från annonsen till lägenheten och efterbilderna tog jag med dåligt ljus imorse, haha.


Sensommar

September har börjat bra och att värmen håller i sig är en stor anledning till det. Förra veckan var fullproppad med föreläsningar och seminarium så plugget tar upp största delen av mina dagar. I torsdags så hade vi en överaskningsavskedsfest för Nina hemma hos Hanna. Sov hos Hanna den natten och började fredagen med pannkaksfrukost. Helgen bestod som vanligt utav jobb och på lördag kväll var familjen ute i Beddinge på kräftskiva hos mormor och morfar. En promenad ner till stranden hann vi också med.


September

Förra veckan drog studierna igång igen och det var inte med någon mjukstart direkt. Vi har haft sex föreläsningar redan och idag har vi ett seminarium. Men det har blivit ett par fikor den senaste veckan och i fredags lagade jag, Michelle och Sara mat hemma hos Hanna innan vi drog till Toves inflyttningsfest. I lördags fyllde jag år så mamma, pappa och Malva kom på tårtfrukost innan jag satte igång den nya terminen på jobb men när jag slutade för dagen blev det middag hemma hos mamma och pappa. Igår började jag med jobb innan jag satte mig för att plugga hela eftermiddagen. Kvällen avslutades på Södan för lite hockey.


RSS 2.0