Labor Day

DAG 15 - WASHINGTON DC
Ny vecka och måndag men ingen skola idag då det är Labor Day, alltså röd dag. Så imorse sov jag till åtta och låg kvar i sängen fram till brunchen vid elva. Någon timme efter det tog jag och Isak metron till Union Station för att gå till Walmart och handla lite. När vi kom tillbaka så pratade jag med Sebastian och såg dagens avsnitt av Paradise Hotel. Lyckan när Viafree fungerar i USA! Åt middag med Maria och Pedro innan jag och Roberta tog en sväng runt Takoma och Takoma Park. Nu ikväll bokade jag, Roberta och Yuri biljetter till Washington Nationals basebollmatch på torsdag, det ska bli skoj!
 
Efter brunchen såg jag ett par avsnitt av Scandal och drack en kopp te. Takoma och Takoma Park är väldigt mysiga och lugna områden.
Eftersom vi inte har någon kyl till oss studenter på skolan och inget eget kök mer än en micro så går det bara köpa mat som går att förvara i rumstemperatur och tillaga i micro vilket begränsar oss lite. Men USA är verkligen rätt land för det eftersom de har hur mycket mat som helst som kan förvaras och tillagas på det sättet. Så köpte med mig havregrynsgröt, mac and cheese och ris. Vet att gröten är god men har inte särskilt stora förhoppningar på det andra, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0