Onsdag

Idag: Vaknade upp och såg att betygen på kandidatuppsatsen förts in i ladok, fick oväntat ett BA vilket var roligt! Eftermiddagen har spenderats i solen hos mamma och pappa. 


Tisdag

Idag: Tvättat sex maskiner tvätt, varit ute och gått med Anna och blivit klar med ytterligare en momentuppgift på sommarkursen.


Coldplay

I söndags tog vi oss upp till Göteborg för att se Coldplay spela på Ullevi och det var så jäkla bra!
 

Midsommar

Midsommarafton spenderades tillsammans med Sebastian hemma hos Micke och Marika i år igen vilket var väldigt trevligt. Tyvärr med något sämre väder än i fjor. Idag så ska vi ut till mamma och pappa och grilla, det är nu knappt en månad kvar innan de lämnar huset så vi passar på att hänga där ute. Sen imorgon så ska vi upp till Göteborg för att se Coldplay! Så taggad!
 
I min nya kjol från Nelly. Blommigt dagen till ära. 

Sommarkurser

Just nu är jag mitt inne i plugget för mina sommarkurser jag läser i sommar. Dels så läser jag en introduktionskurs till kriminologi, dels en kurs om kriminalitet och missbruk. Än så länge har det varit väldigt intressant, lite mer seriöst än förra året då jag läste Harry Potter och hans världar. Det är inte så värst mycket att göra egentligen, måste bara beta av kurslitteraturen och delta på diskussionerna i forumen online. Än så länge är jag klar med uppgift 1 av 6. Sen väntar två webbtentor med flervalsfrågor i början av augusti vilket jag inte är speciellt nervös för, har skrivit värre tentor. 
 
I övrigt så har sommarjobbet dragit igång. Jobbade i helgen vilket såklart inte är det roligaste men det gick vägen denna gången med. Jag ska jobba imorgon mellan 13 och 19:45 sen är jag ledig i tretton dagar innan det blir min jobbhelg igen. Har än så länge bara tagit på mig totalt elva pass i sommar med tanke på att jag verkligen måste hinna plugga också. Men elva pass blir en bra summa pengar när åtta av de är med fullt ob. 

White & Pink

Två saker som kommer bli favoriter i sommar. 


Novis

Fina lilla Nova. 


Wilmas Student

I torsdags så tog Wilma äntligen studenten (och jag var mest glad att jag fick köra en Mini Cooper, haha). Dagen innan fick vi tyvärr flytta festen från mamma och pappas trädgård till en lokal i Håslöv då det var helt omöjligt att resa tältet. Men det blev riktigt bra ändå! Fy fan vad hon är bra!

RSS 2.0