Tanger Outlets

DAG 14 - WASHINGTON DC
Min födelsedag. 22 år gammal blev jag idag. Redan strax efter midnatt sjöng Carla, Maria och Pedro den spanska födelsedagssången för mig då de var inne på vårt rum för att hjälpa Carla packa. Idag vaknade jag orimligt tidigt när Carla stack och vid halv nio tog jag mig ner till gymmet för att träna. Hann med att facetimea med mamma och pappa där efter innan jag gick upp på rummet. Då hade Beatriz från Brasilien precis kommit hit och Momona var i full färd med att packa det sista innan hon stack. Eftersom rummet såg förjävligt ut efter de som varit här väldigt länge (inte Momona då, hon är världens tystaste och ordningssamma människa ever) så bestämde sig jag och Beatriz för att slänga ut allt som fanns här inne. Förstår inte hur man bara kan lämna kvar saker när man flyttar ut, vett fattas hos vissa människor. Nu är här verkligen rent och fräscht inne! Åt brunch tillsammans med Beatriz och Pedro när kafeterian öppnade och strax efter lunch åkte jag, Roberta och Yuri till Tanger Outlets för lite shopping. Kom hem med en hoodtröja från GAP, ett par byxor från Tommy Hilfiger och lite underkläder från Calvin Klein så det var en lyckad shoppingdag. Vi hann precis tillbaka till skolan innan middagen stängde och nu ligger jag i sängen och tittar på Scandal. Hoppas på att kunna få sova lite mer inatt. 
 
Idag har jag dessutom varit här i två veckor!
 
Dagens brunch var riktigt lyckad, särskilt med tanke på att det var min födelsedag. Med pannkakor, bagel, bacon och jordnötssmör kan det inte gå fel.
Tanger Outlets var väldigt likt Woodbury Outlets och hade de affärer jag väntat mig. Vi hann med ett fikastopp på Starbucks också.
Till middag idag blev det pizza och sallad med hummus.
UPDATE: Efter jag publicerade detta inlägget kom Pedro och knackade på med en liten "tårta" medan han och Beatriz sjöng för mig. Är så glad att jag redan träffat så trevliga och omtänksamma människor som jag gjort hittills. Det fick verkligen denna dagen att bli lite bättre då jag saknat Sebastian och min familj lite extra idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0