Kandidatuppsats

Det var ett tag sedan jag var här inne och skrev nu men jag kan börja med att berätta att jag klarade den muntliga tentan i rättshistoria. Jag har därmed klarat alla tentor på juristprogrammet utan en endaste omtenta vilket jag är stolt över. Nu börjar istället skrivandet på kandidatuppsatsen som ska vara inlämnad i slutet av maj. Jag ska skriva om barnets bästa vid olovligt bortförande så jag är ganska pepp, men det ska bli skönt när det är över. Så den senaste tiden har jag knappt varit i Lund men jag ska passa på att åka in imorgon och se om där finns någon av de böckerna jag behöver, mitt busskort går ut och jag är inte så sugen på att lägga 875 kronor på ett nytt. Förutom plugg så har jag såklart jobbat. Där flyter det på och vi avslutade precis period 1 på babysim och minisim vilket betyder att vi är halvvägs på terminen. Känns både vemodigt och skönt att det snart är slut då jag inte vet om jag ska jobba vidare där efter USA. Jag har även träffat Anna en del på senaste tiden, lördagen efter tentan firade vi hennes födelsedag hos henne och förra veckan var hon hos mig och åt. Igår så bokade vi en resa till London tillsammans så i början av maj åker vi dit. Har sagt det tidigare men detta året kommer bli helt galet bra!
 
För någon vecka sedan såg jag trailern för filmen Everything Everything som jag känner mig lite sugen att se. Tänkte dock först ha läst boken. 
Införskaffade mig ett par nya skor från Adidas förra veckan. Jag har under hösten levt i mina superstars och när jag hitta dessa med ljusrosa detaljer för 359 kronor så fick de följa med hem. 
Middagen idag blev gnocchi med mögelostsås. Hade kunnat leva på pasta/gnocchi och ostsås!
Våren börjar entligen komma! Har de senaste dagarna kunnat ha skinjackan på mig, så underbart!

Känslan just nu

 

Team Noora

En lördag är än en gång spenderad på jobb och vi är en vecka närmre sommaren. Efter jobb åkte jag med hem till mamma och pappa för att äta middag innan jag tog mig hem igen. Har sett ett antal avsnitt Shameless och ska snart sova. Jobb igen 7:45 imorgon. Godnatt!


Vardagsmys

Fast att livet just nu är väldigt hektiskt så här en vecka innan tenta så har jag lyckats få till lite vardagsmys ändå. Igår var jag och Michelle hemma hos Hanna, lagade mat, tittade på film och mös. Imorse gick vi upp för att sätta oss och plugga på Eden och vid lunchtid tog jag mig hemåt. Nu på kvällen har Anna varit hos mig och ätit innan vi gick ut för en promenad. För tillfället ligger jag nerbäddad i sängen med ett par avsnitt Shameless innan jag ska sova. Imorgon väntar sista dagen i Lund innan tentan!Mars

De jobbigaste månaderna har bara flugit förbi och nu är det äntligen mars. Snart vår på riktigt ute! Efter resan kastades jag raskt in i verkligheten igen. Var hemma elva söndagkväll och sen väntade en fullsmockad föreläsningsvecka med 10-16 dagar i Lund. Däckade innan tio på kvällen hela veckan, ush vad jobbigt det har varit. Förutom att faktiskt vara i Lund så har jag gått upp tidigt varje dag för att plugga innan skolan och sen pluggat till läggdags. Helgen som de flesta längtar till är ju ingen tröst för mig vilket gör att en normal arbetsvecka känns extra jobbigt. Uppe sju i lördags för att plugga innan heldagsjobb och sen uppe vid samma tid igår för att jobba. Idag är det måndag så det börjar om igen med fem dagar i Lund och sen helgen på jobb. Sju dagar kvar tills jag får en fri dag, den första på fjorton dagar, vilken jag ska spendera med tentaplugg, men ja, inte långt kvar nu! Ska nog överleva lite till. 


Idag fick vi resultatet på folkrättstentan och överraskande nog fick jag BA på den! Ena frågan kändes inget vidare men det gick tydligen vägen ändå! Nu krävs bara godkänt på muntliga tentan i rättshistoria, sen kan CSN bearbeta min ansökan, det går framåt!

Fick igår eftermiddag plockat undan, vikt tvätten efter Teneriffa och diskat upp vilket känns skönt nu i efterhand. Nu lagar jag mat, sen väntar en kväll med nätföreläsningar och tidig läggdags. Ska vara i Lund åtta imorgon. 


RSS 2.0