Yoga

Sen i tisdags har dagarna bara flugit förbi. Onsdagsmorgonen började med träning på gymmet följt av massage på hotellets spa. Sen låg vi vid poolen hela dagen och njöt. Torsdagen började med yoga för hela familjen innan vi som på onsdagen, la oss vid poolen. Igår så följde jag och Wilma med ner till stranden och låg där på förmiddagen. Sen under eftermiddagen mulnade det på, vilket var lite tråkigt. Dagen idag kommer börja med yoga och avslutas i solstolen. 


Sunwing

Dagen har sett mer eller mindre likadan ut som gårdagen men det har varit mycket soligare idag! Här är några bilder från dagen. 


Sangria

Andra dagen på Teneriffa började med en powerwalk längs strandpromenaden. Dagen spenderades sen i solen vid poolen. Nu efter middagen gick vi en runda rumt hotellet och avslutade med dagens show. Lite plugg hann jag få in med. 


Teneriffa

Efter en halvdag på resande fot kom vi fram till Sunwing Resort Fanabe här på Teneriffa. Blev upphämtad imorse 7:30 av familjen,14:15 landade vi och en stund senare var vi framme på hotellet. Vi packade upp och begav oss sen iväg för att titta till stranden innan vi satte oss vid uteserveringen för att äta middag. Kommer somna gott snart, hoppas på en fin dag imorgon!


Packning

Här hemma packas det för fullt. Både till morgondagens tenta men också till nästa veckas resa. Idag har jag pluggat i princip hela dagen, bortsett från när jag var ute och sprang och var hemma och åt hos mamma och pappa. Nu, med 12 timmar kvar till skrivningsstart och 9 timmar till väckning, så ska jag bädda ner mig i sängen och traditionsenligt skumma igenom alla anteckningar en sista gång. Hoppas på att jag slipper folkrätten efter imorgon klockan 13:00.


Tentavecka

Idag är det måndag och på onsdag har jag tenta i folkrätt. Spännande och se hur det går. Idag är det även mindre än en vecka tills vi åker iväg så lite bra blir nog veckan ändå. Hänt sen sist? Jobbade hela helgen, firade Oliver igår och så har det blivit en del pluggande. Snart ska jag ta mig iväg till gymmet, har lovat mig själv att tycka det är roligt igen, så jag köpte nya träningstights i fredags. Lever för övrigt på limevatten nu!


Lohilo

Fredag innebar veckans enda dag med föreläsning i Lund. Vi avslutade folkrättsföreläsningarna mellan tio och tolv. Efter det så stannade jag kvar på Juridicum och pluggade fram till halv fem. På vägen hem var jag in om H&M och uppdaterade min träningsgarderob. Väl hemma byta jag bara snabbt om innan jag begav mig ut på en liten springtur. Sprang bort till Willys för att möta Anna och handla något gott innan vi gick tillbaka till mig. Vi såg veckans avsnitt av Grey's och åt proteinglass. Så god den var! Imorgon står klockan på 7:00. Måste hinna plugga innan jobb, de sista dagarna nu inför tentan kommer vara helt sanslöst intensiva. Som jag längtar mig bort till Teneriffa nu!


Countdown

Idag tillkom en post på min lista över saker jag räknar ner till. 2017 kommer bli ett fruktansvärt bra år!


Februari

Vardagen tuffar på som vanligt och dagarna flyter ihop med varandra, särskilt nu när helgjobbet har börjat igen. Jag tycker verkligen simskolan är sjukt rolig att vara på, men efter snart fyra år med jobb på helgerna, varav de senaste två åren både lördag och söndag, så ser jag faktiskt fram emot att inte längre jobba varje helg. Jag har mindre än trettio pass kvar, sen är jag fri för till hösten när jag befinner mig i Washington kan jag ju inte jobba. På tal om Washington så fick jag igår besked om att femte terminen på juristprogrammet avslutades med ett säkert BA och bästa resultatet på en kurs någonsin för mig, vilket är kul men mest skönt. Just nu har jag 30 av 60 högskolepoäng godkända detta året och för att kunna söka CSN till min språkresa behöver jag 15 poäng till, vilket inte borde vara några som helst problem nu under våren då jag läser 30 poäng. Det är hela tiden sånna små orosmoment som hänger över för att allt ska fungera med resan, men än så länge har de bara bockats av. Igår var familjen uppe på hjärtintensiven på sjukhuset för att fira morfars födelsedag med tårta, han fyllde 75 år. Idag har jag pluggat hemma och tagit en lång promenad med Anna. Nästa tenta är redan på onsdag i nästa vecka vilket känns sådär halvskoj, men jag åker iallafall till Teneriffa på söndagen efter. Snart är Sebastians träning slut så då kommer han hit. Vi tänkte se Paradise Hotel och några avsnitt av Sex and the City. 
 
Några bilder från veckan. 
 
 
 

RSS 2.0