Thursday

DAG 74 - WASHINGTON DC
Idag hade jag veckans första och enda dag med morgonklasser för min del. Var rätt jobbigt att ta sig upp imorse för jag mår fortfarande inte riktigt bra. Tror inte jag har haft feber idag men känner mig helt slut i hela kroppen och har ont överallt och levt på alvedon under dagen. Efter mina två lektioner så satte jag mig med Emma och Isak i studiehallen och spelade kort och försökte plugga lite. Var en sväng inne på lunchen och kikade på skitet de erbjuder till lunch. Alltså kan ni förstå hur mycket jag längtar efter mitt eget kök just nu? Min kropp mår verkligen inte bra här borta och tror en stor anledning till att jag varit sjuk till och från här borta är att jag inte kunnat äta ordentlig mat. Underskatta inte svensk mat, pappas kålpudding och en riktig köttgryta nu hade jag kunnat betala mycket för. Att bo så tätt inpå alla andra och att dela rum med tre andra tjejer är hur lätt som helst jämfört med att överleva på denna maten. Efter lunchen satte vi oss med Pedro, Kathrine och Elvira för att skriva färdigt veckans skrivuppgift. Gick rätt trögt för mig för min hjärna är inte riktigt med mig på grund av feber eller vad det nu varit idag. När Emma slutade sina lektioner vid 17:15 tog vi oss bort till Kin Da för att hämta mat innan vi tog oss ner till Chinatown för att se på hockey. Äntligen så vann Caps på hemmaplan igen! Nu ska jag bädda ner mig i sängen och bara ligga och kolla på någon serie innan jag ska sova. 
 
Tog en extra sväng runt på Capital One Arena för att få en bild på detta. 
Spegelselfie på toan. Börjar bli dags att klippa håret, men det får vänta tills jag kommer hem. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Funderar också på att åka med EF till eventuellt Miami, där ska det också ska vara inklusive halvpension på campuset. Vad är det generellt för mat som serveras? Vad upplever du som dåligt?


Svar: Hej, gud så roligt! Mitt råd är ÅK, tveka inte! Generellt så är det rätt bra mat som serveras och där är alltid något man kan äta. Både i Miami och i Washington så är där många alternativ och bra salladsbufféer och mackor som komplement till maten. Mitt problem är att jag dels är laktosintolerant vilket gör att jag måste äta läkemedel varje gång jag äter mjölkprodukter vilket inte är så bra för magen och immunförsvaret, dels så har jag andra problem med magen. Så maten i sig är där inget fel på, mest att jag är trött på att inte riktigt må bra, har varit sjuk till och från hela tiden jag varit här :')
Olivia Ahl

2017-11-03 @ 13:47:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0