Gymshark

DAG 11 - WASHINGTON DC
Det har varit än rätt händelsefattig dag då jag mest pluggat och gått på lektioner. Hade eftermiddagslektioner idag så efter frukosten så tränade jag på gymmet och efter dagens lektioner så åt jag middag med Roberta. Det står lite stilla på skolan just nu för de grupper som har varit här under sommaren har åkt hem, vilket alla jublade över för småbarnen från sydamerika har tydligen varit ganska stökiga. Plus att AY-studenterna går på sitt två veckor långa lov nu i helgen, som dessutom är en långhelg, och de nya AY-studenterna kommer först om två veckor. Så de kommande två veckorna är det endast vi veckostudenter som kommer ha lektioner vilket innebär morgonlektioner alla dagar! Det är en skillnad som jag inte märkte när jag var i Miami alls! AY-studenterna är de som åker iväg 6, 9 eller 12 månader och har därför ett lite annorlunda upplägg med vissa speciallektioner och lov eftersom de är borta så länge. Sofia, Pedro och Isak är alla AY-studenter.
 
Bilder från både innan och efter träning, har som mål att träna tre pass i veckan när jag befinner mig här vilket inte alls är orimligt. Börjar ju sent två dagar i veckan (förutom de två kommande) och så har jag helgen ledig ju. 
Något jag kan prata länge om är hur fin, fräsh och ljus denna skolan är. Nu jämför jag ju allt med Miami för det är det jag har att referera till. Men i jämförelse är denna skolan mycket bättre både undervisningsmässigt och lokalmässigt. Enda minuset är att alla rummen inte har badrum som de hade i Miami. Förstår mig inte på de  eleverna som går runt och pratar om att "det är EF vi går på", jag är skitnöjd.
När jag vaknade imorse hängde denna lappen på dörren. På lördag byter jag till ett annat rum (som faktiskt har ett badrum) där Momona från Japan bor. På söndag tror jag en tjej som heter Beatriz från Brasilien också ska flytta in där, sen kommer den fjärde tjejen när AY-studenterna kommer. Fördelen är att alla är mellan 22-24 år och jag slipper mina gamlingar till rumskamrater. 
Och nu ikväll när jag kom upp på rummet efter middagen satt detta kortet på dörren. Någon fyller visst år i helgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0