Green Day

Det är inte mycket som slår en lördagskväll efter jobb på Malmö Arena med Green Day. Extremt lycklig över att få se de spela live!
 

Fredag

Dagen började mindre bra. Hade en fruktansvärd huvudvärk hela natten och när klockan ringde 6:15 hade jag inte fått särskilt många timmars sömn och huvudvärken var inte riktigt försvunnen. Så jag gick och la mig igen och somnade om. Efter lunch tog jag mig ut för en promenad till Willys för att handla mat. 


Färglös krögarpytt till lunch mitt i plugget. 

Till middag gjorde jag chili sin carne med picklad rödlök. Blev faktiskt riktigt gott!


Birkenstock

Idag fick jag hem mitt senaste kap, ett par svarta Birkenstock. Lite nättare än orginalet och gjorda i plast. För 250 kronor så var det inte ens en fråga om jag skulle köpa eller inte. Blir perfekt på Teneriffa om ett par veckor!


Granatäpple

Första veckan med folkrätt har nu passaret och även en vecka från tentan i straffrätt. Nästa tenta väntar om 3,5 vecka vilket känns helt sjukt snart. Veckan har varit väldigt mycket upp och ner men idag så ska jag äntligen få träffa Sebastian. Vi ska spendera kvällen med att se veckans avsnitt av Sveriges Mästerkock tillsammans och kanske se på någon film. Både lördag och söndag väntar två korta pass jobb och imorgonkväll ska vi på min kusins examensfest. 
 
Jag och Sebastian har även bokat in en resa till Stockholm! Han kommer följa med mig upp i början av april då jag ska ha min intervju på ambassaden Så kommer vi spendera en natt på Haymarket by Scandic och mysa runt i Stockholm. När man kan ta del av studenterbjudande och bo på hotell för halva priset är man glad att man faktiskt är student, haha.
 
Det bästa med denna tiden på året är extrapriserna affärerna har på granatäpple och sharonfrukt! 

Triangl Estella Blush

Med trettio dagar kvar till Teneriffa tänkte jag visa upp min nya bikini som kom hem för ett par dagar sedan. Kommer bli så fint till en något mer solbränd kropp. Folkrätt

Tentorna är skrivna och jag lämnar nu straffrätten och T5 bakom mig och välkomnar den sista terminen med obligatoriska kurser med start i folkrätten. Fyra veckor, sen en tenta och efter det åker jag till Teneriffa. Det ska bli jäkligt bra! Denna helgen smygstartade jobb igen och idag var jag i Lund för kursintroduktion. Nu i eftermiddag så har jag färdigställt min visumansökan, betalat alla avgifter och bokat intervju på ambassaden. Men det är ett tag till dess. Tog mig även en sväng till Willys för att handla lite mat. Nu ska jag läsa lite kurslitteratur och senare kommer Sebastian hit. Både skönt och inte skönt att få lite vardagsrutiner igen!


Fick bytt ut mina tulpaner igår. Denna gången fick det bli vita!


Tulpaner

En update från plugget. Vet inte hur många timmar jag har suttit och pluggat idag. Just nu är koffein min bästa vän, tack Willys som hade extraerbjudande, och godis från Hemmakväll är min näst bästa kompis. Tidigare idag när jag varit och gett katterna frukost köpte jag med mig tulpaner hem. Julpynt i all ära men nu vill jag bara ha vår och sol så det blev en sväng upp på vinden med det. Min tanke är att sitta i ungefär en timme till och sen hålla kväll (natt?) och se lite Grey's. 
 
Jag och Sebastian efter Sveriges förlust och innan Caps match någon gång mitt i natten och mina fina blommor. Notera hur bra kameran i iPhone 7 plus är!!! 
 

2017

Fyra dagar till vi får ut hemtentan, fem dagar till hemtentan ska vara inne, åtta dagar till salstentan, tjugotre dagar till Green Day, fyrtiofem dagar till Teneriffa, etthundasjuttioen dagar till Coldplay och tvåhundratjugosju dagar till USA. 2017 kommer bli ett bra år, om vi bortser från sånna tråkiga nödvändigheter som tentor. 
 
För tillfället så har jag fullt upp med brottsbalken och rättegångsbalken. Förra veckan snittade jag tvåhundra sidor kurslitteratur om dagen vilket inneburit att jag suttit från tidig förmiddag till runt elva på kvällen och pluggat med någon liten paus eller två för att se något avsnitt Grey's. Har precis gått igenom alla mina föreläsningsanteckningar och bokanteckningar igen för att lära mig alla principer och begrepp utantill och gjort en lång och fin ordlista över de. Just nu sitter jag fast inne på Zeteo och läser lagtextkommentarer i något uppspeedad fart. Målet är att kunna börja med exhemtentor imorgonkväll och sen på tisdagkväll börja med exsalstentorna. 
 
Förutom plugg så har jag lyckats klämma in lite roligheter. Dagen innan nyårsafton träffades jag, Anna, Moa, Rebecca, Tedde, Linus och Dick inne i Malmö för att dricka mojitos och snacka skit. Tänk att det nästan redan gått ett halvår sedan vi träffades och åt middag hemma hos Tedde, tiden bara springer iväg. Nyårsafton blev lugn i år, jag och Sebastian var hemma hos Micke och Marika och åt vilket var väldigt trevligt. Eftersom JVM har varit i full gång de senaste veckorna har jag och Sebastian även lyckats vända dygnet totalt och sett en massa hockey. Ikväll spelar Sverige bronsmatch och direkt efter det möter Caps Columbus vilket jag tänkte passa på att se. 
 
Har även börjat med allt som ska göras inför min resa till USA. Har ansökt om CSN, har fått mina papper från EF till min visumansökan och nästa steg är nu att ta visumfoton och fylla i ansökan online och boka ett möte på ambassaden i Stockholm. Någon gång i slutet på mars eller början på april tänkte jag bege mig dit. 
 
Avslutar med en bild på mig och Anna med en något röd ton...
... och ett par bilder med snapchats nya filter på mig!
 
 

RSS 2.0