Flyttat

Sen sist så har det hänt en del. Veckan efter bröllopet så trappades flyttpackandet upp hemma hos mamma och pappa rejält och jag var där nästan varje dag och hjälpte till. Helgen som kom var min jobbhelg, så lördagmorgon körde jag och Sebastian ut till huset och hjälpte till att flytta innan jag körde till jobb. Efter jobb körde jag tillbaka till huset för att kolla till Nova och Tiger som inte flyttade förrän på söndagen, de var lite uppstressade över att huset var tömt på saker. På söndagen väntade jobb igen och det var helt galet tråkigt väder med storm och regn. Efter jobb fick jag köra ut till Beddinge där mamma och pappa för tillfället bor och lämna bilen. Denna veckan har jag tränat mycket. Löpningen börjar kännas riktigt bra igen vilket är otroligt roligt. Jag har även pluggat på en del nu så sommarkurserna börjar verkligen lida mot sitt slut. Igår lunchade jag med mamma och mina systrar och imorgon åker hela familjen till Italien vilket ska bli helt galet bra! Dessutom är det idag bara 24 dagar tills jag flyttar till USA för tre månader. Tiden bara springer iväg!
 

#emmaoskar2017

I fredags hade vi pizzakväll med gamla familjevänner hemma hos mamma och pappa vilket var hur trevligt som helst. Vi kunde till och med sitta ute hela kvällen! I lördags var vi på min kusins bröllop och dagen igår spenderades i sängen. Här är en bild på mig, Wilma och mamma från i lördags. 


Kvargscones

Vissa dagar är bara bättre än andra, så är livet helt enkelt. Idag var en bra dag. Jag är inne på dag 95 med en något hälsosammare livsstil och jag tänkte sammanfatta lite hur det går för mig. För mig är det absolut viktigaste att må bra. Under tiden jag har pluggat har studierna prioriterats först och sen har kroppen kommit därefter, det är hållbart i tentaperioder men utöver det så blir det pannkaka och jag har känt mig i obalans. I mitten av april när studierna lättade lite bestämde jag mig för att fokusera på vad jag mår bra av. Jag må vara en godisråtta och skulle kunna leva på pasta med ostsås men även jag inser att kroppen inte mår något vidare bra av att äta godis varje dag och tre portioner pasta åt gången. Mitt mål blev att äta nyttigare och träna mer, framförallt att tycka träningen var rolig igen. Från mitten av april och fram till slutet av maj tränade jag tre gånger i veckan, under juni blev det en aning mindre träning och nu har jag börjat öka upp det igen. De första veckorna var en pina på löpbandet då kroppen kände tung. På dessa 95 dagar har jag bara ätit godis på 11 dagar. Lite balans måste livet ändå innehålla, men det är verkligen en drastisk minskning än vad jag åt innan! Skulle dock ljuga om jag säger att sockersuget försvinner, det gör det minsann inte! 


Jag älskar att springa och satte upp fyra mål. 5 km löpning i valfri fart, 5 km löpning under 30 minuter, 10 km löpning i valfri fart och 10 km löpning under 60 minuter. Idag bockade jag av det andra målet. Det känns inte längre tungt och jobbigt att springa för konditionen har blivit bättre men även det faktum att jag är några kilo lättare spelar roll. Det är roligt att springa igen och jag känner igen mig själv! I helgen väntar festligheter vilket innebär att jag äter precis vad jag känner för i några dagar innan jag i början av nästa vecka får återgå till mina rutiner som kroppen mår bäst av. Som sagt, jag strävar efter en balans.

När jag kom hem från gymmet nu ikväll så bakade jag kvargscones. Blandade ihop 40 gram havregryn, 100 gram kvarg, 1 tesked bakpulver och lite salt och hade det inne i ugnen på 200 grader i en kvart. Åt det med Philadelphiaost, blev över förväntan!


Vattenmelon

Sen sist så har jag jobbat en del och pluggat en hel del med. Efter jobbet i lördags så körde jag till Lund för att träffa Hanna som var nere i Skåne över helgen. Vi kommer ses i november igen så det är ett tag till dess. Har även lyckats få in några träningspass den senaste tiden, inte för att kroppen är på min sida i övrigt. Lite småförkyld verkar jag också hålla på att bli. Idag var jag på stranden en sväng med mamma, pappa och Malva. Är för övrigt 40 dagar tills jag åker idag!
 
"Tar man ingen bild så har träningen inte hänt", plugg och pluggsnacks!
 

Juli

Och så var vi inne på andra halvan av 2017 vilket känns helt galet. Idag är det dessutom bara sju veckor tills jag åker iväg till USA. Sedan sist har jag jobbat och hängt med Sebastian. Jobbet i fredags var händelsefattigt då det regnade hela dagen men jag fick pluggat undan lite. Lördagen spenderade jag och Sebastian med att kolla film, var ju inte mycket bättre väder än dagen innan. Idag började vi dagen med en långpromenad innan jag tog mig ut till mamma och pappa. Nu på kvällen har jag sorterat min garderob och diskat upp all disk. Wilma ska ju flytta in här i slutet av augusti så försöker göra mig av med lite skit innan dess. Planerna för nästa vecka är att plugga undan ännu mer, ta mig till gymmet och jobba tre pass. Jobbhelg väntar. 


Såhär satt jag stora delar av fredagen. Hoppas på bättre väder mina jobbdagar denna veckan så det händer lite!

Förra söndagen när vi var in om Gekås på vägen till Göteborg köpte jag denna box med alla säsonger av One Tree Hill. Perfekt nu när jag sett färdigt Vamps och sommaren verkar regna bort. 


RSS 2.0